Jump to content

Απο Το Μηδεν Σιγα Σιγα Στα Υψη!

Recommended Posts

Καλησπέρα στους υπέροχους ανθρώπους του ΑΖ!επιτέλους τα καλά πραγματα ξανά μπαίνουν στην ζωή μου!

Ξαναρχισα το ποδόσφαιρο που παίζω απο 5 χρονων και σταμάτησα για ενα χρονο (λόγω τρακαρισματος (2 ραγισματα,1 σπάσιμο,1 κάταγμα και ολα στο δεξι ποδι))οι δουλειες των δικών μου μετα απο μια πολύ άσχημη χρονια ξεκίνησαν καλα φετος!πολλοί γνωρίζουν οτι είχα κάποιο σοβαρό θέμα με αυτό!!

Με πήραν λοιπον σε μια ομάδα Α τοπικου εδώ στα Γιάννενα και με βοήθησαν οικονομικά και μου βρήκαν και δουλεια!

Και εδώ το πρωτο μου γκολ στην ομαδα!

http://m.youtube.com/watch?v=zoZGoC8QHpo

Ευχαριστω και παλι το ΑΖ που με στήριξε όχι μονο ενυδρειακα άλλα και μη!!να στε καλά παιδία!το γκολ είναι αφιέρωση στο ΑΖ!

• Like 1

Αυτά είναι ευχάριστα νέα... πάντα τέτοια και πάντα όλα καλά !!!!

Ευχαριστούμε για την αφιέρωση

• Like 1

Παλικαρι μου σου ευχωμαστε οτι καλητερο.Σου ειχαμε αναφερει να μην το βαλεις κατω. Ειδες πως τα φερνει η ζωη.

Παντα το καλυτερο!!

• Like 1

Όλα καλά τελικά Χριστόφορε. Μεγάλο ενυδρειο, όμορφα ψάρια, ποδόσφαιρο, δουλειά ...... και γκολάκια στο 4ο δευτερόλεπτο! Μπράβο φίλε να τα χαίρεσαι όλα αυτα και εύχομαι και σε καλύτερα.

• Like 1

Aλλαξε το nickname σε goalmaster :bigemo_harabe_net-64: .Και απο δω και περα ολα καλα..

• Like 1

Γκολάρα στο γήπεδο, γκολαρα και στη ζωη! Να σαι καλά. :) Αντε και του χρόνου να πάρεις μεταγραφή στη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ μιας που θα βγουμε στην Α Εθνικη φετος!!! :bigemo_harabe_net-134:

Έγινε επεξεργασία - Μιχάλης
  • Like 1

Επιτρεπεται να πεσεις...Επιβαλεται να σηκωθεις....ετσι ειναι η ζωη....πιαστην απ τα μαλλια τωρα....αιντε και καλη τυχη μαγκα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...