ScarFace 10 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα στους υπέροχους ανθρώπους του ΑΖ!επιτέλους τα καλά πραγματα ξανά μπαίνουν στην ζωή μου! Ξαναρχισα το ποδόσφαιρο που παίζω απο 5 χρονων και σταμάτησα για ενα χρονο (λόγω τρακαρισματος (2 ραγισματα,1 σπάσιμο,1 κάταγμα και ολα στο δεξι ποδι))οι δουλειες των δικών μου μετα απο μια πολύ άσχημη χρονια ξεκίνησαν καλα φετος!πολλοί γνωρίζουν οτι είχα κάποιο σοβαρό θέμα με αυτό!! Με πήραν λοιπον σε μια ομάδα Α τοπικου εδώ στα Γιάννενα και με βοήθησαν οικονομικά και μου βρήκαν και δουλεια! Και εδώ το πρωτο μου γκολ στην ομαδα! http://m.youtube.com/watch?v=zoZGoC8QHpo Ευχαριστω και παλι το ΑΖ που με στήριξε όχι μονο ενυδρειακα άλλα και μη!!να στε καλά παιδία!το γκολ είναι αφιέρωση στο ΑΖ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτά είναι ευχάριστα νέα... πάντα τέτοια και πάντα όλα καλά !!!! Ευχαριστούμε για την αφιέρωση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντα τέτοια Φόρη!!!! Καλή συνέχεια και ποδοσφαιρική και ενυδρειακή!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Να σαι πάντα καλά φιλαράκι!Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παντα τετοια αγορι μου,η ζωη και το μελλον ειναι δικο σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παλικαρι μου σου ευχωμαστε οτι καλητερο.Σου ειχαμε αναφερει να μην το βαλεις κατω. Ειδες πως τα φερνει η ζωη. Παντα το καλυτερο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 10 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Όλα καλά τελικά Χριστόφορε. Μεγάλο ενυδρειο, όμορφα ψάρια, ποδόσφαιρο, δουλειά ...... και γκολάκια στο 4ο δευτερόλεπτο! Μπράβο φίλε να τα χαίρεσαι όλα αυτα και εύχομαι και σε καλύτερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 να στε καλα πραγματικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο φίλε μου , υγεία να έχεις και να χαίρεσαι τη ζωή ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 10 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Aλλαξε το nickname σε goalmaster .Και απο δω και περα ολα καλα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #12 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 synagridas χαχα σου αρεσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 10 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Γκολάρα στο γήπεδο, γκολαρα και στη ζωη! Να σαι καλά. Αντε και του χρόνου να πάρεις μεταγραφή στη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ μιας που θα βγουμε στην Α Εθνικη φετος!!! Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2013 - Μιχάλης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 11 Σεπτεμβρίου 2013 Author #14 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ Μιχαλη!Καλη επιτυχία να έχετε στην προσπαθεια για ανοδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 11 Σεπτεμβρίου 2013 #15 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτρεπεται να πεσεις...Επιβαλεται να σηκωθεις....ετσι ειναι η ζωη....πιαστην απ τα μαλλια τωρα....αιντε και καλη τυχη μαγκα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος