kwstantinos santi 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #51 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 το λεω γιατι δεν βλεπω να τρωνε ιδιεταιρα....φταιει η τροφη φταιει το στρες τους δεν ξερω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Σεπτεμβρίου 2013 #52 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 το λεω γιατι δεν βλεπω να τρωνε ιδιεταιρα....φταιει η τροφη φταιει το στρες τους δεν ξερω.... Να σου ζήσουν τα ψαράκια! Στρεσαριμένα είναι ακόμα. Θα στρώσουν με τις μέρες. Μην τα ταίζεις ακόμα πελετς(οπ'ότι μπορώ να δω στην 2η και 3η φωτό! Δεν την τρώνε και δημιουργεί τζάμπα νιτρικά και φωσφορικά. Δώσε για αρχή νιφάδες(φλέικς) και αν τα φάνε πάς αργότερα και σε πελετς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 22 Σεπτεμβρίου 2013 #53 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 Να τα χαίρεσαι φίλε μου! Τα δικά μου σχεδόν ποτέ δεν τίμησαν τα πέλετς! Ενώ με τα φλέικς πάντα γίνονταν χαμός! Μόνο όταν μεγάλωσαν αρκετά άρχισαν να τρώνε αλλά πάλι δεν συγκρίνονταν ο χαμός των φλέικς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι θα γίνει και μετα δικά σου. Βλέπεις και κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 22 Σεπτεμβρίου 2013 Author #54 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 τι πρωτηνετε εσεις απο τροφη?ποιας εταιριας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Σεπτεμβρίου 2013 #55 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 τι πρωτηνετε εσεις απο τροφη?ποιας εταιριας? Aυτές είναι καλές: Ocean Nutrition Cichlid Omni Flakes Omega One Cichlid Flakes Omega One Veggie Flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 22 Σεπτεμβρίου 2013 Author #56 Share 22 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω πολυ παιδια....θα προσθεσω συντομα κι αλλες φοτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Σεπτεμβρίου 2013 #57 Share 24 Σεπτεμβρίου 2013 Καλως τα δεχτηκες,να τα χαιρεσαι φιλε μου.Παρε μικρες συσκευασιες τροφων,για να εχουν ποικιλια οπως ανεφερε και nick_d.Οποτε ευκαιρεις βγαλε φωτο ολοκληρο το ψαρι απο τα πλαινα.Αν τα βλεπεις να ειναι σαν το αβαταρ σου ειναι καλα ψαρια.Ισως επειδη ειναι στρεσαρισμενα,να μου φαινονται εμενα καπως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Σεπτεμβρίου 2013 #58 Share 24 Σεπτεμβρίου 2013 η τροφη ειναι της χικαρι βυθιζωμενη....γραφει πως ειναι αποκληστεικα για κιχλιδες...χριαζομαι κατι αλλο? Ποια HIKARI είναι ,μήπως αυτή http://www.hikari.info/tropical/t_30.html γιατί αν έχεις αυτή τάισε είναι εξαιρετική και επειδή πιο πάνω δεν είδα να σου προτείνεται να προσθέσω και την cichlid vegi falkes της Ocean nutrition http://www.oceannutrition.com/?post=cichlid-vegi-flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 24 Σεπτεμβρίου 2013 #59 Share 24 Σεπτεμβρίου 2013 Οι ΟΝ τροφές προσωπικά για μένα είναι βασικές και αναντικατάστατες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 17 Οκτωβρίου 2013 Author #60 Share 17 Οκτωβρίου 2013 ετσι ειναι πλεων το ενυδρειο μετα απο καποιες αλλαγες που εγειναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 17 Οκτωβρίου 2013 Author #61 Share 17 Οκτωβρίου 2013 αν παρατηρησετε καλα υπαρχουν κατι στιγματα στο πισω μερος του ενθδρειου ξερει καποιος τι ειναι¨? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17 Οκτωβρίου 2013 #62 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Αλγη ,πίσω στη πλάτη θα μπορόυσες να βάλεις μια μονόχρωμη σκουρόχρωμη αφίσα για να δίνει και βάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 17 Οκτωβρίου 2013 Author #63 Share 17 Οκτωβρίου 2013 ειναι κατι το ανυσηχιτικο η θα κανει τον κυκλο της και θα φυγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Οκτωβρίου 2013 #64 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Καφέ άλγη είναι , τίποτα ανησυχητικό. Φόντο να βάλεις οπωσδήποτε , από τα πιο σημαντικά στοιχεία του ενυδρείου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Οκτωβρίου 2013 #65 Share 17 Οκτωβρίου 2013 Καλή η αλλαγή! Όπως σου είπαν βάλε ένα φόντο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Οκτωβρίου 2013 #66 Share 18 Οκτωβρίου 2013 Εγω θα σου προτεινα,εκτος του οτι να βαλεις σκουρα αφισα στην πλατη,να βγαλεις τις βαλισνεριες απο μπροστα,γιατι σε λιγο καιρο,μονο αυτες θα βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 2 Νοεμβρίου 2013 Author #67 Share 2 Νοεμβρίου 2013 εχεις δικιο κιχλιδατε...οριστε και οι αλλαγες εκ νεου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Νοεμβρίου 2013 #68 Share 2 Νοεμβρίου 2013 εχεις δικιο κιχλιδατε...οριστε και οι αλλαγες εκ νεου..... Πολύ καλύτερο! Το λαστιχάκι στην πέτρα γιατί το'χεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 2 Νοεμβρίου 2013 #69 Share 2 Νοεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο φίλε μου! Ωραίο στήσιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 3 Νοεμβρίου 2013 Author #70 Share 3 Νοεμβρίου 2013 τσακαλια μεχρι κ το λαστιχακι δεν ξεφυγε....για να δεσει στην πετρα η ανουμπια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Νοεμβρίου 2013 #71 Share 3 Νοεμβρίου 2013 τσακαλια μεχρι κ το λαστιχακι δεν ξεφυγε....για να δεσει στην πετρα η ανουμπια..... Τι κανουμε εδω,τζιτζικια πεταλωνουμε? Πολυ ομορφο εγινε,να το χαιρεσαι φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 3 Νοεμβρίου 2013 #72 Share 3 Νοεμβρίου 2013 το μηκος ειναι 1,10μ πλατος 0,45μ...εχω στα υποψη για ενα ακομα εξωτερικο φιλτρο...εχω δει αρκετα ειμαι αναμεσα στο sera 130 και στο jbl e700...για ενυσχηση του ιδη υπαρχων... fluval 206 για συμπληρωμα του υπαρχων φιλτρου,αυτο εκανα στο 200αρι μου και ειναι κομπλε,και οικονομικοτατο!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 3 Νοεμβρίου 2013 #73 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο! Όταν γεμίσει και άλγη θα φαίνεται ακόμα καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος