Jump to content

Αλλαγη Σκηνικου Απο Κοινονικο Σε Αφρικανες......

kwstantinos santi

Recommended Posts

το λεω γιατι δεν βλεπω να τρωνε ιδιεταιρα....φταιει η τροφη φταιει το στρες τους δεν ξερω....

Να σου ζήσουν τα ψαράκια! Στρεσαριμένα είναι ακόμα. Θα στρώσουν με τις μέρες.

Μην τα ταίζεις ακόμα πελετς(οπ'ότι μπορώ να δω στην 2η και 3η φωτό! Δεν την τρώνε και δημιουργεί τζάμπα νιτρικά και φωσφορικά.

Δώσε για αρχή νιφάδες(φλέικς) και αν τα φάνε πάς αργότερα και σε πελετς.

Να τα χαίρεσαι φίλε μου!

Τα δικά μου σχεδόν ποτέ δεν τίμησαν τα πέλετς! Ενώ με τα φλέικς πάντα γίνονταν χαμός! Μόνο όταν μεγάλωσαν αρκετά άρχισαν να τρώνε αλλά πάλι δεν συγκρίνονταν ο χαμός των φλέικς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι θα γίνει και μετα δικά σου. Βλέπεις και κάνεις. :)

τι πρωτηνετε εσεις απο τροφη?ποιας εταιριας?

Aυτές είναι καλές:

Ocean Nutrition Cichlid Omni Flakes

Omega One Cichlid Flakes

Omega One Veggie Flakes

Καλως τα δεχτηκες,να τα χαιρεσαι φιλε μου.Παρε μικρες συσκευασιες τροφων,για να εχουν ποικιλια οπως ανεφερε και nick_d.Οποτε ευκαιρεις βγαλε φωτο ολοκληρο το ψαρι απο τα πλαινα.Αν τα βλεπεις να ειναι σαν το αβαταρ σου ειναι καλα ψαρια.Ισως επειδη ειναι στρεσαρισμενα,να μου φαινονται εμενα καπως.

η τροφη ειναι της χικαρι βυθιζωμενη....γραφει πως ειναι αποκληστεικα για κιχλιδες...χριαζομαι κατι αλλο?

Ποια HIKARI είναι ,μήπως αυτή http://www.hikari.info/tropical/t_30.html γιατί αν έχεις αυτή τάισε είναι εξαιρετική και επειδή πιο πάνω δεν είδα να σου προτείνεται να προσθέσω και την cichlid vegi falkes της Ocean nutrition http://www.oceannutrition.com/?post=cichlid-vegi-flakes

• 4 weeks later...

Αλγη ,πίσω στη πλάτη θα μπορόυσες να βάλεις μια μονόχρωμη σκουρόχρωμη αφίσα για να δίνει και βάθος

Καφέ άλγη είναι , τίποτα ανησυχητικό. :) Φόντο να βάλεις οπωσδήποτε , από τα πιο σημαντικά στοιχεία του ενυδρείου ! :)

Εγω θα σου προτεινα,εκτος του οτι να βαλεις σκουρα αφισα στην πλατη,να βγαλεις τις βαλισνεριες απο μπροστα,γιατι σε λιγο καιρο,μονο αυτες θα βλεπεις :D

• 3 weeks later...

εχεις δικιο κιχλιδατε...οριστε και οι αλλαγες εκ νεου.....

Πολύ καλύτερο!

Το λαστιχάκι στην πέτρα γιατί το'χεις?

τσακαλια μεχρι κ το λαστιχακι δεν ξεφυγε....για να δεσει στην πετρα η ανουμπια.....

:D

Τι κανουμε εδω,τζιτζικια πεταλωνουμε?

Πολυ ομορφο εγινε,να το χαιρεσαι φιλε μου :)

το μηκος ειναι 1,10μ πλατος 0,45μ...εχω στα υποψη για ενα ακομα εξωτερικο φιλτρο...εχω δει αρκετα ειμαι αναμεσα στο sera 130 και στο jbl e700...για ενυσχηση του ιδη υπαρχων...

fluval 206 για συμπληρωμα του υπαρχων φιλτρου,αυτο εκανα στο 200αρι μου και ειναι κομπλε,και οικονομικοτατο!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...