kwstantinos santi 10 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως αναφερω και στον τιτλο εχουν γινει οι απετουμενες αλλαγες στον διακοσμο του ενυδρειου πετρες αμμος...τα ψαρακια δωθηκαν για ανταλαγη και αναμενω για ενα χαρεμι labidochromis yellow και θα ηθελα να μου πειτε αν θα μπορουσα να βαλω και ενα χαρεμακι απο melanochromis μου αρεσαν πολυ... το ενυδρειο ειναι 200 λιτρων και η φιλτρανση γινετε απο βιολογικο υλικο μακαρονι σφουγκαρι siporax και γυαλοβαμβακα.ο κυκλοφοριτις αποδιδει 550 λιτρα την ωρα ειναι αρκετα?ευχαριστω εκ τον προτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 10 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τι μηκος εχεις?Το φιλτρο σου ειναι πολυ λιγο,θελεις 1000+λιτρα την ωρα,εγω θα σου ελεγα να παραμεινεις σε ενα χαρεμι,και σιγουρα θα το απολαυσεις. Καλως ηρθες στην αφρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως προείπε και ο κιχλιδάτος το μήκος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και όχι τόσο τα συνολικά λίτρα. Ανέβασε και καμιά φώτο να πάρουμε μάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως αναφερω και στον τιτλο εχουν γινει οι απετουμενες αλλαγες στον διακοσμο του ενυδρειου πετρες αμμος...τα ψαρακια δωθηκαν για ανταλαγη και αναμενω για ενα χαρεμι labidochromis yellow και θα ηθελα να μου πειτε αν θα μπορουσα να βαλω και ενα χαρεμακι απο melanochromis μου αρεσαν πολυ... το ενυδρειο ειναι 200 λιτρων και η φιλτρανση γινετε απο βιολογικο υλικο μακαρονι σφουγκαρι siporax και γυαλοβαμβακα.ο κυκλοφοριτις αποδιδει 550 λιτρα την ωρα ειναι αρκετα?ευχαριστω εκ τον προτερο Καλή αρχή στην αφρική!! Σίγουρα όπως σου είπαν θες ενίσχυση στην κυκλοφορία. Μπορείς να αφήσεις το φίλτρο ως έχει αν είναι ικανοποιητικός ο χώρος για βιολογικα υλικά και να βάλεις έναν κυκλοφοριτή να ενισχύσεις την κυκλοφορία. Αν το μήκος σου είναι 1 μέτρο+ τότε μπορείς και για 2ο. Αν εννοείς melanochromis maingano ναι μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 το μηκος ειναι 1,10μ πλατος 0,45μ...εχω στα υποψη για ενα ακομα εξωτερικο φιλτρο...εχω δει αρκετα ειμαι αναμεσα στο sera 130 και στο jbl e700...για ενυσχηση του ιδη υπαρχων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 ναι παναγιωτη αυτη εννοω...ειναι πανεμορφες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 ακωμα ειμαι στην διαδικασια στρωσιματος ομως...οι αλλαγες εγειναν πριν απο 1 εβδομαδα..στο εσωτερικο αυριο θα σας δειξω και φοτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 το μηκος ειναι 1,10μ πλατος 0,45μ...εχω στα υποψη για ενα ακομα εξωτερικο φιλτρο...εχω δει αρκετα ειμαι αναμεσα στο sera 130 και στο jbl e700...για ενυσχηση του ιδη υπαρχων... Απο αυτά τα 2 καλύτερα το jbl. Τσέκαρε και αυτά όμως: Eheim, fluval, elite. Τι φίλτρο έχεις τώρα? Εσωτερικό ή εξωτερικό? Πρέπει να είναι στρωμένο το φίλτρο όταν βάλεις τα ψάρια! Έχε το υπόψην σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστο πολυ παναγιωτη για την παρατηρηση σου...το εχω στα υποψην μου αυτο....μεχρι στιγμης ομως η μετρησεις ειναι καλες για το κενο ενυδρειο λεω παντα....ειναι εσωτερικο το φιλτρο μου..και ειναι siorax γθαλοβαμβακασ μακαρονι και σφουγκαρι....αρκετα για το πρωιν κοινωνικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 10 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστο πολυ παναγιωτη για την παρατηρηση σου...το εχω στα υποψην μου αυτο....μεχρι στιγμης ομως η μετρησεις ειναι καλες για το κενο ενυδρειο λεω παντα....ειναι εσωτερικο το φιλτρο μου..και ειναι siorax γθαλοβαμβακασ μακαρονι και σφουγκαρι....αρκετα για το πρωιν κοινωνικο... Αν κρατήσεις και το εσωτερικό στο ένα βάλε μόνο σφουγγάρια για μηχανικό φιλτράρισμα και στο άλλο βιολογικά υλικά(σιποραξ, βιομπαλες κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #11 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 ετσι ειναι πλεων το ενυδρειο ακουω με χαρα παρατηρησεις και σχολια σας σαν ποιο εμπηροι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καλή προσπάθεια! Αλλά οι πέτρες που διάλεξες είναι πολύ μεγάλες και πλακέ και δεν βολεύουν στο στήσιμο. Προσπάθησε να βρεις διάφορα μεγέθη και είδη απο 1 χρώμα και φτιάξε 2 συστάδες στις 2 πλευρές του ενυδρείου με κενό στην μέση! Καλή συνέχεια! Περιμένουμε νέα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Οι πετρες ακουμπανε στον πατο?αν οχι εχεις προβλημα,Εμενα μαρεσει παντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 14 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πάρε και μια ιδέα από εδώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #15 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 ναι ακουμπανε στον πατο οπου εχω βαλει και φελιζολ για αποφυγη ρωγμων...ετσι οπως ειναι ειναι λαθος στειμενες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Σεπτεμβρίου 2013 #16 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Για ενα χαρεμι μια χαρα ειναι,και αλλες θα μπορουσες να βαλεις ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Σεπτεμβρίου 2013 #17 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 ναι ακουμπανε στον πατο οπου εχω βαλει και φελιζολ για αποφυγη ρωγμων...ετσι οπως ειναι ειναι λαθος στειμενες? Όχι δεν είναι λάθος στημένες, απλά δεν υπα΄ρχουν αρκετές κρυψώνες για πολλά ψάρια. Γι'αυτό σου λέω να φτιάξεις με μικρότερες πέτρες που σημαίνει μικρότερες τρύπες να τρυπώνουν ακόμη και τα αδύναμα ψάρια, και επίσης 2 συστάδες με κενό ενδιάμεσα στην περίπτωση που έχεις 2 αρχηγούς στο ενυδρείο να μπορούν να συμβιώσουν μεταξύ τους χωρίς προβλήματα ο καθένας στην μεριά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #18 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 ενα χαρεμακι λαμπιντοχρομις θα φιλοξενηθουν μεσα εδω...εκανα και καποιες μετρησεις να σας τις αναφερω επηγραματικα... ph:8.5..kh:14dkh....gh:25dgh....No2:0.0mg/l... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Σεπτεμβρίου 2013 #19 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 ενα χαρεμακι λαμπιντοχρομις θα φιλοξενηθουν μεσα εδω...εκανα και καποιες μετρησεις να σας τις αναφερω επηγραματικα... ph:8.5..kh:14dkh....gh:25dgh....No2:0.0mg/l... Μια χαρά είναι οι μετρήσεις, απλά είχες πει ότι ήθελες να βάλεις 2 χαρέμια. Με 1 χαρέμι μια χαρά είναι, αλλά με 2 θα σε δυσκολέψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Σεπτεμβρίου 2013 #20 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Φανταστικο ΡΗ ,νιτρικα τι εχεις?Ποσο καιρο το στρωνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #21 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 δεν μπωρο να βρω μελανοχρομις εδω ξερετε τα δυσκολα της επαρχιας ετσι θα αρκεστω με ενα χαρεμακι για την ωρα και ισως στο μελλον αν βρω μελανοχρομις να βαλω κ ενα χαρεμακι ακομα...το τρεχω μια εβδομαδα το ενυδρειο βεβαια τα υλικα του φιλτρου τρεχουν περιπου ενα χρονο...απλα ειναι κενο εδω και μια βδομαδα και υπαρχει μωνο η φιλτρανση...βεβαια θελω και ενυσχηση του φιλτρου...μου πρωτηναν αυτο τι λετε?Eheim Liberty 2042 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Σεπτεμβρίου 2013 #22 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μικρο ειναι,το φιλτρο ειναι ο πνευμονας του ενυδρειου,οποτε οσο μεγαλο ειναι ,τοσα λιγα προβληματα θα εχεις στο μελλον.Ριχνε και κανα φυλαρακι τροφη μεσα,τωρα που ειναι αδειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #23 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 υπαρχει ιδη ενα βιολογικο εσωτερικο 550λιτρων και λεω να βαλω συν αυτο οχι μωνο το προαναφερθεν...τι πρωτηνετε εσεις καιτι βεβεα οσο ειναι δυνατων οικωνομικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Σεπτεμβρίου 2013 #24 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 υπαρχει ιδη ενα βιολογικο εσωτερικο 550λιτρων και λεω να βαλω συν αυτο οχι μωνο το προαναφερθεν...τι πρωτηνετε εσεις καιτι βεβεα οσο ειναι δυνατων οικωνομικο.... Και η παρών φίλτρανση σου μια χαρά είναι για αυτό το ενυδρείο. Πόσης χωριτικότητας είναι ο κάδος του εξωτερικού φίλτρου που δουλεύει? Αν είναι ικανοποιητικός και βλέπεις ότι η κυκλοφορία είναι φτωχή, αντί για 2ο φίλτρο μπορείς να βάλεις 1 κυκλοφοριτή για να ενισχύσει την κυκλοφορία! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstantinos santi 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #25 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 ο κυκλοφοριτης ειναι 550λιτρω ετσι αναγραφη τουλαχιστων...ο καδος του φιλτρου ειναι ο μανισιος οπως το αγορασα το ενυδρειο στον εσωτερικο χωρο...φενεται στις φοτο στο δεξη μερος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος