Jump to content

Ιδέες Για 30Άρι Φυτεμένο

DeLk

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, μετά από πού καιρό είπα να ασχοληθώ ξανά δημιουργικά με τα ενυδρεία!!!

Στο θέμα μας τώρα, έχω ένα μικρό ενυδρείο κύβο (DIY) που είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω αλλά δεν το έκανα, και νομίζω πως ήρθε η ώρα του. :D Επειδή θυμάμαι ελάχιστα πράγματα πάνω στο φυτεμένο, (χώματα κλπ) θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να με διαφωτίσει (εσένα κοιτάω rastafarian :P )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος :)

Καλησπέρα παιδιά, μετά από πού καιρό είπα να ασχοληθώ ξανά δημιουργικά με τα ενυδρεία!!!

Στο θέμα μας τώρα, έχω ένα μικρό ενυδρείο κύβο (DIY) που είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω αλλά δεν το έκανα, και νομίζω πως ήρθε η ώρα του. :D Επειδή θυμάμαι ελάχιστα πράγματα πάνω στο φυτεμένο, (χώματα κλπ) θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να με διαφωτίσει (εσένα κοιτάω rastafarian :P )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος :)

Να κατσεις να διαβασεις ρε,να τα ξαναθυμηθεις και οτι απορια εχεις να τη συζητησουμε.Τι να σου πω,ολα απο την αρχη?Θα πρεπει να γραφω καμια βδομαδα εδω.:P

Βασικά ήθελα να ρωτήσω για το τι χώμα να βάλω, τα υπόλοιπα τα θυμαμαι!

Πολλές ερωτήσεις, άσε με να σκεφτώ γιατί θα καεί :P

Λοιποοοον, για φυτά θα ήθελα κάποια με λίγες απαιτήσεις, όσο πιο μικρά γίνεται (moss i.e) και αλλα τετοια, για υπόστρωμα έλεγα για συσκευασμενο που δεν χρειαζεται να βαλεις κατι απο πανω... Βασικά ήθελα να κάνω ένα ωραίο aquascape.

Ωραία, θα κάνω την αναζήτηση μου, το πιο δύσκολο είναι ο φωτισμός πιστεύω, τι προτείνεις?

Όπως είπα πιο πριν, δεν θυμάμαι και πολλά, αν μπορούσες να μου προτείνεις μικρού μεγέθους φυτά (με μικρές απαιτήσεις όσο γίνεται) όσο θα ψάχνω κ εγώ θα ήταν ιδανικό.

Το κοίταξα το θέμα, όμως που ξέρω τι υπάρχει εδώ? ;)

Δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έχω πετρες κλπ για το aquascape, οποτε δεν εχει και σημασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...