DeLk 10 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, μετά από πού καιρό είπα να ασχοληθώ ξανά δημιουργικά με τα ενυδρεία!!! Στο θέμα μας τώρα, έχω ένα μικρό ενυδρείο κύβο (DIY) που είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω αλλά δεν το έκανα, και νομίζω πως ήρθε η ώρα του. Επειδή θυμάμαι ελάχιστα πράγματα πάνω στο φυτεμένο, (χώματα κλπ) θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να με διαφωτίσει (εσένα κοιτάω rastafarian ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, μετά από πού καιρό είπα να ασχοληθώ ξανά δημιουργικά με τα ενυδρεία!!! Στο θέμα μας τώρα, έχω ένα μικρό ενυδρείο κύβο (DIY) που είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω αλλά δεν το έκανα, και νομίζω πως ήρθε η ώρα του. Επειδή θυμάμαι ελάχιστα πράγματα πάνω στο φυτεμένο, (χώματα κλπ) θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να με διαφωτίσει (εσένα κοιτάω rastafarian ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Νίκος Να κατσεις να διαβασεις ρε,να τα ξαναθυμηθεις και οτι απορια εχεις να τη συζητησουμε.Τι να σου πω,ολα απο την αρχη?Θα πρεπει να γραφω καμια βδομαδα εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά ήθελα να ρωτήσω για το τι χώμα να βάλω, τα υπόλοιπα τα θυμαμαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοεις τι υποστρωμα?Για βυθο τι θα βαλεις?Τι φυτα θα φυτεψεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πολλές ερωτήσεις, άσε με να σκεφτώ γιατί θα καεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #6 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιποοοον, για φυτά θα ήθελα κάποια με λίγες απαιτήσεις, όσο πιο μικρά γίνεται (moss i.e) και αλλα τετοια, για υπόστρωμα έλεγα για συσκευασμενο που δεν χρειαζεται να βαλεις κατι απο πανω... Βασικά ήθελα να κάνω ένα ωραίο aquascape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ε τοτε πηγαινε σε seachem flourite να τελειωνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραία, θα κάνω την αναζήτηση μου, το πιο δύσκολο είναι ο φωτισμός πιστεύω, τι προτείνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Αποφασισε τι φυτα θα βαλεις ακριβως και θα τον βρουμε και τον φωτισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Όπως είπα πιο πριν, δεν θυμάμαι και πολλά, αν μπορούσες να μου προτείνεις μικρού μεγέθους φυτά (με μικρές απαιτήσεις όσο γίνεται) όσο θα ψάχνω κ εγώ θα ήταν ιδανικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=86082 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #12 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Το κοίταξα το θέμα, όμως που ξέρω τι υπάρχει εδώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 11 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εεεεεεε γραψε ποια σου αρεσουν και θα σου πουμε αν υπαρχουν Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 11 Σεπτεμβρίου 2013 Author #14 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω ακόμα γιατί δεν έχω πετρες κλπ για το aquascape, οποτε δεν εχει και σημασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος