hyugasid 9 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω ένα ενυδρείο 80 λτ στο οποίο έχω 4 zebra danio, 2 serpae tetras και 1 Pterygoplichthys joselimaianus (leopard).θέλω να προσθέσω ένα μικρο κοπάδι 6 ψαριών αλλά όχι tetras. καμιά βοήθεια σχετικά με τον συνδυασμό? πρόσφατα ένας φίλος μου έδωσε 2 neon tetras αλλά μου φαίνονται άρρωστα θα τα γυρίσω πίσω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2013 Με τα ψαρια που εχεις δεν γινετε να κανεις συνδιασμους.Και αυτα που εχεις ειναι σε λαθος αριθμο,θελουν κοπαδι και τα εχεις 4 και 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyugasid 9 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2013 τα zebra danio ήταν τα τελευταία στο pet shop τα έχω 4 μήνες είναι ενήλικα 2 αρσενικά 2 θηλυκά έχουν πολύ καλή συμπεριφορά και διστάζω να προσθέσω ανήλικα στο κοπάδι τους. τα serpae απο την άλλη είναι άλλη ιστορία. το ένα είναι επιθετικό προς το άλλο το έχει περιορίσει αρκετά και αυτός είναι ο λόγος που δεν πήρα και άλλα μου αρέσουν ιδιαίτερα πάντως....μου προτείνεις να μεγαλώσω τον ήδη υπάρχοντα πληθυσμό?α Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Σου προτεινω να βγαλεις τελειως τα serpae και να μεγαλωσεις το κοπαδι των danio και εισαι μια χαρα! Επισης και ο πλεκο πρεπει να φυγει γιατι γινετε τεραστιος και δεν κανει για το ενυδρειο σου. Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyugasid 9 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2013 σε ευχαριστώ φίλε...ναι αυτός θα επιστρέψει 100% άρχισε ήδη να μεγαλώνει πολύ....θα το σκεφτώ για τα serpae είναι πολύ όμορφα και δεν θέλω μόνο ένα είδος το ενυδρείο είναι αρκετά μεγάλο και δείχνει άδειο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 9 Σεπτεμβρίου 2013 Το ενυδρειο δεν εινα μεγαλο,μη βλεπεις τα ψαρακια μικρα και νομιζεις οτι χωρανε και αλλα...μπορει να ειναι μικρα αλλα θελουν χωρο γιατι ειναι γρηγοροι κολυμβητες και σε τοσα λιτρα δεν μπορεις να βαλεις πολλα κοπαδια.Κρατα μονο τα danio και 12-15,αλλιως δωσε τα danio και κρατα τα serpae και κανε αυτα 12-15 ατομα. Το ενυδρειο σου ποσο καιρο τρεχει?Εχεις μετρησεις?Ειναι στρωμενο?Τι φιλτρο εχει και τι υλικα εχει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyugasid 9 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 9 Σεπτεμβρίου 2013 επειδή ειμαι στη δουλειά δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα μόνο σε αυτά που θυμάμαι...το ενυδρείο το έχω απο τον απρίλιο εφέτος, το έφτισξα μόνος μου, κόλλησα τζάμια κτλπ, είναι 78 λτ για την ακρίβεια, έχει ενα φίλτρο flural 2 για το οποίο θα ρωτήσω καποια στιγμή, έχει φωτισμό απο 2 ταινείες led μια άσπρη και μια μπλέ 60 εκ η κάθε μια, έχω μια στρώση άμμο και απο πάνω ψιλό χαλικάκι, καμια δεκαριά ανούβιες .....δεν θυμάμαι, ακριβώς τις μετρήσεις, αλλά ειναι 0 τα ΝΟ3 ανεβασμένα σχετικά τα ΝΟ2 ph 7 σκληρότητα ελάχιστα πάνω απο το μέτριο και θερμοκρασία 23-25...αυτα θυμάμαι, οτι μπορείς να συμβουλέψεις καλοδεχούμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος