giorgosmarios 18 Σεπτεμβρίου 2013 #51 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασετο σε διαφορα σημεια το καλωδιο για λιγο μηπως δεν κανει καπου επαφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 18 Σεπτεμβρίου 2013 Author #52 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 το κανω αλλα δεν το ξανα κανει μονο ο θορυβος ακουγεται χωρις να ξεκιναει..... λοιπον μεχρι να επικοινωνισω μαζι τους να δω αν θα τα αλλαξουν ποσες φυσαλιδες να ξεκινησω να δωσω κατι στα φυτα αλλα χωρις πολλες αυξομειωσεις και να το χω ολη 24ωρες? η να το κλεινω χειροκινητα το βραδυ και να το βαζω το πρωι οταν παω για δουλεια 7 η ωρα τα φωτα αναβουν 15:00 με 12:00 λεω μην το πειραξω αλλο και φαινεται τιποτα και μετα δε μου το αλλαζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 18 Σεπτεμβρίου 2013 #53 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκινησετο με 60 - 80 το λεπτο και θα το δεις στην πορεια με το ph. Εγω το εχω 24ωρο. Οχι μην το πειραξεις μεχρι να μηλισεις μαζι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 18 Σεπτεμβρίου 2013 Author #54 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) ευχαριστω για την βοηθεια αυτη την κρισiμη για μενα στιγμη ειναι λες και βαζεις την γιαγια μου μπροστα στο pc μ αυτα τα μαραφετια που μπλεξα... !!! 60-80 επι 24 ωρες? να μην το ανεβασω σταδιακα καπακια 60-80 φυσαλιδες? (πραγματικα εχουν καει τα δαχτυλα μου απο βιδωσε-ξεβιδωσε χ0α0χα0) Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2013 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 18 Σεπτεμβρίου 2013 #55 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο δεν καταλαβα ( να μην το ανεβασω σταδιακα καπακια 60-80 φυσαλιδες ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 18 Σεπτεμβρίου 2013 Author #56 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 εννοω αν θα πρεπει να ανεβασω σταδιακα τις φυσαλιδες πχ σημερα 8-10 σε δυο μερες 15-18 η δε χρειαζεται και να το βαλω αμεσως λαικιστη.. 'καπακια' στις 60-80 φυσαλιδες εχω και ψαρακια μην κατεβει το ph τρελα και κλαιμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 18 Σεπτεμβρίου 2013 #57 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι 60 - 80 δεν εναι πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 18 Σεπτεμβρίου 2013 Author #58 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω νομιζα οτι επρεπε να χα 70 με το προσθετο φως που εχω σκοπο να βαλω και οχι 24 ωρες παρα μονο οταν ειναι αναμενα τα φωτα...!! :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 18 Σεπτεμβρίου 2013 #59 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 εννοω αν θα πρεπει να ανεβασω σταδιακα τις φυσαλιδες πχ σημερα 8-10 σε δυο μερες 15-18 η δε χρειαζεται και να το βαλω αμεσως λαικιστη.. 'καπακια' στις 60-80 φυσαλιδες εχω και ψαρακια μην κατεβει το ph τρελα και κλαιμε Για δες μήπως την έχεις βάλει ανάποδα!!! Εχει βελάκι. Σταδιακά , μιας και το εχεις συνεχόμενο , ξεκίνα μια φυσαλίδα το δευτερόλεπτο η και λιγότερο , μετράς ph , βλέπεις συμπεριφορά ψάρια - φυτά. Την διαφορά θα την βλέπεις στην εβδομάδα, όπου αν δεν σου αρέσει αυξάνεις , παρατηρείς και πάλι μέχρι να βρεις την ισορροπία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 18 Σεπτεμβρίου 2013 #60 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Για κοιτα μηπως εχεις βαλει και την ανεπιστροφη αναποδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 18 Σεπτεμβρίου 2013 Author #61 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 το βελακι να δειχνει προς εκει που παει το ενυδρειο η να δειχνει προς την μπουκαλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 18 Σεπτεμβρίου 2013 #62 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 18 Σεπτεμβρίου 2013 Author #63 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον οταν κοιταει στην μπουκαλα... δουλευει μονο αν ζουμπαω το καλωδιο γιατι δε κανει επαφη ακουγοντας τον χαρακτηριστικο ηχο ξανα δοκιμαζω και αναποδα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 18 Σεπτεμβρίου 2013 Author #64 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 χμμμμ και αναποδα το ιδιο συμβαινει... πρεπει να κραταω το μαυρο καλωδιο και να το σπρωχνω πιο βαθια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 18 Σεπτεμβρίου 2013 Author #65 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι 100% εκατο χαλασμενο δεν κανει καλη επαφη το βαλα στην μπριζα και φυσουσα καθως πιεζα το καλωδιο εκλεινε το κυκλωμα και περνουσε ο αερας αν δε το πιεζω ανοιγει και σταματαει να περναει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 18 Σεπτεμβρίου 2013 #66 Share 18 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Ξεκινησετο με 60 - 80 το λεπτο και θα το δεις στην πορεια με το ph. Εγω το εχω 24ωρο. Οχι μην το πειραξεις μεχρι να μηλισεις μαζι τους. ...μ' αρέσει που ήσασταν όλοι σας τελείως κατηγορηματικά αντίθετοι στην 24ωρη παροχή του διοξειδίου (http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=84333&p=781645) και τώρα στα ξαφνικά έγινε μεγάλη μόδα το 24ωρο CO2 ... ...θαρρείς και όλο αυτό είχε γίνει για να κάτσει στη δική μου περίπτωση η στραβή και να εγκατασταθεί η BBA στο ενυδρείο μου και να τρέχω μετά..... Υ.Γ. Καλό θα είναι πάντως να κατασταλάξουν κάποια στιγμή οι έμπειροι φυτεμένοι ποιος είναι τελικά ο σωστός τρόπος (τεκμηριωμένα) παροχής διοξειδίου (μαζί με τα φώτα? ή 24ωρη??) για να ενημερώνονται σωστά οι νέοι χομπίστες και να αποφεύγονται περιπτώσεις σαν τη δική μου που είχαν έρθει τούμπα οι ισορρόπιες στο ενυδρείο μου εξ' αιτίας του διοξειδίου... Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 19 Σεπτεμβρίου 2013 #67 Share 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πάνο το έχουμε πει πολλοί πολλές φορές αλλά ας το ξαναπούμε. Πάνω από 20 χρόνια δεν κλείνω το βράδυ το CO2 δοκιμασμένο σε ενυδρεία από 30% εως >80% Φυτεμένα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αλγη, και με τα ψάρια. Όποιος δεν πιστεύει τον καλώ να έρθει να ξημεροβραδιάσει όσες μέρες θέλει μπροστά στο ενυδρείο μου για να πιστή.- Το CO2 συγχωρεί πολλά λάθη στην αυξομείωση των θρεπτικών συστατικών, αντιθέτως το να διατηρήσουμε ένα ενυδρείο χωρίς CO2 με την παραμικρή αυξομείωση των θρεπτικών συστατικών θα έχουμε την μια ή την άλλη αλγη.- Προσκοπικά θεωρώ την συντήρηση του ενυδρείου χωρίς CO2 τυράννια και αγχωτικό Βλέπω και διαβάζω πολλές φορές διάφορα μέλη εδώ να τυραννιούνται με της αλγης, με τα φυτά, με την ανάπτυξή τους, κτλ και να λέγονται ένα κάρο πράγματα ενώ η λύσει είναι απλή, ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ και καθάρισες. Ένας που σκοπεύει να ασχοληθεί με τα φυτά (όχι 1-2 ανουμπιες ένα κερατοφυλο και λίγη μοος) ο δρόμος τον οδηγεί στο CO2. Χωρίς αυτό θα το παλέψει θα νευριάσει, θα έχει αλγης, θα έχει πρόβλημα με την ανάπτυξη και γενικά θα παιδεύετε με τα φυτά ΄ώσπου θα αγανακτήσει και στο τέλος ή να παρατήσει το φυτεμένο ή να πάει σε πολύ εύκολα φυτά, ή θα πάρει CO2. η πλειοψηφία αυτό κάνει. Τέλος υπάρχουν πάντοτε και οι εξευρέσεις, αυτοί που είναι επιμελής και άκρος προσεκτική ώστε να μην ξεφύγει το ενυδρείο τους προς τα πάνω ή προς τα κάτω σε θρεπτικά συστατικά και μπορούν να συντηρήσουν ένα φυτεμένο με σχετικά εύκολα φυτά χωρίς προβλήματα αλγης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 19 Σεπτεμβρίου 2013 #68 Share 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τρεχει 2 βδομαδες (αν δεν εχεις βαλει υποστρωμα, υπομονη μεχρι στρωθει και ο βυθος σου) ακριβως με δυο στωμενα φιλτρα.... (ακομα σε σταδιο προσαμογης βρισκεσαι,μεχρι να βρεις τις ισορροπιες σου ) 25-26 βαθμους ( δες τα προφιλ των φυτων που εχεις και σκοπευεις να βαλεις. Δηλ ο echinodorus ozelot για να μεταβολισει καλητερα θελει 27-29 βαθμους, 25 - 27 επιβιωνει με αργη αναπτυξη. Αντιστροφα φυτα οπως egeria densa, cabomba caroliniana που ειναι πιο κρυου νερου, στους 28 και πανω δυσκολευονται.Ειναι μεχρι να βρεις την "χρυση τομη") Σημερα πηρα το co2 ..... .....http://i44.tinypic.com/2ztm355.jpg http://i42.tinypic.com/300frlu.jpg http://i40.tinypic.com/28kqcrb.jpg http://i44.tinypic.com/sxkq4o.jpg http://i41.tinypic.com/2ln72pz.jpg βοηθεια μην ανατιναξω το σπιτι δε το χω βαλει ακομα σε λειτουργια οντας ασχετος Αν αφησεις αυτο το σωληνακι που εχεις τωρα το πιο πιθανο ειναι να γινει σαν μπαλονι... Μεχρι την ανεπιστροφη πρεπει να εχεις το αλλο σωληνακι που ειναι πιο χοντρο. Σωστα. θελεις σωληνακι υψηλης πιεσης γιατι οι πιεσεις που ασκουνται ειναι μεγαλες (βαλε στον διαχυτηρα ενα σωληνακι, βαλτο κοντα στο βυθο και προσπαθησε να φυσηξεις ). Παρεχοντας co2, πρεπει υπερικησεισεις τις "αντιθετες" πιεσεις του ενυδρειου (την υδροστατικη πιεση, που ειναι και μεγαλητερη οσο πιο κοντα στον βυθο του ενυδρειου και την πιεση που χρειαζεται ο διαχυτηρας για να βγουν οι μικρες φυσαλιδες απο τον πορολιθο) στην προσπαθια αυτη τα σωληνακια σιλικονης για αεραντλιες δεν θα αντεξουν Ειναι 100% εκατο χαλασμενο δεν κανει καλη επαφη το βαλα στην μπριζα και φυσουσα καθως πιεζα το καλωδιο εκλεινε το κυκλωμα και περνουσε ο αερας αν δε το πιεζω ανοιγει και σταματαει να περναει! οταν μπαινει η ηλ/μαγνητικη στο ρευμα ακουγεται το 1ο "τσακ" και ανοιγει παρεχοντας co2 οταν βγαινει η ηλ/μαγνητικη απο το ρευμα ακουγεται το 2ο "τσακ" και σταματαει η παροχη του co2. στο ενδιαμεσο δεν ακουγεται κατι αλλο (τουλαχιστον στην δικια μου). τωρα αν το προβλημα ειναι στο καλωδιο, κατι δεν παει καλα. Οπως σου ειπαν και τα παιδια προσεξε την φορα (ημ/μαγνιτικης και αντεπιστροφης) να ειναι προς το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 19 Σεπτεμβρίου 2013 #69 Share 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πάνο το έχουμε πει πολλοί πολλές φορές αλλά ας το ξαναπούμε. Πάνω από 20 χρόνια δεν κλείνω το βράδυ το CO2 δοκιμασμένο σε ενυδρεία από 30% εως >80% Φυτεμένα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αλγη, και με τα ψάρια. Όποιος δεν πιστεύει τον καλώ να έρθει να ξημεροβραδιάσει όσες μέρες θέλει μπροστά στο ενυδρείο μου για να πιστή.- Το CO2 συγχωρεί πολλά λάθη στην αυξομείωση των θρεπτικών συστατικών, αντιθέτως το να διατηρήσουμε ένα ενυδρείο χωρίς CO2 με την παραμικρή αυξομείωση των θρεπτικών συστατικών θα έχουμε την μια ή την άλλη αλγη.- Προσκοπικά θεωρώ την συντήρηση του ενυδρείου χωρίς CO2 τυράννια και αγχωτικό Βλέπω και διαβάζω πολλές φορές διάφορα μέλη εδώ να τυραννιούνται με της αλγης, με τα φυτά, με την ανάπτυξή τους, κτλ και να λέγονται ένα κάρο πράγματα ενώ η λύσει είναι απλή, ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ και καθάρισες. Ένας που σκοπεύει να ασχοληθεί με τα φυτά (όχι 1-2 ανουμπιες ένα κερατοφυλο και λίγη μοος) ο δρόμος τον οδηγεί στο CO2. Χωρίς αυτό θα το παλέψει θα νευριάσει, θα έχει αλγης, θα έχει πρόβλημα με την ανάπτυξη και γενικά θα παιδεύετε με τα φυτά ΄ώσπου θα αγανακτήσει και στο τέλος ή να παρατήσει το φυτεμένο ή να πάει σε πολύ εύκολα φυτά, ή θα πάρει CO2. η πλειοψηφία αυτό κάνει. Τέλος υπάρχουν πάντοτε και οι εξευρέσεις, αυτοί που είναι επιμελής και άκρος προσεκτική ώστε να μην ξεφύγει το ενυδρείο τους προς τα πάνω ή προς τα κάτω σε θρεπτικά συστατικά και μπορούν να συντηρήσουν ένα φυτεμένο με σχετικά εύκολα φυτά χωρίς προβλήματα αλγης. Σε αυτο που λεει ο Χρηστος εχει απολυτο δικιο. Οταν ειχα το DIY διοξειδιο ολο και καποια αλγη υπηρχε. Τωρα με την μπουκαλα και βρισκοντας τη χρειαζεται απο διοξειδιο το συστημα μου ( οχι βεβαια απο τη μια στιγμη στην αλλη ) δεν με εχει ξανα ταλαιπωρησει αυτο το θεμα. Ολα αυτα βεβαια σε συναρτηση με τα λιπασματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 19 Σεπτεμβρίου 2013 #70 Share 19 Σεπτεμβρίου 2013 ...μ' αρέσει που ήσασταν όλοι σας τελείως κατηγορηματικά αντίθετοι στην 24ωρη παροχή του διοξειδίου (http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=84333&p=781645) και τώρα στα ξαφνικά έγινε μεγάλη μόδα το 24ωρο CO2 ... ...θαρρείς και όλο αυτό είχε γίνει για να κάτσει στη δική μου περίπτωση η στραβή και να εγκατασταθεί η BBA στο ενυδρείο μου και να τρέχω μετά..... Υ.Γ. Καλό θα είναι πάντως να κατασταλάξουν κάποια στιγμή οι έμπειροι φυτεμένοι ποιος είναι τελικά ο σωστός τρόπος (τεκμηριωμένα) παροχής διοξειδίου (μαζί με τα φώτα? ή 24ωρη??) για να ενημερώνονται σωστά οι νέοι χομπίστες και να αποφεύγονται περιπτώσεις σαν τη δική μου που είχαν έρθει τούμπα οι ισορρόπιες στο ενυδρείο μου εξ' αιτίας του διοξειδίου... χαχα εγω πάντως χρησιμοποιώ και τις 2 μεθόδους, και οι δυο δουλεύουν άψογα... Με προτίμησή , την χρήση ηλεκτροβάνας σε υψηλό φωτισμό. ΒΒΑ , πιθανόν λίγο co2,, Να σου στείλω λίγη cladophora να την έχεις σαν δείκτη ποιότητας ? Αν πηγαίνει καλά έχεις καλές παραμέτρους αν την βλέπεις να εξαφανίζεται κάτι θα λείπει.. Δεν είναι μόνο το θέμα , co2 στο νερό , αλλά και το οξυγόνο. Εχω διαβάσει σε ενα βιβλιο , οτι οι αλλαγές του ph σε μια λίμνη μπορεί να είναι τεράστιες, ανάφερε ένα πχ . οτι σε μια λίμνη το πρωί το ph ήτανε 5,7 και το βράδυ 9,6 .. οπότε καταλαβαίνεις. Δυστυχώς φυτεμένο χωρίς co2 δεν γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 19 Σεπτεμβρίου 2013 Author #71 Share 19 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Σωστα. θελεις σωληνακι υψηλης πιεσης γιατι οι πιεσεις που ασκουνται ειναι μεγαλες (βαλε στον διαχυτηρα ενα σωληνακι, βαλτο κοντα στο βυθο και προσπαθησε να φυσηξεις ). Παρεχοντας co2, πρεπει υπερικησεισεις τις "αντιθετες" πιεσεις του ενυδρειου (την υδροστατικη πιεση, που ειναι και μεγαλητερη οσο πιο κοντα στον βυθο του ενυδρειου και την πιεση που χρειαζεται ο διαχυτηρας για να βγουν οι μικρες φυσαλιδες απο τον πορολιθο) στην προσπαθια αυτη τα σωληνακια σιλικονης για αεραντλιες δεν θα αντεξουν And one more question is the white hose a co2 hose or those that they use in pumbs? Answer: Our hose are special hose. οταν μπαινει η ηλ/μαγνητικη στο ρευμα ακουγεται το 1ο "τσακ" και ανοιγει παρεχοντας co2 οταν βγαινει η ηλ/μαγνητικη απο το ρευμα ακουγεται το 2ο "τσακ" και σταματαει η παροχη του co2. στο ενδιαμεσο δεν ακουγεται κατι αλλο (τουλαχιστον στην δικια μου). τωρα αν το προβλημα ειναι στο καλωδιο, κατι δεν παει καλα. Οπως σου ειπαν και τα παιδια προσεξε την φορα (ημ/μαγνιτικης και αντεπιστροφης) να ειναι προς το ενυδρειο Τα φυτα ειναι λιγο 'πολυσαλατα΄' μερικα τα εβαλα κυριως για να μην εχω θεματα αλγης και για να δω πως θα παει και να κανω τις οποιες αλλαγες.. Αυτα τα τσακ τα κανει μονο οταν πιεζω το καλωδιο και δειχνει οτι δε κανει καλη επαφη και ανοιγοκλεινει μονο του το συστημα! Σε αυτο που λεει ο Χρηστος εχει απολυτο δικιο. Οταν ειχα το DIY διοξειδιο ολο και καποια αλγη υπηρχε. Τωρα με την μπουκαλα και βρισκοντας τη χρειαζεται απο διοξειδιο το συστημα μου ( οχι βεβαια απο τη μια στιγμη στην αλλη ) δεν με εχει ξανα ταλαιπωρησει αυτο το θεμα. Ολα αυτα βεβαια σε συναρτηση με τα λιπασματα. χαχα εγω πάντως χρησιμοποιώ και τις 2 μεθόδους, και οι δυο δουλεύουν άψογα... Με προτίμησή , την χρήση ηλεκτροβάνας σε υψηλό φωτισμό. ΒΒΑ , πιθανόν λίγο co2,, Να σου στείλω λίγη cladophora να την έχεις σαν δείκτη ποιότητας ? Αν πηγαίνει καλά έχεις καλές παραμέτρους αν την βλέπεις να εξαφανίζεται κάτι θα λείπει.. Δεν είναι μόνο το θέμα , co2 στο νερό , αλλά και το οξυγόνο. Εχω διαβάσει σε ενα βιβλιο , οτι οι αλλαγές του ph σε μια λίμνη μπορεί να είναι τεράστιες, ανάφερε ένα πχ . οτι σε μια λίμνη το πρωί το ph ήτανε 5,7 και το βράδυ 9,6 .. οπότε καταλαβαίνεις. Δυστυχώς φυτεμένο χωρίς co2 δεν γίνεται... Αυτο δεν το εχω αποφασισει ακομα βλεποντας και κανοντας αν θα το κλεινω η οχι... κατσε να βρουμε τις ισορροπίες πρωτα παω να παρω το φωτιστηκο ακους Λαμπιονια που να βαλω εχω sera plant colour / sera daylight briliant = 90 watt και οι δυο και θελω προτασεις για 2χ39 watt ακομα για τις jbl τι γνωμη εχουμε? Έγινε επεξεργασία 19 Σεπτεμβρίου 2013 - retard20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 19 Σεπτεμβρίου 2013 #72 Share 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τα φυτα ειναι λιγο 'πολυσαλατα΄' μερικα τα εβαλα κυριως για να μην εχω θεματα αλγης και για να δω πως θα παει και να κανω τις οποιες αλλαγες.. Αυτα τα τσακ τα κανει μονο οταν πιεζω το καλωδιο και δειχνει οτι δε κανει καλη επαφη και ανοιγοκλεινει μονο του το συστημα! Αυτο δεν το εχω αποφασισει ακομα βλεποντας και κανοντας αν θα το κλεινω η οχι... κατσε να βρουμε τις ισορροπίες πρωτα παω να παρω το φωτιστηκο ακους Λαμπιονια που να βαλω εχω sera plant colour / sera daylight briliant = 90 watt και οι δυο και θελω προτασεις για 2χ39 watt ακομα για τις jbl τι γνωμη εχουμε? αν δεν την στειλεις πίσω , δοκίμασε να την ανοιξεις να δείς τις επαφές μήπως εχει φυγει κάποια. Για τον φωτισμό,,μμμ , μονο απλές χρησιμοποιω , φθηνιαρικες osram .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 19 Σεπτεμβρίου 2013 Author #73 Share 19 Σεπτεμβρίου 2013 SYLVANIA GRO-LUX T5 FH039W/GRO OSRAM T5 HO/ 39W/865 Σκέφτομαι αυτές για φθηνά τοτε..., εχω ακουσει πολυ καλα λογια ειδικα για την τιμη τους αλλα δεν εχω εμπειρια osram καλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 19 Σεπτεμβρίου 2013 #74 Share 19 Σεπτεμβρίου 2013 Χρηστο εγω ερχωμαι να κατσω μπροστα στα ενυδρεια σου..... Θα κραταω και σημειωσης :-Ρ Κανω και δουλειες....τρωω λιγο και συμφερω :-Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #75 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνώ με τον παραπάνω.. Πάρε με μαζί σου θα κρατάμε τεφτερια... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος