Kostas7777 7 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά σήμερα για πρώτη φορά δεν έβαλα αντιχλώριο στην αλλαγή νερού του ενυδρείου μου.Λέτε να πάθουν τίποτα τα ψάρια μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το νερό το έβαλες στο δοχείο που έχεις για αλλαγή και αμέσως στο ενυδρείο ή το άφησες καθόλου ; Με μια φορά δεν θα πάθουν τίποτα, ρίξε τώρα το αντιχλώριο στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7777 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε το έριξα αμέσως και δυστυχώς το αντιχλώριο τελείωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε αεραντλία να δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7777 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη ειμαι ασχετος μπορειτε να μου πειτε τι είναι η αεραντλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Συσκευή συνδεδεμένη με το ρεύμα που παράγει αέρα και με λαστιχάκι τον διοχετεύει μέσα στο νερο (αυτο που βλέπεις με τις μπουρμπουλίθρες μέσα στα ενυδρεια). Ειναι πολυ φθηνή εώς φθηνή για να την πάρει κάποιος για χρηση ή για ώρα ανάγκης. Πάρε μια, καλο θα σου κάνει να την έχεις.....βασικά εσυ κυκλοφορητή χρειάζεσαι! Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7777 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ok thanks tha agorasw mia aerantlia Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε το έριξα αμέσως και δυστυχώς το αντιχλώριο τελείωσε. Εγώ νόμιζα ότι απλώς ξέχασες να βάλεις. Καλό είναι να έχουμε πάντα μια "καβάντζα" από αναλώσιμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ok thanks tha agorasw mia aerantlia Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες , γιατί είναι κανονισμός του φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Κυκλοφορητης για να σε προλάβω ειναι άλλη συσκευή που βυθίζεται μέσα στο νερο και τραβάει με φτερωτή νερο το οποίο εκτοξεύει απο άλλο στόμιο και δημιουργεί καλύτερη ανατάραξη του νερου. Επίσης φθηνη να αγοράσεις και επίσης θα σου χρειαστει κυρίως στις αλλαγές νερου κατα την προετοιμασία του στο βαρέλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7777 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #11 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά επειδή τα πετ σοπ κλείσανε θα πάω άυριο να αγοράσω.Σας ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 7 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αν έκλεισαν σημερα ποσο μάλλον αυριο δεν χρειάζεται άμεσα η αέραντλια αγοράζεις τη Δευτέρα απλα αντιχλωριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος