Jump to content

Καλός Σας Βρήκα!αλλά Κάποιος Με Μάτιασε... :(

nikosgo

Recommended Posts

Λέγομαι Νίκος και είμαι από την Πρέβεζα.
Έχω ένα ενυδρείο μικρό,περίπου 40 λίτρα και επειδή μου άρεσε το όλο πράγμα,είπα και γω με την σειρα μου να αγοράσω σήμερα ένα νέο,λίγο μεγαλύτερο(λόγο χώρου) 95 λίτρων...

Η χαρά μου ήταν μεγάλη με την αγορά του,που θα έφτιαχνα και γω κάτι που μου αρέσει,κάτι που έχω στην φαντασία μου εδω και καιρό...ύστερα και από αυτά που έχω δει από εδώ μέσα,με αληθινά φυτά και άλλα.....
Φτάνοντας λοιπόν κάτω από το σπίτι,παρκάρω το αμάξι και πάω να πάρω το νέο ενυδρείο απο το πορτμπαγκάζ,να το πάω στο σπίτι και μετά να αρχίσω να το στήνω σιγά σιγά στη μεριά του..!

Την ώρα λοιπόν που το τραβάω για να το πάρω στα χέρια μου,ακουμπάει κάπου στο αμάξι ο πάτος του ενυδρείου και ....,ΡΑΓΙΖΕΙ!!! :waaa::waaa:
Ναι καλά είδατε,ράγισε ο πάτος του...!Απ'ότι καταλαβαίνετε η στεναχώρια μου τεράστια και η χαρά μου μετετράπη και λύπη και εκνευρισμό!...

Λοιπόν,το έχω τώρα στο σπίτι μου και θα αλλάξω τον πάτο(την Δευτέρα θα πάω να μου κόψουν τζάμι)....τον έχω βγάλει ήδη τον
παλιό-καινούριο,αφαιρώντας μόνο τον πάτο του, με το υπόλοιπο σώμα να είναι ακόμη όπως ήταν πριν.
Προτού κάνω το οτιδήποτε,σκέφτηκα να έβαζα ένα νέο τζάμι απο κάτω(να έπιανε όλο τον πάτο,κολλώντας το με σιλικόνη,αλλά φοβήθηκα να το κάνω,γιατί ο πάτος τραβάει όλα τα ζόρια με το βάρος που κρατάει και τις πιέσεις που δέχεται και ίσως να μου άνοιγε ακόμη περισσότερο,κάποια στιγμή στο μέλλον(και δεν θέλω να κάνω πειράματα με νερά και ψάρια μέσα στο σπίτι ) και έτσι τον αφαίρεσα για να βάλω ένα νέο.
Ο πάτος του ήταν κολλημένος στην μέσα μεριά των τζαμιών(τα άλλα τζάμια τον ''αγκάλιαζαν'' δηλ.) και σκεφτόμουν να έβαζα τζάμι οχι όπως ήταν,μα από πάνω(σαν καπάκι).... :huh:
Τι λέτε,θα κρατήσει ή να το κάνω όπως ήταν?Θα μου πείτε,ο κατασκευαστής για να το κάνει έτσι κάτι ξέρει...αλλά για λόγους ευκολίας είπα να το έκανα αλλιώς....είδα και ένα βίντεο στο youtube με το ίδιο θέμα(αλλαγή σπασμένου πάτου)και αυτός τον έβαλε από πάνω σαν καπάκι και σε ενυδρείο πολύ μεγαλύτερο από το δικό μου...
Ξέρει κανείς να μου πει καμιά γνώμη??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Νίκο καλώς ήρθες. Κρίμα που την πάτησες έτσι αλλα για να πάρεις πολλές απαντήσεις και να κάνεις μια κουβέντα που θα σε οδηγήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα, άνοιξε ενα θεμα σε άλλη κατηγορία γιατι αυτο σε λίγες μέρες θα κλειδώσει και δε θα μπορει κάποιος να σε βοηθήσει αν θέλει να σου πει κάτι. Καλη επιτυχία στο εγχείρημά σου.

Καλως ηρθες στην παρεα μας.

Κακως αφαιρεσες τον πατο,αν εκανες αυτο που λες ,θα ηταν διπλα πιο γερο,αλλα τωρα προσεχε στην μεταφορα,μην πετσικαρει ο κυβος.Δεν πειραζει να το κολλησεις και απο πανω.

Κριμα γιατι μπηκες σε τζαμπα κοπο

Σας ευχαριστώ!
Θα το κάνω paste και σε άλλη κατηγορία για να πάρω και μερικές γνώμες παραπάνω!

Καλώς ήρθες στην παρέα και εύχομαι να πάνε όλα καλά με το ατύχημα.

Καλώς ήρθες!

Πώ πώ ρε φίλε μου. ελπίζω να είμαι η τελευταία λαχτάρα που τραβάς σε αυτό το χόμπυ.

Καλως ήρθες και απο μένα :)

Καλως ηρθες!!!!!!

Καλως ηρθες! Ευχομαι απο εδω και περα να πανε ολα καλα!

Καλώς όρισες και μην αγχώνεσαι, θα το σενιάρεις! :)

Καλώς ήρθες, καθε εμπόδιο σε καλό!:)

Καλώς όρισες.

:welcome:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...