Jump to content

Προστασης Φυτων Για Νανο...

Akridas66

Recommended Posts

Σιγα σιγα ξεκιναω να μαζευω κανα φραγκο να παρω εξοπλισμο που μου ληπει, Co2, λιπασματα, τεστ και ισως εξτρα φωτιστηκο...

Εχω ενα sicce moby dick 25...

Εχει εσωτεριλο φιλτρο(δεν θυμαμε τωρα λιτρα/ωρα, θα δω και θα σας πω, μαζι και τις ακριβες διαστασης του)....τρεχει 1,5 χρονο με ψιλο χαλικη...

Το ξεστησα, του εκανα μια καλη αλλαγη νερου, το καθαρισα κι ολας...

Σκευτομαι για φυτεμενο με τα ολα του...εχω στα σχεδια να παρω σετακι διοξιδιο με μπουκαλα 98γρ. Γιατι μια που ξαναγεμιζει δεν με συμφερει, κραταει περισοτερο, αλλα ειναι πολυ μακρυα καποιο μαγαζι που γεμιζει μπουκαλες...το ειχα τραβηξει την προηγουμενη φορα, ειναι μανικη....

Θα παρω και τεστ φωσφορικων, δεν ξερω εαν θελω για σιδηρο ή καποιο αλλο...

Επισης δεν ξερω τι φυτα να βαλω, θελω κοντουλια και ισως κατι σαν γρασιδι....εχει ηδη 2 κρυπτοκορινες και 2 ανουμπιες...θελω να προσθεσω τουλαχιστων 3 με 5 ειδη ακομα...

Ακουω προτασεις ή ερωτησεις....

Με τα συστηματακια που εχουν τετοιες μπουκαλιτσες μη περιμενεις να εχεις σταθερο co2,θα πρεπει να το ανοιγοκλεινεις μονος σου και να το ριθμιζεις εσυ καθε φορα που το ανοιγεις ποσο θελεις να ριχνει και ποτε δεν πετυχενεις το ιδιο καθε φορα..ειχα ενα τετοιο και δεν συμφερει ουτε απο θεμα co2,δεν βλεπεις τρελες διαφορες στα φυτα και ειναικαι ταλαιπορια καθε φορα να εισαι απο πανω.

Σκευτομουν για συνεχεις παροχη, ποσο να θελει μωρε το "πιτσηρικη", 18 λιτρα εχει καθαρα...αυτο που κοιταω, το εψαξα σε ξενα φορουμ και ηταν οτι πρεπει για νανο...

Κοιτω για το aquagro co2 expert set...καλη τιμη αγορα και η ανταλακτικη μπουκαλα ειναι πιο φνηνη απ την βενζινα/γεμισμα μιας μεγαλη...7 ευρω περιπου....

Και στο μελλον κοιταω ισως για μια ηλεκτρομαγμητικη....

Δεν μπαινουν τετοια πραγματα σε αυτα τα συστηματα..αν το πας συνεχη παροχη σε λιγοτερο απο μηνα θες μπουκαλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...