Jump to content

Σχισμένο Πτερυγιο

piki

Recommended Posts

αληθεια?αχ μακαρι πατριωτη να ειναι αυτο!εχω σκασει απο την στεναχωρια μου.σαν μαστουρωμενος ειναι ο καψερος!θα τον ταισω το βραδυ να δω αν θα φαει κ γενικα θα τον εχω σε παρακολουθηση!ευχαριστω για την ενημερωση! :bigemo_harabe_net-146:

Τιποτα να σαι καλα.....! Οπως ακριβως το ειπες μαστουρωμενος! χαχαχαα! καμια βιταμινη του δινεις?

Τιποτα να σαι καλα.....! Οπως ακριβως το ειπες μαστουρωμενος! χαχαχαα! καμια βιταμινη του δινεις?

μια φορα την εβδομαδα του μουλιαζω στην τροφη βιταμινες τησ σερα.fishtamin λεγονται νομιζω.λες να του βαζω περισσοτερο?

μια φορα την εβδομαδα του μουλιαζω στην τροφη βιταμινες τησ σερα.fishtamin λεγονται νομιζω.λες να του βαζω περισσοτερο?

Κοιτα εγω που ειχα ενα ατυχημα πιο παλια τους εδινα καθε μερα για μια εβδομαδα και δεν επαθαν κατι...... καλο θα ηταν να του εδινες 2 φορες την εβδομαδα τωρα που εχει θεμα....! Περιμενε βεβαια να δεις και τι θα σου πουν οι πιο εμπειροι!

Κοιτα εγω που ειχα ενα ατυχημα πιο παλια τους εδινα καθε μερα για μια εβδομαδα και δεν επαθαν κατι...... καλο θα ηταν να του εδινες 2 φορες την εβδομαδα τωρα που εχει θεμα....! Περιμενε βεβαια να δεις και τι θα σου πουν οι πιο εμπειροι!

ναι εχεις δικιο.εμενα με προβληματιζει που δεν τρωει.θα δω το βραδυ πως θα παει

ναι εχεις δικιο.εμενα με προβληματιζει που δεν τρωει.θα δω το βραδυ πως θα παει

Αυτο πρεπει να ειναι απο το φαρμακο.... και μενα δεν τρωει...... παρα μονο το απογευμα λιγο και το βραδυ πιο πολυ.... εγω να φανταστεις απο τοτε που του κανω την θεραπεια του εκοψα τα blood worms γιατι δεν τα τρωει καθολου οπως του τα ριχνα ετσι τα εβρισκα... και του δινω σκονη μονο!

Αυτο πρεπει να ειναι απο το φαρμακο.... και μενα δεν τρωει...... παρα μονο το απογευμα λιγο και το βραδυ πιο πολυ.... εγω να φανταστεις απο τοτε που του κανω την θεραπεια του εκοψα τα blood worms γιατι δεν τα τρωει καθολου οπως του τα ριχνα ετσι τα εβρισκα... και του δινω σκονη μονο!

και μενα ενω τρελενοταν για σκουλικια,σημερα τα αφησε.ουτε τα πλησιασε.τωρα βλεπω μια σχετικη κινιτικοτητα.θα δοκιμασω το βραδυ να δωσω λιγα μικρα κομματακια flakes μπασ κ φαει.ομως αν συνεχιστει αυτο τι πρεπει να κανουμε?δεν υπαρχει προβλημα αν δεν τρωνε?

Αντέχουν χωρίς φαι για μερικές ημερες, μην αγχώνεσαι. :)

:bigemo_harabe_net-117: Οντως αντεχουν... απλα οσο μπορεις αυτες τις λιγες φορες που θα τρωει μουλιασε με βιταμινες για να ενισχυεις το ανοσοποιητικο του!

Ποιο φαρμακο ρε παιδια?Το melafix φυτικο ειναι και ειναι τελειος ακακο,δεν μαστουρωνει τα ψαρια.

Ποιο φαρμακο ρε παιδια?Το melafix φυτικο ειναι και ειναι τελειος ακακο,δεν μαστουρωνει τα ψαρια.

Φιλε rastafarian το ξερω οτι ειναι φυτικο αλλα σαν παρενεργεια και στον δικο μου το μονομαχο τον εκανε κοτοπουλο...... γινεται νωχελικος και του κοβεται η ορεξη στο μισαωρο με την χρηση του φαρμακου... την επομενη μερα που εχω παρατηρησει ειναι ζωηρος αλλα οταν ριξω το φαρμακο ηρεμει.....! Εντ ω μεταξυ αν εχεις διαβασει τις οδηγιες λεει οτι το χρησιμοποιεις σαν προληψη στη εισαφωγη ψαριων..... μηπως λειτουργει και σαν ''ηρεμιστικο''?? Εικασιες κανω δεν αμφισβητω κανενα... απλα απο την εμπειρια μου με τη χρηση του εχω καταληξει σε αυτο το συμπερασμα...!

Φιλε rastafarian το ξερω οτι ειναι φυτικο αλλα σαν παρενεργεια και στον δικο μου το μονομαχο τον εκανε κοτοπουλο...... γινεται νωχελικος και του κοβεται η ορεξη στο μισαωρο με την χρηση του φαρμακου... την επομενη μερα που εχω παρατηρησει ειναι ζωηρος αλλα οταν ριξω το φαρμακο ηρεμει.....! Εντ ω μεταξυ αν εχεις διαβασει τις οδηγιες λεει οτι το χρησιμοποιεις σαν προληψη στη εισαφωγη ψαριων..... μηπως λειτουργει και σαν ''ηρεμιστικο''?? Εικασιες κανω δεν αμφισβητω κανενα... απλα απο την εμπειρια μου με τη χρηση του εχω καταληξει σε αυτο το συμπερασμα...!

....για κοιτά τη συσκευασία απ' έξω τι λέει; Μήπως λέει Hypnosedon;
  • Like 1

....για κοιτά τη συσκευασία απ' έξω τι λέει; Μήπως λέει Hypnosedon;

:hysterical::hysterical::hysterical::hysterical: Αυτο να υποθεσω οτι ειναι υπονοουμενο για την γκαφα που ειχα κανει με το τσιπουρο....?

• Like 2

Στα πλαίσια του χιούμορ βέβαια και όχι ειρωνικό σχόλιο φυσικά.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Στα πλαίσια του χιούμορ βέβαια και όχι ειρωνικό σχόλιο φυσικά.

Ναι φιλε μου μην αγχωνεσαι! απο χιουμορ εχω πολυ δεν παρεξηγω ευκολα ανθρωπο...!

λοιπον γυρισα απο την δουλεια και τον ειδα πιο ζωηρο απο το πρωι,χαρηκα κ γω κ λεω ας τον ταισω...του εριξα,ηρθε προς το μερος μου,περασε διπλα απο το φαι κ το αγνοησε...τι να κανω?να συνεχισω την θεραπεια?

λοιπον γυρισα απο την δουλεια και τον ειδα πιο ζωηρο απο το πρωι,χαρηκα κ γω κ λεω ας τον ταισω...του εριξα,ηρθε προς το μερος μου,περασε διπλα απο το φαι κ το αγνοησε...τι να κανω?να συνεχισω την θεραπεια?

επισης μπορουν να μας πουν οσοι το εχουν δοκιμασει το melafix αν εχουν παρατηρησει καποια αλλαγη στο ψαρι τους?

ισως να φταιει το νερο μας εδω στην ηλεια!τι να πω... :bigemo_harabe_net-127:

ισως να φταιει το νερο μας εδω στην ηλεια!τι να πω... :bigemo_harabe_net-127:

Για μενα συνεχισε την θεραπεια και ταισε μια φορα την ημερα με βιταμινες προτου ριξεις το φαρμακο να εχει κανει δηλ ενα κυκλο..... ετσι κ αλλιως αντεχει μεχρι και 4 μερες χωρις φαγητο! Να σε ρωτησω τι αναλογια εβαλες?? Γιατι επανω λεει 5 ml μελαφιξ για 10 γαλονια νερου και σε παρενθεση 38 λιτρα δεν πιστευω να μπερδεψες τα λιτρα με τα γαλονια???

Παιδια χαλαρωστε,το melafix δεν ειναι ηρεμιστικο και τα ψαρια δεν παθαινουν κατι,το εχω χρησιμοποιησει και τα ψαρια μου ηταν μια χαρα.

Συνεχισε τη θεραπεια και να εχεις καθαρο νερο.Τον ταιζεις διαφορες τροφες?

Για μενα συνεχισε την θεραπεια και ταισε μια φορα την ημερα με βιταμινες προτου ριξεις το φαρμακο να εχει κανει δηλ ενα κυκλο..... ετσι κ αλλιως αντεχει μεχρι και 4 μερες χωρις φαγητο! Να σε ρωτησω τι αναλογια εβαλες?? Γιατι επανω λεει 5 ml μελαφιξ για 10 γαλονια νερου και σε παρενθεση 38 λιτρα δεν πιστευω να μπερδεψες τα λιτρα με τα γαλονια???

οχι δεν μπερδεψα τα λιτρα,με τα γαλονια.εβαλα οσο ελεγε για τα λιτρα μου.παντως το ψαρι δεν φαινεται καλα..ελπιζω να βγαλει την νυχτα.αυριο 8α του κανω μια αλλαγη νερου να δω μην εχω καμια βελτιωση.

Παιδια χαλαρωστε,το melafix δεν ειναι ηρεμιστικο και τα ψαρια δεν παθαινουν κατι,το εχω χρησιμοποιησει και τα ψαρια μου ηταν μια χαρα.

Συνεχισε τη θεραπεια και να εχεις καθαρο νερο.Τον ταιζεις διαφορες τροφες?

3 διαφορετικες τροφες δινωμσκουλικακια,φλαικς κ κατι σε κοκους

3 διαφορετικες τροφες δινωμσκουλικακια,φλαικς κ κατι σε κοκους

Δεν νομιζω να σου παθει κατι...... οταν λες δεν τον βλεπεις καλα... τι εχει?? Παντως για να σε καθησηχασω και μενα ο δικος μου με το μελαφιξ γινεται κοτοπουλο! Οι μονομαχοι οταν ειναι να τα τιναξουν παθαινουν ανωση και μενουν στην επιφανεια γυρισμενοι στο πλαι και βαριανασαινουν εγω φαντασου και ετσι τον ειχα σωσει.....! Οποτε μην τρελαινεσαι δεν νομιζω να παθει κατι το ψαρακι σου!

Εγω οταν ειχα μονομαχο του εδινα 7-8 διαφορετικες τροφες,το ταιζα 2-3 φορες την ημερα με διαφορετικες τροφες καθε φορα.Οι μονομαχοι γενικα βαριουνται ευκολα τη τροφη οπωτε πρεπει να εχεις πολλες για να αλλαζει.

• Like 1

Δεν νομιζω να σου παθει κατι...... οταν λες δεν τον βλεπεις καλα... τι εχει?? Παντως για να σε καθησηχασω και μενα ο δικος μου με το μελαφιξ γινεται κοτοπουλο! Οι μονομαχοι οταν ειναι να τα τιναξουν παθαινουν ανωση και μενουν στην επιφανεια γυρισμενοι στο πλαι και βαριανασαινουν εγω φαντασου και ετσι τον ειχα σωσει.....! Οποτε μην τρελαινεσαι δεν νομιζω να παθει κατι το ψαρακι σου!

εχω ευχαριστα νεα σημερα!ο ωραιος κοιμωμενος ξυπνησε!!σηκωθηκα το πρωι κ πηγα κοντα στο ενυδρειο προαιτιμασμενη για τα χειροτερα...και..ξαφνικα τσουπ!πεταχτηκε κ μου κανε χαρουλες!τρελαθηκα απο την χαρα μου,αν γινοταν να χωσω την μουρη μου να τον φιλησω ,θα το κανα!του εριξε τροφη κ εφαγε λιγακι.οχι οπως πριν αλλα κατι ειναι κ αυτο!τωρα που γυρισα απο την δουλεια εκοβε βολτες αμεριμνος!ουφ!ολα καλα μην το ματιασω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...