piki 7 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σημερα το πρωι καθως ταιζα τον μονομαχο παρατηρησα οτι η ουρα του εχει σχιστει στην μεση.δεν του λειπει κομματι απλα εχει χωριστει.εχω fishtamin βιταμινες,να του δωσω?θα κανουν δουλεια η να παραγειλω melafix που εχω διαβασει εδω οτι κανει πολυ καλη δουλεια?γενικα τι μπορω να κανω για να τον βοηθησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 7 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σημερα το πρωι καθως ταιζα τον μονομαχο παρατηρησα οτι η ουρα του εχει σχιστει στην μεση.δεν του λειπει κομματι απλα εχει χωριστει.εχω fishtamin βιταμινες,να του δωσω?θα κανουν δουλεια η να παραγειλω melafix που εχω διαβασει εδω οτι κανει πολυ καλη δουλεια?γενικα τι μπορω να κανω για να τον βοηθησω? Καλημερα πατριωτισα! Βασικα και αυτος που εχω εγω τωρα και εχει fin rot η ουρα του ειναι σκισμενη αλλα απο οτι θυμαμαι ηταν ετσι απο τοτε που τον ειχαν πρωτοπαρει...... τωρα δεν ξερω αν ειναι κατι φυσιολογικο η αν ειναι fin rot βασικα καλο θα ηταν να ανεβασεις καμια φωτο για να σου πουν και οι πιο εμπειροι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σου πατριωτη!εμενα μια χαρα ηταν οταν τον πηρα κ τον παρατηρω καθε μερα,χθες δεν ειχε τιποτα,σημερα το ειδα.θα προσπαθησω να βγαλω αλλα δεν καθεται....αληθεια ο δικος σου πως τα πηγαινει?εκανε δουλεια το melafix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Δεν ειναι φυσιολογικο να εχει σχησμενο πτερυγιο.Το melafix κανει δουλεια και καλο ειναι να υπαρχει στο ντουλαπι μας. Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 7 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σου πατριωτη!εμενα μια χαρα ηταν οταν τον πηρα κ τον παρατηρω καθε μερα,χθες δεν ειχε τιποτα,σημερα το ειδα.θα προσπαθησω να βγαλω αλλα δεν καθεται....αληθεια ο δικος σου πως τα πηγαινει?εκανε δουλεια το melafix? Ο δικος μου καλα παει σημερα ξεκινησα δευτερη εβδομαδα θεραπειας γτ δεν ειχε εξαληφθει τελειως το προβλημα...... κανει δουλεια το μελαφιξ βελτιωθηκε κατα πολυ η ουρα του μεσα σε μια εβδομαδα.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι φυσιολογικο να εχει σχησμενο πτερυγιο.Το melafix κανει δουλεια και καλο ειναι να υπαρχει στο ντουλαπι μας. το ξερω οτι δεν ειναι φυσιολογικο..δεν ξερω τι του φταιει κ το επαθε...κανω τα παντα για να τον εχω καλα..θα παρω μελαφιχ.εχω ενα σκευασμα της dajana με καθαρο ενχυλισμα αλοε βερα λεει που βοηθαει στις εκδορεσ κ στις πληγες.να βαλω μεχρι να ερ8ει το μελαφιχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ο δικος μου καλα παει σημερα ξεκινησα δευτερη εβδομαδα θεραπειας γτ δεν ειχε εξαληφθει τελειως το προβλημα...... κανει δουλεια το μελαφιξ βελτιωθηκε κατα πολυ η ουρα του μεσα σε μια εβδομαδα.....! πολυ χαιρομαι πατριωτη!θα παραγειλω κ γω...να σε ρωτησω,σε ποσες μερες σου ηρθαν απο την μερα που εκανες την on line παραγελια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 το ξερω οτι δεν ειναι φυσιολογικο..δεν ξερω τι του φταιει κ το επαθε...κανω τα παντα για να τον εχω καλα..θα παρω μελαφιχ.εχω ενα σκευασμα της dajana με καθαρο ενχυλισμα αλοε βερα λεει που βοηθαει στις εκδορεσ κ στις πληγες.να βαλω μεχρι να ερ8ει το μελαφιχ? Δεν το ξερω αυτο το σκευασμα και δεν μπορω να σου απαντησω.Τωρα στο γιατι το επαθε ,υπαρχουν πολλες περιπτωσεις,απο κακες συνθικες νερου,απο κακη διατροφη,απο δυνατο φιλτρο και μπορει και ο συνδιασμος ολων αυτων μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 7 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ χαιρομαι πατριωτη!θα παραγειλω κ γω...να σε ρωτησω,σε ποσες μερες σου ηρθαν απο την μερα που εκανες την on line παραγελια? Εμενα την ιδια μερα (πρωι) που παραγγειλα εφυγε η παραγγελια απο πανω(θεσ/νικη) και σε δυο μερες ηταν εδω......αλλα πηγα εγω και τα πηρα απο το καταστημα γτ η συγκεκριμενη courier εδω στον πυργο ειναι για κλωτσες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν το ξερω αυτο το σκευασμα και δεν μπορω να σου απαντησω.Τωρα στο γιατι το επαθε ,υπαρχουν πολλες περιπτωσεις,απο κακες συνθικες νερου,απο κακη διατροφη,απο δυνατο φιλτρο και μπορει και ο συνδιασμος ολων αυτων μαζι. τι να πω..οι μετρισεις μου ειναι οπως πρεπει,ειμαι πολυ τυπικη με τις ρουτινες μου,στην τροφη υπαρχει ποικιλια,το νερο το προαιτιμαζω με τυρφη.βιταμινες μια φορα την εβδομαδα.με το φιλτρο ειχα ενα θεμα η αληθεια ειναι,ηταν δυνατο αλλα αλλαχτηκε κ τωρα ειμαστε καλα.βεβαια ισως ειχε προλαβει να γινει η ζημια...λετε να τον χασω τον μονομαχουλη μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν προκειτε να τον χασεις,για να χασεις ενα ψαρι απο φιν ροτ πρεπει να εχει προχωρισει πολυ το πραγμα.Παρε melafix και ξεκινα θεραπεια και ολα καλα θα πανε.Μηπως οι αλλαγες που κανεις με τυρφη ειναι πολυ διαφορετικες απο αυτες του ενυδρειου?Μηπως ειχες υψηλες θερμοκρασιες το καλοκαιρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 7 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 τι να πω..οι μετρισεις μου ειναι οπως πρεπει,ειμαι πολυ τυπικη με τις ρουτινες μου,στην τροφη υπαρχει ποικιλια,το νερο το προαιτιμαζω με τυρφη.βιταμινες μια φορα την εβδομαδα.με το φιλτρο ειχα ενα θεμα η αληθεια ειναι,ηταν δυνατο αλλα αλλαχτηκε κ τωρα ειμαστε καλα.βεβαια ισως ειχε προλαβει να γινει η ζημια...λετε να τον χασω τον μονομαχουλη μου? Για να τον χασεις αν ειναι fin rot λιγο δυσκολο εφοσον ξεκινησεις την θεραπεια..... το δικο μου οταν τον ειχε η ξαδερφη μου ηταν 2 εβδομαδες αρρωστος αφου ειχε μικρυνει πολυ ουρα του σαν θυληκια ειχε γινει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #13 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα την ιδια μερα (πρωι) που παραγγειλα εφυγε η παραγγελια απο πανω(θεσ/νικη) και σε δυο μερες ηταν εδω......αλλα πηγα εγω και τα πηρα απο το καταστημα γτ η συγκεκριμενη courier εδω στον πυργο ειναι για κλωτσες! ωραια,ναι κ γω απο το καταστημα παω κ τα παιρνω..λενε οτι ειναι δυσπρωσιτη η περιοχη που μενω κ δεν στα φερνουν σπιτι...ουτε στον εβρο ν α ημουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 7 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια,ναι κ γω απο το καταστημα παω κ τα παιρνω..λενε οτι ειναι δυσπρωσιτη η περιοχη που μενω κ δεν στα φερνουν σπιτι...ουτε στον εβρο ν α ημουν! και μενα που το σπιτι μου ειναι 3 χιλιομετρα απο το καταστημα τους μπορει να κανουν και 3 μερες να μου τα φερουν εφοσον τα εχουν παραλαβει! Γι αυτο σου ειπα πριν οτι ειναι για κλωτσες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #15 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν προκειτε να τον χασεις,για να χασεις ενα ψαρι απο φιν ροτ πρεπει να εχει προχωρισει πολυ το πραγμα.Παρε melafix και ξεκινα θεραπεια και ολα καλα θα πανε.Μηπως οι αλλαγες που κανεις με τυρφη ειναι πολυ διαφορετικες απο αυτες του ενυδρειου?Μηπως ειχες υψηλες θερμοκρασιες το καλοκαιρι? το καλοκαιρι συνηθως η θερμοκρασια ηταν στους 28 βαθμους,μονο 2 μερες που εκανε καυσωνα ανεβηκε στους 30.το νερο το προαιτιμαζω με τυρφη κ μετα μετραω το ph να ειναι γυρω στο 7,το ριχνω στο ενυδρειο κ μετα απο καποια ωρα μετραω παλι κ ειναι 7 κ εκει.εκανα παραγελια,με το που το παραλαβω ξεκιναω αμεσως.ποσες φορες βαζω?καθε μερα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Σεπτεμβρίου 2013 #16 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Στο νερο της αλλαγης με την τυρφη πρεπει να μετρας και kh,gh,θερμοκρασια εκτος απο το ph.Ολα αυτα πρεπει να ειναι κοντα στο νερου του ενυδρειου για να μην υπαρχουν μεγαλες αυξομειωσεις. Το melafix το ριχνεις καθε μερα για τουλαχιστον 1 εβδομαδα και αναλογια οσο λεει το μπουκαλι για τα λιτρα σου.Αν δεν δεις αποτελεσμα μεσα σ αυτη την εβδομαδα τοτε συνεχιζεις και 2η. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 7 Σεπτεμβρίου 2013 #17 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 το καλοκαιρι συνηθως η θερμοκρασια ηταν στους 28 βαθμους,μονο 2 μερες που εκανε καυσωνα ανεβηκε στους 30.το νερο το προαιτιμαζω με τυρφη κ μετα μετραω το ph να ειναι γυρω στο 7,το ριχνω στο ενυδρειο κ μετα απο καποια ωρα μετραω παλι κ ειναι 7 κ εκει.εκανα παραγελια,με το που το παραλαβω ξεκιναω αμεσως.ποσες φορες βαζω?καθε μερα ειναι? εχει δοσολογια επανω...... του ριχνεις την αναλογη ποσοτητα μια φορα την ημερα για μια εβδομαδα καθε μερα και εφοσον δεις οτι δεν εχει συνελθει τελειως κανεις αλλη μια εβδομαδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #18 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω!θα ξεκινησω θεραπεια κ βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #19 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια ενω τα πτερυγια του μονομαχου μου πηγαιναν καλυτερα,σημερα το πρωι πηγα να τον ταισω αλλα δεν εφαγε,φαινεται νωχελικος κ καθεται στον μπατο κ μου φαινεται οτι βαριανασαινει..νομιζω οτι τον χανω....τι να κανω?να κανω αλλαγη?την κυριακη εκανα,μετρισα κιολας,αμμωνια 0,νο2 0 κ νο3 15.δεν ξερω τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Σεπτεμβρίου 2013 #20 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Έκανες θεραπεία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #21 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 ναι,ειναι η δευτερη μερα αυτη που βαζω melafix και τα πτερυγια του ηδη φαινονται καλυτερα.ομως δεν εφαγε σημερα.γενικα καθεται στον μπατο.χ8ες ηταν μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Σεπτεμβρίου 2013 #22 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις καλη ανατάραξη στο ενυδρείο; Μήπως έβαλες μεγάλη δόση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #23 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 η αναταραξη ειναι καλη,εβαλα οσο ελεγε ακριβως για τα λιτρα μου..η θερμοκρασια ειναι στους 27,μετρισεις οπως πρεπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 10 Σεπτεμβρίου 2013 #24 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 η αναταραξη ειναι καλη,εβαλα οσο ελεγε ακριβως για τα λιτρα μου..η θερμοκρασια ειναι στους 27,μετρισεις οπως Πατριωτισα μην αγχωνεσαι..... και μενα ο δικος μου οταν του ριχνω το μελαφιξ γινεται κοτοπουλο...... σαν να τον χαλαρωνει το μελαφιξ ....δεν ξερω αν εχει καποιου ειδους ναρκωικο-χαλαρωτικο μεσα...... να του το ριχνεις πρωι και να ταιζεις απογευμα και βραδυ..... εγω που του ριχνω τωρα δυο εβδομαδες μεσα σχεδον ετσι ειναι τις πρωτες ωρες με το μελαφιξ και δεν τρωει...... τον ταιζω το απογευμα και και το βραδυ για να φαει! Παρατηρησε τον το βραδακι να δεις και εχε το νου σου για τυχον αλλα σημαδια.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #25 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Πατριωτισα μην αγχωνεσαι..... και μενα ο δικος μου οταν του ριχνω το μελαφιξ γινεται κοτοπουλο...... σαν να τον χαλαρωνει το μελαφιξ ....δεν ξερω αν εχει καποιου ειδους ναρκωικο-χαλαρωτικο μεσα...... να του το ριχνεις πρωι και να ταιζεις απογευμα και βραδυ..... εγω που του ριχνω τωρα δυο εβδομαδες μεσα σχεδον ετσι ειναι τις πρωτες ωρες με το μελαφιξ και δεν τρωει...... τον ταιζω το απογευμα και και το βραδυ για να φαει! Παρατηρησε τον το βραδακι να δεις και εχε το νου σου για τυχον αλλα σημαδια.....! αληθεια?αχ μακαρι πατριωτη να ειναι αυτο!εχω σκασει απο την στεναχωρια μου.σαν μαστουρωμενος ειναι ο καψερος!θα τον ταισω το βραδυ να δω αν θα φαει κ γενικα θα τον εχω σε παρακολουθηση!ευχαριστω για την ενημερωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος