sonia 7 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Γειά σας,είμαι καινούργια στο forum 'οπως και στα ενυδρία!! Λοιπόν , έχω ένα ενυδρίο 100λίτρα και έχω χρυσόψαρα κατηγορίας subuki k orada. Μου έχουν ψοψήσει αρκετά κ είναι κ είναι κρίμα. Το ενυδριο ήταν ήδη δουλεμένο κ απλά το καθάρισα, το γέμισα νερό, έβαλα αντιχλώριο κ μετα βακτήρια και μετά απο 7 μέρες έβαλα τα ψάρια.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ?? Είναι φυσιολογικό να τσιμπάει το ένα ψαρι το άλλο? ¨Ενα συγκεκριμένο όλο πειράζει τα άλλα μήπως γι αυτό ψοφάνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 7 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλως ηρθες !!!! Τα ψαρια τα βαζουμε στο ενυδρειο οταν εχει στρωσει το νερο . Τωρα σε 7 μερες που λες το νερο δεν εχει στρωσει κατα τη γνωμη μου οσο για εαν είναι φυσιολογικό να τσιμπάει το ένα ψαρι το άλλο θα σου απαντησει καποιος που εχει πειρα με τα χρυσοψαρα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 7 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα και καλος ήρθες πες μου λίγο ακριβές αριθμό από τα χρυσόψαρα που έχεις και το μέγεθος τους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλως ηρθες! Θα σε παρακαλεσω να ανοιξεις ενα νεο θεμα στη κατηγορια του κρυου νερου γιατι εδω ειναι η κατηγορια του καλωσορισματος και το θεμα κλειδωνει μετα απο μερικες μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts