asplinnos 10 Σεπτεμβρίου 2013 #26 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εγεινε ρε παιδεια πολες απουσιες βλεπω? θα βγαλω απουσιολογιο. κι εγω παρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Σεπτεμβρίου 2013 #27 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 O κοσμος μας φοβάται τον αγιασμό του κ. Απόστολου και δεν δηλώνει Αντε αν σκοπεύετε να ρθειτε πείτε το εδώ. Θα βοηθήσει και στις συννενοήσεις με το μέρος να ξέρει ο αντμίν ποσα άτομα σκοπεύουν να έρθουν. Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Πες τα βρε Astra...ειδάλλως η τα γλυκά δεν θα φτάσουν.... η θα τα φάμε από διπλά και τριπλά !!! Παιδια δεν πειραζει.Αποστολε θα τα φαμε ολα μονοι μας ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #28 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια δεν πειραζει.Αποστολε θα τα φαμε ολα μονοι μας ρε Εσείς να περιοριστείτε στον "αγιασμό". Εγώ ο αμαρτωλός θα την πέσω στα γλυκά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Σεπτεμβρίου 2013 #29 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εσείς να περιοριστείτε στον "αγιασμό". Εγώ ο αμαρτωλός θα την πέσω στα γλυκά.... Over my dead body....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 10 Σεπτεμβρίου 2013 #30 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Παιδια δεν πειραζει.Αποστολε θα τα φαμε ολα μονοι μας ρε σ' αυτή την ηλικία λές να μάς κάνουν καλό ??.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Σεπτεμβρίου 2013 #31 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 σ' αυτή την ηλικία λές να μάς κάνουν καλό ??.. το πνευμα μας ειναι νεανικο.........ποναν τα παλικαρια ρεεεε;;;;;; χαχαχαχαχαχαχααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Σεπτεμβρίου 2013 #32 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Εσείς να περιοριστείτε στον "αγιασμό". Εγώ ο αμαρτωλός θα την πέσω στα γλυκά.... Τα γλυκα παχαινουν! Ειπαμε εισαι σε διαιτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Σεπτεμβρίου 2013 #33 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 από ένα σημείο και μετά δεν έχει σημασία... είναι κορεσμένος στο θέμα του πάχους.... χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Σεπτεμβρίου 2013 #34 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μαλλον τον Zoo ειχε στο μυαλο του οταν το εγραφε χαχαχαχααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Σεπτεμβρίου 2013 #35 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 χα χα χα χα τέλειο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Σεπτεμβρίου 2013 #36 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα εγω θα κυκλοφορω και γεμιζω ποτηρια με τον αγιασμο του αποστολου.....να δω ποιο θηριο θα μεινει ορθιο να μοιραστουμε τα φαγωσιμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #37 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μαλλον τον Zoo ειχε στο μυαλο του οταν το εγραφε χαχαχαχααααααα χαχαχα, Στρατή, ξέρεις πόσοι μου το έχουν πεί αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 10 Σεπτεμβρίου 2013 #38 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 ξερετε εαν υπάρχει στάση μετρό εκει κοντά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 10 Σεπτεμβρίου 2013 #39 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Γιαννη η πιο κοντινή ειναι η Συγγρού-φιξ, αν περάσεις απέναντι απο την στάση του μετρό εκεί ( έξοδος προς Δράκοντος ) ολα τα λεωφορεία που περνάνε απο κει σ αφήνουν μπροστά στο sports cafe, ειναι 5 λεπτά υπόθση απο το μετρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 10 Σεπτεμβρίου 2013 #40 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Χανω τετοια μαζωξη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 10 Σεπτεμβρίου 2013 #41 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Κανονισε να σε βαλω στο απουσιολογιο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmamatsis 11 Σεπτεμβρίου 2013 #42 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Σεπτεμβρίου 2013 #43 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 οι μέρες περνάνε να βλέπω και άλλες συμμετοχές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 12 Σεπτεμβρίου 2013 #44 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα με θελεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Σεπτεμβρίου 2013 #45 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα με θελεται ? και φυσικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elkaranasos 12 Σεπτεμβρίου 2013 #46 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 το ιδιο σαββατο εχω και τα δικα μου γενεθλια ξεκινω απο το σπιτι μου με το που κοψουμε την τουρτα απο νικαια και θα ειμαι και εγω εκει....α....ρε aquazone δεν το ξερα οτι ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 12 Σεπτεμβρίου 2013 #47 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 άντε 2 και σήμερα gorgosmarios likourgos mad 23 panagreco ΔΙΑΣ Fotis GT Astra reef keeper asplinnos Mr _zoo nidal ovetrimit elkaranasos DIMITRIOS ΣΤΑΜΑΤΗΣ Μόνο αυτοί θα είμαστε ?? για δηλώστε σμμετοχές για να μην επιβάλω Στρατιωτικό Νόμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 12 Σεπτεμβρίου 2013 #48 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτέλους κατάφερα να συνδεθώ στη σελίδα!!! Κι εγώ μέσα παιδιά!!! Θα τα πούμε εκει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Σεπτεμβρίου 2013 #49 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ελα πάμε δυναμικά !!! Ολοι μαζί !!! Κι αν θέλουν και τα παιδιά απο την "Ελληνική Λέσχη Φίλων των Δίσκων" να έρθουν να τα πούμε απο κοντά . Θα χαρώ πολύ να μας τιμήσουν με τη παρουσία τους !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 12 Σεπτεμβρίου 2013 #50 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Παρουσιες απο Κυριες δεν βλεπω? Παρτε τους συντροφουσας και ελατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος