Jump to content

Ramirezi-Δισκοι

antonium98

Recommended Posts

Γινεται να μπουν δισκοι με ενα ζευγαρι ramirezi?

Ναι γιατι να μην γίνεται!ποσα λίτρα ενυδρειο έχεις Κ πόσους δίσκους?

Δεν θα βαλω απλα ρωταω.

Αλλα το ενυδρειο μου ειναι 350λτρ με 6 δισκους.

Ναι μπορείς αλλά όταν θα γεννάνε πιθανόν να επιτύθενται στους δίσκους. Ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες με τους δίσκους

Είχα παλαιότερα και για αρκετά μεγάλο διάστημα, blue ram με δίσκους χωρίς πρόβλημα :thumbup:

Μου χαλασε το φωτιστικο.

Τελικα πηρα 5ramirezi δεν μπορεσα να αντισταθω.

Οταν δημιουργηθει ζευγαρι τα αλλα θα δωθουν.

Φωτο σε λιγο

Α και ξεχασα να σας πω οτι μολις εφερα τα δισκακια σπιτι τι να δω μια γαριδα η οποια ειχε βουτηξει απο μονη της στη σακουλα.

Τρελαθικα.Πηγα μετα στο μαγαζι να παρω αλλες δυο και λεει ο ιδιοκτητης εχω μια εδω κατσε να τη βρω. Λεω εγω απο μεσα μου "δεν το νομιζω τακη" χεχε

Στις φωτογραφιες φαινεται οτι δεν εχουν καλο σχηματισμο αλλα απο κοντα ειναι στρογγυλεμενα. Τα δισκακια ειναι 5. Σκεφτομαι να προσθεσω αλλο ενα αλλα φοβαμαι μην το τσακιαουν οι αλλοι

post-53688-0-81346100-1378499262_thumb.jpg

post-53688-0-04772200-1378499283_thumb.jpg

post-53688-0-22680900-1378499297_thumb.jpg

post-53688-0-42950300-1378499331_thumb.jpg

post-53688-0-26939400-1378499393_thumb.jpg

post-53688-0-67087800-1378499419_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - antonium98

Πολύ ωραία τα ψαράκια φίλε τα ραμιρέζι μην τα βλέπεις έτσι όταν πάρουν τα χρώματα τους θα ξετρελαθείς :bigemo_harabe_net-113: καλό συνέχεια φίλε :bigemo_harabe_net-64:

Ευχαριστω πολυ.

Το στησιμο πως σου φαινεται;; Το βαζο σαρρσει;;; Εχβαλει μεσα του μηχανημα για μπουρμπουληθρες για να οξυγωνονεται το νερο (δεν θυμαμαι το ονμα του.)

Δηλαδη δεν θα μεινουν ετσι τα χρωματα τους; Ωραια

Έγινε επεξεργασία - antonium98

Οκ ευχαριστω.

Παντως τη μια που μπηκε κατα λαθος δεν την εχουν αγγιξει.Μπορει να μην την εχουν παρει και χαμπαρι ομως.

Να την μεταφερω στο μονομαχοενυδρειο

Το μηχάνημα που λες είναι μάλλον μία αεραντλία, το βαζάκι δεν είναι και ότι το καλύτερο οπτικά άμα σε αρέσει το κρατάς άμα όχι το βγάζεις είναι δικιά σου επιλογή, ρώτησες πως θα καταλάβεις πότε θα βγούνε ζευγάρια, στα ραμιρέζι ή στους δίσκους; Τα ραμιρέζι ξέρεις περίπου τι ηλικίας είναι;

Για τα ραμιρεζι.

Αλλα αμα θες πες μου και για τους δισκους.

Τα ραμιραζι μου ειπαν οτι δεν ειναι ουτε μικρα ουτε μεγελα.

Συνήθως τα ζευγάρια θα τα δεις να ερωτοτροπούν, κάποια στιγμή ίσως δεις αυγουλάκια, άμα καταλάβεις ποιοι είναι οι γονείς ( η θηλυκιά θα είναι αυτή που προσέχει τα αυγά και ο αρσενικός προστατεύει την περιοχή ) τότε μάλλον έχεις ζευγάρι, τώρα για περισσότερες πληροφορίες περίμενε τους εμπειρότερους, για δίσκους δεν ξέρω δεν είχα ποτέ, καλή συνέχεια ;)

Αμα δημιουργηθει ζευγαρι υπαρχει προβλημα να μεινουν και τα υπολοιπα ramirezakia???

A Οκ.

Κατι ασχετο.

Στο ενυδρειο μιυ 350λτρ. Εχω 5 δισκακια, καμια 20 νεον και 5 ram. Τι αλλο μπορω να προσθεσω;;

Οκ.

Τωρα ειναι οκ η θα πρεπει να αφαιρεσω αν εξαιρεσουμε οτι στο μελλον θα φυγουν τα 3 ram???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...