antonium98 6 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Γινεται να μπουν δισκοι με ενα ζευγαρι ramirezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisqq 6 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι γιατι να μην γίνεται!ποσα λίτρα ενυδρειο έχεις Κ πόσους δίσκους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν θα βαλω απλα ρωταω. Αλλα το ενυδρειο μου ειναι 350λτρ με 6 δισκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 6 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι μπορείς αλλά όταν θα γεννάνε πιθανόν να επιτύθενται στους δίσκους. Ακόμα περιμένουμε φωτογραφίες με τους δίσκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 6 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα παλαιότερα και για αρκετά μεγάλο διάστημα, blue ram με δίσκους χωρίς πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #6 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μου χαλασε το φωτιστικο. Τελικα πηρα 5ramirezi δεν μπορεσα να αντισταθω. Οταν δημιουργηθει ζευγαρι τα αλλα θα δωθουν. Φωτο σε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Α και ξεχασα να σας πω οτι μολις εφερα τα δισκακια σπιτι τι να δω μια γαριδα η οποια ειχε βουτηξει απο μονη της στη σακουλα. Τρελαθικα.Πηγα μετα στο μαγαζι να παρω αλλες δυο και λεει ο ιδιοκτητης εχω μια εδω κατσε να τη βρω. Λεω εγω απο μεσα μου "δεν το νομιζω τακη" χεχε Στις φωτογραφιες φαινεται οτι δεν εχουν καλο σχηματισμο αλλα απο κοντα ειναι στρογγυλεμενα. Τα δισκακια ειναι 5. Σκεφτομαι να προσθεσω αλλο ενα αλλα φοβαμαι μην το τσακιαουν οι αλλοι Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2013 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 6 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ωραία τα ψαράκια φίλε τα ραμιρέζι μην τα βλέπεις έτσι όταν πάρουν τα χρώματα τους θα ξετρελαθείς καλό συνέχεια φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Ευχαριστω πολυ. Το στησιμο πως σου φαινεται;; Το βαζο σαρρσει;;; Εχβαλει μεσα του μηχανημα για μπουρμπουληθρες για να οξυγωνονεται το νερο (δεν θυμαμαι το ονμα του.) Δηλαδη δεν θα μεινουν ετσι τα χρωματα τους; Ωραια Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2013 - antonium98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Πως θα καταλαβω οτι βγηκε ζευγαρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μη κανεις το λαθος και παρεις γαριδες θα γινουν γευμα αμεσως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #12 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ ευχαριστω. Παντως τη μια που μπηκε κατα λαθος δεν την εχουν αγγιξει.Μπορει να μην την εχουν παρει και χαμπαρι ομως. Να την μεταφερω στο μονομαχοενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Και εκει δεν ειναι σιγουρο οτι θα την βγαλει καθαρη απο τον μονομαχο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 7 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Το μηχάνημα που λες είναι μάλλον μία αεραντλία, το βαζάκι δεν είναι και ότι το καλύτερο οπτικά άμα σε αρέσει το κρατάς άμα όχι το βγάζεις είναι δικιά σου επιλογή, ρώτησες πως θα καταλάβεις πότε θα βγούνε ζευγάρια, στα ραμιρέζι ή στους δίσκους; Τα ραμιρέζι ξέρεις περίπου τι ηλικίας είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #15 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Για τα ραμιρεζι. Αλλα αμα θες πες μου και για τους δισκους. Τα ραμιραζι μου ειπαν οτι δεν ειναι ουτε μικρα ουτε μεγελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 7 Σεπτεμβρίου 2013 #16 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Συνήθως τα ζευγάρια θα τα δεις να ερωτοτροπούν, κάποια στιγμή ίσως δεις αυγουλάκια, άμα καταλάβεις ποιοι είναι οι γονείς ( η θηλυκιά θα είναι αυτή που προσέχει τα αυγά και ο αρσενικός προστατεύει την περιοχή ) τότε μάλλον έχεις ζευγάρι, τώρα για περισσότερες πληροφορίες περίμενε τους εμπειρότερους, για δίσκους δεν ξέρω δεν είχα ποτέ, καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #17 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #18 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα δημιουργηθει ζευγαρι υπαρχει προβλημα να μεινουν και τα υπολοιπα ramirezakia??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 7 Σεπτεμβρίου 2013 #19 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Άμα έχει κιάλλα αρσενικά ναι θα υπάρχει πρόβλημα γιατί θα πέφτει ξύλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #20 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 A Οκ. Κατι ασχετο. Στο ενυδρειο μιυ 350λτρ. Εχω 5 δισκακια, καμια 20 νεον και 5 ram. Τι αλλο μπορω να προσθεσω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Σεπτεμβρίου 2013 #21 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Τίποτα φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 7 Σεπτεμβρίου 2013 #22 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε δεν μπαίνουν άλλα ψάρια, δεν πρέπει να το φορτώσεις το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonium98 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #23 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ. Τωρα ειναι οκ η θα πρεπει να αφαιρεσω αν εξαιρεσουμε οτι στο μελλον θα φυγουν τα 3 ram??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος