Jump to content

15 Λίτρα

Lenia

Recommended Posts

Όταν λέμε μπόλιασμα εννοούμε ότι παίρνουμε βιολογικό υλικό (π.χ. μακαρόνι) από ένα ενυδρείο που είναι στρωμένο και το βάζουμε στο φίλτρο ενός νέου ενυδρείου για να στρώσει. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να στρώσει ένα ενυδρείο και ο πιο ασφαλής για τα ψάρια.

Εδώ είναι μία λίστα με άτομα από το φόρουμ που μπορούν να δώσουν μπόλι κι εδώ μπορείς να βάλεις αγγελία για να σου δώσουν μπόλι.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι στρωσίματος, αν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις κι ένα άρθρο με όλους τους τρόπους. Εκτός από το μπόλι, έχω παρατηρήσει ότι αρκετοί στο φόρουμ επιλέγουν το στρώσιμο με τροφή.

αλλος τροπος;

για να μην βασανιζεσαι,στησε το ενυδρειο,βαλε νερο,αντιχλωριο,βακτηρια,σε 24 ωρες το ψαρακι,3 μερες μην ταισεις καθολου,μετα ταιζε με προσοχη για δεκαπεντε μερες,αλλαγη νερο μια φορα την εβδομαδα μεχρι να στρωσει,τακτικες μετρισεις για να το παρακολουθεις κ εισαι οκ!εγω αυτα εκανα κ δεν αντιμετωπισα προβλημα.

• Like 1

αχ piki μου με εσωσες, αυτο θα κανω γιατι δεν ειμαι και ασσος

για να μην βασανιζεσαι,στησε το ενυδρειο,βαλε νερο,αντιχλωριο,βακτηρια,σε 24 ωρες το ψαρακι,3 μερες μην ταισεις καθολου,μετα ταιζε με προσοχη για δεκαπεντε μερες,αλλαγη νερο μια φορα την εβδομαδα μεχρι να στρωσει,τακτικες μετρισεις για να το παρακολουθεις κ εισαι οκ!εγω αυτα εκανα κ δεν αντιμετωπισα προβλημα.

1-2 φυλλαρακια ή κοκους και εισαι ενταξει!

ευχαριστω για την διευκρινιση!

επειδη εχω δει οτι δεν πρεπει να περνουμε απο ποτηρακια, εμας δεν εχουν αλλους, τι να κανω;

ευχαριστω για την διευκρινιση!

επειδη εχω δει οτι δεν πρεπει να περνουμε απο ποτηρακια, εμας δεν εχουν αλλους, τι να κανω;

Δεν αντεληφθην! Τι ποτηρακια; Εννοεις τον μονομαχο σου; Αν ναι ψαξε να βρεις πετσοπ που να μην τους εχει σε ποτηρακια αλλα σε καλα ενυδρεια και καλη τυχη! Εδω στην Αθηνα ειναι λιγα, ποσο μαλλον στην Λαρισσα!

Απ την αλλη σκεψου οτι θα σωσεις ενα απο αυτα τα ψαρακια και παρε απο ποτηρακι! Δεν προκειται να αλλαξουν οι πετσοπαδες που φερνουν ψαρια μονο για κερδος!

• Like 1

ναι,δεν εχω βρει μονομαχο χωρις ποτηρι, μαλλον θα σωσω ενα μικρουλι

με ολο το σεβασμο,γιατι δεν καθεσαι λιγο να διαβασεις εδω μεσα?

ολα οσα ζητας εχουν ερωτηθει και απαντηθει χιλιαδες φορες εδω μεσα τοσα χρονια.

ολες οι απαντησεις στις ερωτησεις σου ηδη εχουν απαντηθει και υπαρχουν.

κανε μια αναζητηση σε αυτο που ζητας και θα βρεις πολλες πολλες απαντησεις.

ομως εγω δνε μπορω να τα βρω, οτι λινκ μου δωσατε το ξεκκοκαλιασα

Χεχεχε ψαξου λιγο γενικα στο φορουμ! Κατι θα βρεις! Εγω παντως προτεινω απο πετ και να εισαι σιγουρη!

ελα βρε λενια μου,ειναι δυνατον..???

τοσες σελιδες εχει παρακατω,τις διαβασες ολες..?

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=22

μην τα ζηταμε και ολα μασημενη τροφη.

Εγώ μόνο από κατάστημα έχω αγοράσει τα ξύλα μου. Δεν ξέρω αν μπορούμε να βάλουμε ξύλο που βρίσκουμε εμείς στη φύση, αλλά αν θυμάμαι καλά νομίζω πως όχι. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις από κάποιο κατάστημα καλύτερα.

Σημείωση: συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ψάξε και διάβασε. Επίσης διάβασε και περιπτώσεις άλλων ανθρώπων και θα μάθεις και από εκεί πάρα πολλά πράγματα. Από εκεί και πέρα αν έχεις απορίες πάνω σε αυτά που διάβασες, εννοείται πως ρωτάς. :)

Έγινε επεξεργασία - kalliroi

μην μου ζητας συγνωμη.δεν σε μαλωνω.απλη κουβεντουλα κανουμε.αλλα φαντασου ποσο κουραστικο μπορει να ειναι για καποιους οι οποιοι γραφουν πολλα χρονια εδω μεσα τα ιδια και τα ιδια πραγματα...

ο υποφαινομενος δλδ..τεσπα θα προσπαθησωωω

φταει και το iq μ ρε που εχει πεσει με τις παρατηρησεις σας! :bigemo_harabe_net-111:

εμενα ειναι λιγο παραξενο, ανεβοκατεβαινει :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

για αυτο το προφυλλατω :bigemo_harabe_net-72:

εμενα ειναι λιγο παραξενο, ανεβοκατεβαινει :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

για αυτο το προφυλλατω :bigemo_harabe_net-72:

:buttrock::buttrock::buttrock::buttrock::thaman::thaman::thaman: Σταματα! Ηταν να μην παρεις φορα εσυ!

αχ piki μου με εσωσες, αυτο θα κανω γιατι δεν ειμαι και ασσος

σε καταλαβαινω γιατι κ γω ειχα πελαγωσει στην αρχη,δεν ηξερα τι να κανω κ σκεφτομουν ακομα κ να μην στυσω το ενυδρειο,ομως να ειναι καλα ο σταματης απο δω που ειχε πει για αυτην την μεθοδο κ πραγματικα με εσωσε!ξεκινα σιγα σιγα κ χωρις αγχος κ τα παιδια θα σε βοηθησουν σε οτι εχεις αποριες κ γω επισιςσε οτι μπορω,μια χαρα θα τα πας!

• 2 weeks later...

Θέλω τόσο πολύ τον μονομάχο, όμως ένα πρόβλημα με συγκρατεί.

Δεν ξέρω τι θα κάνω το καλοκαίρι με την ψύξη κτλπ. ο θερμοστάτης μόνο θερμαίνει το νερό ή το διατηρεί σταθερα σε μια θερμοκρασια;

στα χρυσοψαρα επισης δεν εχω βρει λυση, ο θερμοστατης θα μπορουσε να χρησιμευσει για το καλοκαιρι;

οποιος μπορει ας μου προτεινει μια ολοκληρωμενη φθηνη λυση!

Ο θερμαντήρας διατηρεί τη θερμοκρασία του νερού αλλά δεν την κατεβάζει. Για ψύξη , ρίξε μια ματιά στα θέματα diy με τα ανεμιστηράκια, έχει πολλές κατασκευές.

δεν ειμαι καθολου καλη στις κατασκευες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...