AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #26 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια ειναι ο πιο ευκολος αυτος..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #27 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 το παλιο βιολογικο μακαρονι, η καινουριο σιποραξ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #28 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 θα προτεινα καινουριο αλλα και το παλιο κανει δουλεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #29 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 εχω και καινουργιο!μακαρονι καλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 21 Σεπτεμβρίου 2013 #30 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 εχω και καινουργιο!μακαρονι καλο; Εγώ μακαρόνι έχω και ίσα που κατάφερα να χωρέσω μία μικρή ποσότητα στο φιλτράκι μου. Ίσως το σιποραξ μινι να χωράει περισσότερο. Προηγουμένως σε ρώτησα αν θα βάλεις φυτά, γιατί αυτά που φυτεύονται χρειάζονται υπόστρωμα κάτω από το χαλίκι ή αλλιώς άμμο -χωρίς υπόστρωμα όμως, δεν κάνει! Εκτός αν βάλεις μόνο φυτά που δένονται, όπως ανούμπια, μικροσόρουμ, java moss, κτλ. Η πιο εύκολη λύση φαίνεται να είναι η άμμος που δεν θέλει υπόστρωμα και εκεί μπορείς να φυτέψεις. Αν βάλεις και φυτά θα χρειαστείς φωτισμό, ακόμα και ένα φωτιστικό γραφείου κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #31 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 φωτιστικα γραφειου εχει ο μπαμπας μου πολλα, μπορω να συνδεσω ενα ειναι πλαστικο και δεν ξερω αν ειναι ωραιο το ενυδρειο, μπορει να παρω αλλο, τι προτεινεται εσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2013 #32 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 πειραματισου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #33 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 το καπακι με χαλαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2013 #34 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 βγαλτο τοτε και καντο ανοιχτο με ενα φωτιστικο γραφειου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #35 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ισχυει οτι πηδαει;; και για να μην με παρεξηγειτε εννοω εξω απο το νερο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2013 #36 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 ισχυει αλλα δεν ειναι και κανονας.υπαρχουν πολλοι που το διατηρουνε σε ανοιχτα ενυδρειακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #37 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια!!θα το κανω καλο τοτε, αρα θα το ντεκοραρω, μετα βαζω νερο και βακτηρια και την αλλη μερα ο μονομαχος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2013 #38 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 ξεχασες το φιλτρακι,και το θερμοστατη(ισως ακομη δεν χρειαζεται). πρεπει να στρωσεις το φιλτρακι.ασε το ψαρακι για λιγο αργοτερα.προς το παρων διαβασε πως στρωνει ενα ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #39 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 αυτο το στρωσιμο δεν ειναι σωστο; το φιλτρο θα μελετησω λιγο αυτο που εχω και θα βαλω σιποραξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2013 #40 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν υπαρχει μεσα απο την αρχη φιλτρο,τι ακριβως θα στρωσεις...?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #41 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 χαχ..εμ οκ θα υπαρχει ηδη, απλα θελω τουλαχιστον το στρωσιμο να το χω τελειωσει μεχρι τον νοεμβριο ωστε να εχω εναν χειμερινο φιλο τα πραγματα θα τα αγορασω την τριτη, ξεκιναω αρα παρασκευη θελω να τα κανω ολα καλα θα αγορασω: βακτηρια σιποραξ μπολικες τροφες φιλτρο χαλικια φυτο δεν ξερω τι παιζει, συνηθως αγοραζω απο ικεα, αλλα δεν ξερω να τα φυτευω κατι αλλο που θα χρειαστω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2013 #42 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 τεστ(αμμωνια,νιτρωδη,νιτρικα) αντιχλωριο υπερβολη στις τροφες δεν χρειαζεται για να μην ληξουν συντομα.μια βασικη σε νιφαδα,λιγο κοκκινο σκουλικακι και λιγη σπιρουλινα αρκουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #43 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 τεστ αμμωνια νιτρωδη νιτρικα εχω αντιχλωριο εχω πολλυυυυυ νιφαδα ειναι ειδικη για μονομαχους;εχω μονο για χρυσοψαρα, κοκκινο σκουληκι ειναι ζωντανο;; το δινουν σε πετ σοπ;; και σπιρουλινα για χρυσοψαρα εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2013 #44 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 νιφαδα οχι.δενειναι ειδικη .ειναι η κλασσικη μορφη τροφης των ψαριων. το σκουλικι ειναι αποξηραμενο και το βρισκεις στα πετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #45 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 ωραια αρα θα αγορασω μονο σκουληκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 21 Σεπτεμβρίου 2013 #46 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) δεν ισχυει οτι πηδαει;; και για να μην με παρεξηγειτε εννοω εξω απο το νερο Κατάλαβα σε ποιον πάει αυτό... Σκουλήκι αποξηραμένο είναι και το bloodworm, ίσως το βρεις έτσι. Εγώ έχω πάρει νιφάδες που είναι για μονομάχους και κόκκους που είναι πάλι για μονομάχους, Ωστόσο υπάρχει και αυτή η τροφή που προαναφέρθηκε, για όλα τα ψάρια, πρόσφατα πήρα μία τέτοια και δίνω και στα χρυσόψαρα και στο μονομάχο. Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2013 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 21 Σεπτεμβρίου 2013 #47 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 Κατάλαβα σε ποιον πάει αυτό... o samy ειναι καλο παιντι,δεν το εννοουσε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #48 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 μπράβο!εισαι και έξυπνη σ αντιθεση μ μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 21 Σεπτεμβρίου 2013 #49 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) αυτο το στρωσιμο δεν ειναι σωστο; το φιλτρο θα μελετησω λιγο αυτο που εχω και θα βαλω σιποραξ Αυτό το στρώσιμο, με το ψάρι μέσα, οι περισσότεροι δεν το προτιμούν και επιλέγουν το στρώσιμο με μπόλι ή το στρώσιμο με τροφή. Εγώ έκανα ό,τι έλεγε η συσκευασία των βακτηρίων για ξεκίνημα, έστησα το ενυδρείο, έθεσα σε λειτουργία το φίλτρο, έριξα τα βακτήρια και στην συνέχεια έβαλα το ψάρι. Εννοείται ότι είχα προετοιμάσει το νερό με αντιχλώριο και στη σωστή θερμοκρασία. Το ψαράκι είναι μια χαρά, δεν έχει πάθει τίποτα, το μόνο πρόβλημα ήταν την προηγούμενη εβδομάδα που μέτραγα αμμωνία στο 0,5 αλλά είναι φυσιολογικό και σήμαινε ότι ο κύκλος του αζώτου ξεκίνησε. Οι περισσότεροι θα σου προτείνουν στρώσιμο με μπόλι, ως τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2013 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 21 Σεπτεμβρίου 2013 Author #50 Share 21 Σεπτεμβρίου 2013 εχμ,...τι ειναι το μπολι; :bigemo_harabe_net-134: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος