Lenia 6 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 γειά σας, τώρα πια έχω δύο άχρηστα 15 λιτρα. Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω ένα απο αυτά. τι μπορώ να βάλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 6 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 μονομάχο η γαρίδες ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 μπαινει και μονομαχος; μου αρεσει πολυ, το ενυδρειο που διαλεξα τελικα να τον βαλω ειναι καπου 15 ή λίγο παραπάνω. Χρειάζεται κάτι ξεχωριστό για το νερό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETROS_AFRICANOS 6 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σου Λένια,σ' αυτό το ενυδρείο σου αν δεν έχει φωτιστικό μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις ένα μικρό και φτηνό και να βάλεις molly,neon,black neon,tetra και άλλα μικρά ψαράκια που δεν γνωρίζω τ' όνομα τους.Σημασία δηλαδή έχει να δώσεις σε αυτό το ενυδρείο ΖΩΗ.Πιστεύω θα τα καταφέρεις!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 6 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σου Λένια,σ' αυτό το ενυδρείο σου αν δεν έχει φωτιστικό μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις ένα μικρό και φτηνό και να βάλεις molly,neon,black neon,tetra και άλλα μικρά ψαράκια που δεν γνωρίζω τ' όνομα τους.Σημασία δηλαδή έχει να δώσεις σε αυτό το ενυδρείο ΖΩΗ.Πιστεύω θα τα καταφέρεις!!!!! Να συμπληρωσω μπορει επισης να βαλει καρχαριακι,οσκαρ,παγκασιους και αλλα πολλα που δεν γνωριζω το ονομα τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 6 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σου Λένια,σ' αυτό το ενυδρείο σου αν δεν έχει φωτιστικό μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις ένα μικρό και φτηνό και να βάλεις molly,neon,black neon,tetra και άλλα μικρά ψαράκια που δεν γνωρίζω τ' όνομα τους.Σημασία δηλαδή έχει να δώσεις σε αυτό το ενυδρείο ΖΩΗ.Πιστεύω θα τα καταφέρεις!!!!! Παρακαλω να προσεχουμε τι γραφουμε,αν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι καλυτερα να μη το γραφουμε,κανενα απο αυτα τα ψαρια που εγραψες δεν μπαινει σε 15 λιτρα ενυδρειο. Προσωπικα σε 15 λιτρα δεν θα προτεινα να μπει τιποτα αν ο χομπιστας ειναι αρχαριος,τοσα λιγα λιτρα δεν κουμανταρονται ευκολα και αλλαζουν οι συνθικες μεχρι να πεις κιμινο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 ούτε νέον ; τίποτα;; μου πρότειναν τόσα :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 7 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σε 15 λίτρα κάποιον μονομάχο με προσοχή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 αα μάλιστα... ο μονομάχος χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο; δειξτε μου κανα καρο σελιδες να διαβασω θα κανω τα παντα για το ψαρουλι μ, οι μονομαχοι μου αρεσουν πολυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 αα μάλιστα... ο μονομάχος χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο; δειξτε μου κανα καρο σελιδες να διαβασω θα κανω τα παντα για το ψαρουλι μ, οι μονομαχοι μου αρεσουν πολυυυ Εδω εισαι : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37125&p=326995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #11 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 είδα ότι μπαίνουν και 5-τέτρα σε ένα φόρουμ, εσεις τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 καλυτερα οχι.εντελως πολυ λιγο νερο γι'αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #13 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 οκ οκ . γενικα μονο μονομαχος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 ναι.επιλογες δεν υπαρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #15 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 διαβασα τα λινκ που μου δωσατε , αργα και σταθερα λεω να προχωρησω στην αγορα μονομαχου, πρωτο βημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Σεπτεμβρίου 2013 #16 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 ενυδρειακι,φιλτρακι..τυχον διακοσμητικα. αντιχλωριο.τεστακια,θερμοστατης. διαβασε για το πως στρωνεται ενα ενυδρειο.αυτο ειναι το πιο σημαντικο. το τελευταιο και λιγο αργοτερο ειναι η επιλογη του ψαριου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #17 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 το ενυδρειο το εχω, τι φιλτρο μου προτεινεις;; στο στρωσιμο ειμαι μπερδεμενη,καποια πληροφορια πολυ χρησιμη τεστακια εχω, θερμοστατη θα παρω, θελω να τα κανω αργα και σωστα, οχι οπως στο παλιο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 20 Σεπτεμβρίου 2013 #18 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστά. Συγκέντρωσε πρώτα όλα όσα θα χρειαστείς. Επίσης άμμο ή χαλίκι. Θα βάλεις κανένα φυτό; Σε αυτό το θέμα μπορείς να δεις πως ξεκίνησα το μονομαχο-ενυδρείο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #19 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 καλιροι μου σε ευχαριστω, θα το διαβασω ολοο λετε να κρατησω το 15 λιτρο, ή θα μου στοιχησει πιο φθηνα σαν συνολο αυτο απο τα τζαμπο; φυτα δεν εχω ιδεα ποια πρεπει, σκεφτομαι και ξυλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Σεπτεμβρίου 2013 #20 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 αφου βρεθηκαν 2 γυναικες-χομπιστριες,μπορουν να τα ''βρουνε'' πολυ πιο ευκολα.παω να φτιαξω εναν μερακληδικο ελληνικο και να κατσω να τον απολαυσω στο μπαλκονακι μου. καλη συνεχεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #21 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 για το στρωσιμο κανα λινκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #22 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 το στρωσιμο ειναι πολυ ευκολο καταρχας το ποιο βασικο ειναι να εχει μπολι η βιολογικο υλικο μπορεις ευκολα να χρησιμοποιησεις και ζωντανα βακτηρια αν βρεις στο μαγαζι που πας ριχνεις οσο λεει και μετα περιμενεις μια μερα χωρις να βαλεις το ψαρι επειτα την επομενη ριχνεις το ψαρι αφου εχεις κανει μετρησεις...!επισης για φιλτρο σου προτεινω ενα μοντελο της aquael ειναι μεν για 50λιτρα αλλα κανει φοβερη δουλεια και εχει χαμηλο κοστος αν παλυ δεν βρεις ζητα εινα φιλτρο για 30λιτρα περιπου,,προσοχη να εχει μεγαλο καδο για να βαλεις και βιολογικο υλικο μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #23 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 και ενα λινκ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=79787&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 20 Σεπτεμβρίου 2013 #24 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 δες και αυτο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=13569#entry108162 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 20 Σεπτεμβρίου 2013 Author #25 Share 20 Σεπτεμβρίου 2013 αυτος ο τροπος που λες πολυ ωραιος, βιολογικο εεχω απο το αλλο, αλλα παιρνω κ σιποραξ αν χρειαστει βακτηρια μπορω να βγρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος