Jump to content

Καλώς Σας Βρίσκω

PETROS_AFRICANOS

Recommended Posts

Καλημέρα σας και καλώς σας βρίσκω,με λένε Πέτρο ''PETROS_AFRICANOS'' είμαι 40+ στην ηλικία και λόγω ενός πολύ σοβαρού ατυχήματος που μου άφησε κάποια αναπηρία εδώ κι έξι χρόνια δεν δουλεύω.Η μόνη ασχολία μου λοιπόν για να περνώ ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο μου είναι τα ενυδρεία μου.Έχω εκτός απο ένα 14άρι,ένα 50άρι & ένα 100άρι του γιου μου,ένα 400άρι,δύο100άρια (γεννήστρες),ένα 550άρι και σύντομα θα αποκτήσω ένα 450άρι,ένα125άρι κι ένα 180άρι.Όλα μου τα ενυδρεία είναι Malawi και θέλω το 450άρι που ανάφερα να το κάνω Tanganyika.Όπως καταλαβαίνετε έχω πολύ πάθος αλλά και δίψα για μάθηση που αντλώ από κάποιο φόρουμ και τώρα και από το δικό σας γιατί θα είστε η νέα μου παρέα!!!!!!!

Καλως όρισες Πέτρο, βρίσκω την αιτία να ασχοληθείς πολύ όμορφη, πολλά ενυδρεία βλέπω, άντε συνεχιζε με το καλο να τα αυξανεις :bigemo_harabe_net-64:

Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας,ειμαστε πολλοι μαου μαου εδω μεσα,οποτε θα χαρουμε να δουμε τα τοσα πολλα ενυδρεια σου.

:welcome:

Καλώς μας ήρθες, με πολλά ενυδρεία απότι βλεπω οπότε περιμένουμε σίντομα παρουσιάσεις :welcome:

Καλώς ήρθες Πέτρο. Καλη διαμονη να έχεις και ....βάλε κανά ενυδρειο ακόμα στο σπίτι σου, άδειο το έχεις :)

Kαλως ηρθες Πετρο!!!!!!!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα ! Να κάνουμε χώρο στον σέρβερ για τα ενυδρεία σου ! :)

• Like 1

Καλώς ήρθες Πέτρο στην ενυδρειοπαρέα μας :welcome:

Κάνε μας καμιά παρουσίαση από τα ενυδρεία σου να τα θαυμάσουμε!

Καλή διαμονή!

Φιλτατε Πετρο καλως ηλθες στην παρεα μας.

Αναμενουμε τις παρουσιασεις σου! :bigemo_harabe_net-82:

Καλως ηρθες!

Καλώς όρισες Πέτρο.

:welcome:

Καλώς ήρθες! :)

Καλως μας ηρθες

Καλώς ήρθες Πέτρο, εύχομαι να σου αρέσει η παρέα μας και από την μεριά μου να ασχοληθείς και λίγο με θάλασσα :)

Σας ευχαριστώ όλους φίλοι μου για το καλωσόρισμα σας!!!!!! Όσο για παρουσίαση μόλις μεταφερθώ-ελπίζω μέχρι τα τέλη του μήνα να τα 'χω καταφέρει-και μπουν σε λειτουργία όλα θα σας κάνω παρουσίαση των ενυδρείων μου και θα 'ναι μια ευκαιρία να γνωρίσω κάποιους από εσάς γιατί δεν καταφέρνω να ανεβάσω φωτογραφίες στο φόρουμ (όταν δοκίμασα σε μια αγγελία μου) και θα χρειαστώ τη βοήθεια κάποιου για να ολοκληρωθεί η παρουσίαση.Συνεχίστε την ενασχόληση με τα ενυδρεία σας και σας εύχομαι ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟοοοο!!!!!!!!!!!!!!! Πάντα φίλος σας, Πέτρος.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...