ΣΤΑΜΑΤΗΣ 6 Σεπτεμβρίου 2013 #26 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Αποστόλη μας έχουν βάλει τα γυαλιά στη Θεσσαλονίκη !!! Παράδειγμα προς μίμηση είναι !!! Αυτό που θέλεις και σου αρέσει .......... στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις ...................... και στη Κρήτη !!! Ενα δεν έχουν που το έχεις εσύ και το χαιρόμαστε στην στην Αθήνα !!! Ελα να βλέπω παρουσίες !!! ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !!! Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2013 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoss 6 Σεπτεμβρίου 2013 #27 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Κατα πασα πιθανότητα μεσα και εγω!! Μονο αν δεν τρεχω για τα απαραιτητα ωστε να εγκατασταθω φλωρινα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 6 Σεπτεμβρίου 2013 #28 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Χρόνια πολλά ΑΖ... θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Σεπτεμβρίου 2013 #29 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Χρονια μας πολλα!Να τα εκατοστησουμε Παρων και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 7 Σεπτεμβρίου 2013 #30 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Οχι θα ελειπες, θα σου ξεριζωσω το μαλλι τριχα - τριχα. :hysterical: Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2013 - giorgosmarios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 7 Σεπτεμβρίου 2013 #31 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) το ποιό?????? σιγά την κοπιαστική δουλειά......σε κανά δεκάλεπτο, θα έχεις τελειώσει..... Πες τα μούσια του καλύτερα.... Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #32 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 αλλού δεν έχει τρίχες?..... δεν μπορεί κάπου θα πρέπει να έχει !!!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 7 Σεπτεμβρίου 2013 #33 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 σας ενημερώνω ότι στην συνάντηση γιά όλους τους πιστούς θα υπάρχει μέγας αγιασμός ...!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Σεπτεμβρίου 2013 #34 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχα τωρα το ειδα! Ντροπη σας να λετε τετοια πραγματα επειδη ο θεος ηταν καλος μαζι μου κ με εκανε κουκλακι!Ζηλιαρηδες... Ακους εκει να ασχολειστε με τριχες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Σεπτεμβρίου 2013 #35 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχα τωρα το ειδα! Ντροπη σας να λετε τετοια πραγματα επειδη ο θεος ηταν καλος μαζι μου κ με εκανε κουκλακι!Ζηλιαρηδες... Ακους εκει να ασχολειστε με τριχες! τι???? πηγαινε σε κανενα οφθαλμίατρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 7 Σεπτεμβρίου 2013 #36 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ωωωωωπ να και ο brad pitt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 7 Σεπτεμβρίου 2013 #37 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 σας ενημερώνω ότι στην συνάντηση γιά όλους τους πιστούς θα υπάρχει μέγας αγιασμός ...!!!!!! Αποστολε εσυ θα εχεις τον αγιασμο, ο Μιχαλης τα μουσια, το πετραχειλη λειπει και εδεσε το γλυκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 8 Σεπτεμβρίου 2013 #38 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Εκτός απροόπτου και εγώ μέσα. Έγινε επεξεργασία 8 Σεπτεμβρίου 2013 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Σεπτεμβρίου 2013 Author #39 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αμάν πια με αυτό το "εκτός απροόπτου" όλοι !!! χα χα χα Γιαυτό το γράψαμε νωρίς για να το προγραμματίσετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Σεπτεμβρίου 2013 #40 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αμάν πια με αυτό το "εκτός απροόπτου" όλοι !!! χα χα χα Γιαυτό το γράψαμε νωρίς για να το προγραμματίσετε Πεστα βρε Βαγγέλη........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 8 Σεπτεμβρίου 2013 #41 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αμάν πια με αυτό το "εκτός απροόπτου" όλοι !!! χα χα χα Γιαυτό το γράψαμε νωρίς για να το προγραμματίσετε Εκτος απροοποτυ θα ερθω κ εγω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Σεπτεμβρίου 2013 Author #42 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 ναι ναι... εκτός απροόπτου σε μια συνάντηση ήμουν μόνο εγώ και Γρηγόρης.... όλος τυχαίως όλους κάτι απρόοπτο σας έτυχε εκείνη τη μέρα !!!.... αφήστε τα σάπια χα χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 8 Σεπτεμβρίου 2013 #43 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 γιατί βρε δεν ήρθα εγώ και Στάθης μετά! εκτός απροόπτου θα έρθω και γω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 8 Σεπτεμβρίου 2013 #44 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού θα είστε όλη η τσακαλοπαρεα μαζεμένη εκτός απροόπτου τότε θα έρθω και εγώ εκτός απροόπτου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Σεπτεμβρίου 2013 Author #45 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 ναι μετά από μια ώρα !!! λες και ήμουν στη ζώνη του λυκόφωτος μέχρι να έρθει κάποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Σεπτεμβρίου 2013 Author #46 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 καλά καλά κοροϊδεύετε !!! εκτός απροόπτου θα σας ρίξω καθαρτικό στο γλυκό χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 8 Σεπτεμβρίου 2013 #47 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 να ξέρω να φέρω το δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 8 Σεπτεμβρίου 2013 #48 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Θα προσπαθησω να ειμαι,μαλλον,εκτος απροοπτου...Αν δεν ερθω το κομματι της τουρτας που με αναλογει το δινω στον Σωτηρη και καλα ξεμπερδεματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 8 Σεπτεμβρίου 2013 #49 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ! θα φέρω το δικό μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 9 Σεπτεμβρίου 2013 #50 Share 9 Σεπτεμβρίου 2013 Όποιος θέλει να του φερω χαετο το Σάββατο στη συνάντηση να με ενημερώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος