Jump to content

Παλιος Νεος

pikatsu

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Εχω να ασχοληθω αρκετα χρονια με ενυδρειο απο τοτε που χαλασα αυτα που ειχα.

Κατι ομως με τρωει να ασχοληθω παλι -την τσεπη μου λυπαμαι :Ρ-

Καλως με βρηκατε γιατι εγω που και που σας εβλεπε και ας μην ημουν μελος :Ρ

Καλώς ήρθες και καλη διαμονη. Οπως θα θυμάσαι απο την προηγούμενη φορά σου, τα ενυδρεια ειναι μια μαγεία οπότε σίγουρα δε θα το μετανιωσεις....εσυ....γιατι η τσέπη σου θα βελάξει!

Καλώς ήρθες και καλη διαμονη. Οπως θα θυμάσαι απο την προηγούμενη φορά σου, τα ενυδρεια ειναι μια μαγεία οπότε σίγουρα δε θα το μετανιωσεις....εσυ....γιατι η τσέπη σου θα βελάξει!

:hysterical::hysterical:

:welcome: καλως ηρθες στην παρεα μας

Φιλε μου καλη διαμονη και καλως ηρθες!

^^νικνικ,..... Αυτο θελω να το σκεφτω λιγο ακομα.

Χαλασα τα ενυδρεια μου παλιοτερα λιγο πριν φτιαξω ενα ακομα μινι reef.

Μαλλον θα σε απογοητευσω επειδη βλεπω εχεις reefz αλλα το budget μου ειναι πολυ μικρο για να αντεξω το κοστος του αν και το βρισκω πιο ομορφο και ενδιαφερον :Ρ

Αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι με ενα ενυδρειο που μου εμεινε να το τροποποιησω ωστε να εχει ''χρηστικα'' περιπου 70λιτρα (απο 100 που βγαινει συνολο) με diy 4x12w gu10 led 6.5k kevlin, ~2800lumens (για αρχη, στοχος τα 4200 lumens μαζι με Τ5) + εσωτερικο φιλτρο στο πλαι επισης diy. Φυτεμενο θα ειναι. Πιθανοτατα να βαλω, μετα απο καιρο φυσικα, coridoras panda και microgeofagus ramirezi ζευγαρι. Τα ειχα και παλιοτερα και τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα ψαρακια, και καθολου χαζα.

Σιγα σιγα ισως βαλω μεσα και co2, παρω και reverse osmosis, αλλα σιγα σιγα. Δεεεεεεεν μπορω ολα μαζι :Ρ Καλυτερα κιολας να γινουν σταδιακα για να ειναι ελεγχομενα.

Επισης σε αυτο το ενυδρειο θα ηθελα να βαλω πολυ diy, ακομα και λιπασμα. Παλιοτερα ημουν full seachem και οκ, καλη εταιρια, καλα τα ετοιμα, αλλα εχει αλλη αισθηση και ελευθερια να φτιαχνεις καποια πραγματα που μπορεις μονος σου.

Καλως ηρθες!

Καλως ηρθες!!!!!!!!

Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας :welcome:

Καλώς όρισες.

:welcome:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...