Jump to content

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

mpikis

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΡΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΨΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ , ΠΟΙΑ ΕΙΔΗ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΑ Κ.Α. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΕΤΕ . ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ : EΧΩ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΚΥΧΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΑΦΕΡ,ΤΑ ΠΑΦΕΡ ΨΟΦΗΣΑΝ (ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΑΝ ΜΕ ΚΥΧΛΙΔΕΣ) ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΛΑΧΕΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΦΕΡ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΚΥΧΛΙΔΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΚΑΛΑΧΕΝΤ???

Καλώς ήρθες

Δώσε πιο αναλυτικές πληροφορίες για το ενυδρείο σου (λίτρα, φυτά, ποιότητα νερού κ.τ.λ.) αλλιώς δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει κανείς.

WELCOME to AQUAZONE φιλε mpikis ... :thumbup:

Καλη διαμονη .... :)

Καλωσόρισες στο Aquazone!

Θα σου πρότεινα να έχεις μόνο κιχλίδες μέσα!

Καλό είναι να προσέχουμε πολύ την επιλογή των ψαριών!

Καλή συνέχεια!

Έγινε επεξεργασία - kouzman

ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 60Lt ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΕΧΩ ΑΝΟΥΜΠΙΑ.ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ.... :thumbup: ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΧΩ ΥΑΛΟΒΑΜΒΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΧΩ ΧΑΣΗ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ....ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ LINK ΓΙΑ ΓΚΑΛΑΧΕΝΤ.

Καλως ηρθες και απο μενα!!!! :)

Για τα ψαρια που λες καλο θα ηταν να ανοιξεις καινουριο θεμα στην κατηγορια 'Κιχλιδες'

Οσο αφορα το τι τεστ πρεπει να κοιταξεις,συνοπτικα θα πρεπει να μετρας NO2/3,KH,GH,TH,ph,NH3/4,O2,CO2

Υπαρχουν στην αγορα να αγορασεις και δεν θα σου παιρνει πανω απο 5 λεπτα.

Eταιρειες που ξερω ειναι τα stick της -eSHA- και TETRA και η πληρης συλλογη της SERA.

Ελπιζω να βοηθησα λιγο :thumbup:

ΦΙΛΕ CHGIANNIS ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ FORYM ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΥΓΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ STICK.ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ???? :thumbup:

Eταιρειες που ξερω ειναι τα stick της -eSHA- και TETRA και η πληρης συλλογη της SERA.

Τα τεστ που είναι σε στικ έχουν μεγαλύτερη απόκλιση απο τις πραγματικές τιμές του νερού και δεν τα πρότιμάμε!

Αν σκοπεύεις να πάρεις τεστ καλό είναι να δώσεις κάτι παραπάνω και να αγοράσεις τα υγρά τεστ που θα σε βοηθήσουν πολύ περισσότερο!

Έγινε επεξεργασία - kouzman

Θα σε παρακαλεσω θερμα να γραφεις με μικρους χαρακτηρες γιατι ετσι ειναι σα να φωναζεις και ειναι και πιο δυσκολα στην αναγνωση .

Ευχαριστω

Dartman

Συμφωνω kouzman μαζι σου.Τα stick εχουν αποκλισεις σε τιμες αλλα σκεπτομενος οτι ο φιλος μας ειναι στο ξεκινημα,θα ηταν καλυτερα με αυτα να παρει μια ιδεα περι τινος προκειται.

Αν ηταν λαθος σορι.Το σκεφτικα σαν να ημουν εγω.

Φιλικα...

Συμφωνω kouzman μαζι σου.Τα stick εχουν αποκλισεις σε τιμες αλλα σκεπτομενος οτι ο φιλος μας ειναι στο ξεκινημα,θα ηταν καλυτερα με αυτα να παρει μια ιδεα περι τινος προκειται.

Αν ηταν λαθος σορι.Το σκεφτικα σαν να ημουν εγω.

Φιλικα...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Ο καθένας εδώ προτίνει διάφορες λύσεις και μέσα απο τον διάλογο βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα!

Απλά κι εγώ είχα αγοράσει ένα κουτί στίκς στην αρχή και ακόμα τα έχω στο ράφι χωρίς να έχω χαλάσει ούτε τα μισά γιατί πήρα αμέσως τα υγρά!

:thumbup:

Καλως ηρθες και απο μενα!!!! :)

Για τα ψαρια που λες καλο θα ηταν να ανοιξεις καινουριο θεμα στην κατηγορια 'Κιχλιδες'

Οσο αφορα το τι τεστ πρεπει να κοιταξεις,συνοπτικα θα πρεπει να μετρας NO2/3,KH,GH,TH,ph,NH3/4,O2,CO2

Ελπιζω να βοηθησα λιγο :thumbup:

Απλά επιδημαίνω ότι ειδικά τα στικ, δεν είναι αξιόπιστα. Εγώ προσωπικά την πάτησα. Προμηθεύσου καλύτερα υγρά τέστ.

Καλως σας βρήκα παιδιά!!!!Εκανα τις μετρήσεις και τα αποτελέσματά ήταν τα εξής:

PH : 8

KH : 8

GH : 11

NH4/NH3: ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΠΟ 0,5mg/l

Oι μετρήσεις έγιναν με υγρά τεστ.Το ενυδρέιο ειναι 60lt!

• 2 weeks later...

:rasp::lmao:

καλη συνεχεια με το ενυδρειο σου..

φιλικα,γιαννης

ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 60Lt ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΕΧΩ ΑΝΟΥΜΠΙΑ.ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ.... :rasp: ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΧΩ ΥΑΛΟΒΑΜΒΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΧΩ ΧΑΣΗ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ....ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ LINK ΓΙΑ ΓΚΑΛΑΧΕΝΤ.

Το 60άρη όμως είναι μικρό για κιχλίδες. Δεν το πρόσεξα πιο πριν.

Τι κιχλιδες εχεις μεσα ?

Για το γκαλαχερ το ξεχνας φιλε μου δεδομενου οτι το τελικο μεγεθος που φτανει αυτο το ψαρι σε αιχμαλωσια ειναι πανω απο 50 ποντους ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...