Aiolos 20 Φεβρουαρίου 2014 #151 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Γρηγόρη φτου φτου.... πάει πολύ καλά και είναι ακόμη πιο όμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 20 Φεβρουαρίου 2014 #152 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 κουκλί είναι φίλε .μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 20 Φεβρουαρίου 2014 #153 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Πανεμορφο γρηγορη....τα σπαει φιλε μου!!!Οσο και οι καινουριες προσθηκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Φεβρουαρίου 2014 #154 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Γρηγορη ενα εχω να πω το ενυδρειο ανταποκρινετε του ονοματος σου παει γρηγορα.μπραβο φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #155 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια και εύχομαι τα καλύτερα για τα ενυδρεία σας, η αλήθεια είναι ότι αυτόν τον καιρό το ενυδρείο έχει τα προβληματάκια του με τις άλγες, διατομική η οποία άρχισε και εξαφανίζεται και κυανό που είναι σε σταθερή κατάσταση αλλά αρκετό, περνάει τα στάδια του, μετά απο ένα ψαροξεκαθάρισμα που έκανα τον άλλο μήνα θα προσθέσω κοπαδάκια ή απο Moorish ή απο yellow tang και Yellowstriped Cardinalfish - Ochrestriped Cardinalfish συν αυτά τα λίγα και '' καλά '' που κράτησα, όπως επίσης θέλω να διώξω τα περισσότερα απο τα σκληρά που έχω και να προσθέσω και άλλα είδη απο ακροπόρες, Βαλάντη εννοείται φίλε ότι το κανονίζουμε μόλις ξεμπερδέψεις. Έγινε επεξεργασία 20 Φεβρουαρίου 2014 - grigoros Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 20 Φεβρουαρίου 2014 #156 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια και εύχομαι τα καλύτερα για τα ενυδρεία σας, η αλήθεια είναι ότι αυτόν τον καιρό το ενυδρείο έχει τα προβληματάκια του με τις άλγες, διατομική η οποία άρχισε και εξαφανίζεται και κυανό που είναι σε σταθερή κατάσταση αλλά αρκετό, περνάει τα στάδια του, μετά απο ένα ψαροξεκαθάρισμα που έκανα τον άλλο μήνα θα προσθέσω κοπαδάκια ή απο Moorish ή απο yellow tang και Yellowstriped Cardinalfish - Ochrestriped Cardinalfish συν αυτά τα λίγα και '' καλά '' που κράτησα, όπως επίσης θέλω να διώξω τα περισσότερα απο τα σκληρά που έχω και να προσθέσω και άλλα είδη απο ακροπόρες, Βαλάντη εννοείται φίλε ότι το κανονίζουμε μόλις ξεμπερδέψεις. Εεεεεε!!! Ασε τον φωτογραφο μου κατω... Έγινε επεξεργασία 20 Φεβρουαρίου 2014 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #157 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Εεεεεε!!! Ασε τον φωτογραφο μου κατω... Χαχαχαχαχα!!! Εσύ φίλε έχεις αποκλειστικότητα, εγώ θα τον φέρω σαν guest star!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Φεβρουαρίου 2014 #158 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια και εύχομαι τα καλύτερα για τα ενυδρεία σας, η αλήθεια είναι ότι αυτόν τον καιρό το ενυδρείο έχει τα προβληματάκια του με τις άλγες, διατομική η οποία άρχισε και εξαφανίζεται και κυανό που είναι σε σταθερή κατάσταση αλλά αρκετό, περνάει τα στάδια του, μετά απο ένα ψαροξεκαθάρισμα που έκανα τον άλλο μήνα θα προσθέσω κοπαδάκια ή απο Moorish ή απο yellow tang και Yellowstriped Cardinalfish - Ochrestriped Cardinalfish συν αυτά τα λίγα και '' καλά '' που κράτησα, όπως επίσης θέλω να διώξω τα περισσότερα απο τα σκληρά που έχω και να προσθέσω και άλλα είδη απο ακροπόρες, Βαλάντη εννοείται φίλε ότι το κανονίζουμε μόλις ξεμπερδέψεις. Αυτό με τα σκληρά πολύ μου άρεσε!!!Σφύρα όταν αρχίσεις να διώχνεις!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Φεβρουαρίου 2014 #159 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Απιστευτω και μεγαλη ποικηλια και το στησιμο τα σπαει.... Τα moorish δεν ειναι καπως δυσκολα να τα κρατησει καποιος;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #160 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό με τα σκληρά πολύ μου άρεσε!!!Σφύρα όταν αρχίσεις να διώχνεις!!!!! Χαχαχα, οκ θα σφυρίξω κλέφτικα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 20 Φεβρουαρίου 2014 Author #161 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Απιστευτω και μεγαλη ποικηλια και το στησιμο τα σπαει.... Τα moorish δεν ειναι καπως δυσκολα να τα κρατησει καποιος;; Ευχαριστώ φίλε μου, η αποκλειστικότητα στο στήσιμο ήταν του φίλου μου Σωτήρη ( Sammy ) αφού είχε '' βουτήξει '' και έκανε τα μαγικά του, σαν ψάρια είναι πολύ δύσκολα όντως τα Moorish, είχα παλαιότερα ένα το οποίο ενώ έτρωγε κανονικά τα πάντα μια μέρα '' έσβησε '' έτσι ξαφνικά, αργότερα έμαθα ότι τα συγκεκριμένα πρέπει να τα έχεις μόνο σε περισσότερα απο ένα του είδους, σκέφτομαι να το ξαναπροσπαθήσω γιατί είναι απίστευτα ζωντανά σε ομορφιά και χαρακτήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Φεβρουαρίου 2014 #162 Share 20 Φεβρουαρίου 2014 Χαχαχα, οκ θα σφυρίξω κλέφτικα!!!! δυνατα εεεεε χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 24 Φεβρουαρίου 2014 #163 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 δυνατα εεεεε χαχαχα Νικο φιλε μου η υπογραφη σου,ολα τα λεφτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 24 Φεβρουαρίου 2014 #164 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Μετα απο απογευματινο καφε στου Γρηγορη, σας ''δινω'' μερικες φωτο για να απολαυσετε μερικες προσθηκες οταν μεγαλωσουν θα βγαζουνε ματια!! :bigemo_harabe_net-166: Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 24 Φεβρουαρίου 2014 #165 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 24 Φεβρουαρίου 2014 #166 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Κυριοι.δεν τελειωσαμε εδω... οταν εχεις ενα τετοιο θεαμα τραβας συνεχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 24 Φεβρουαρίου 2014 #167 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Και μερικες απο πανω. Ευχαριστω φιλαρακι για την εξυπηρετηση με τον ανθρακα και την αντλιουλα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
σακηςβυζ 24 Φεβρουαρίου 2014 #168 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 τούμπανο φανταζότανε από κοντά πώς θα είναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 24 Φεβρουαρίου 2014 #169 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Σνιφ σνιφ..... Πανεμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 24 Φεβρουαρίου 2014 #170 Share 24 Φεβρουαρίου 2014 Βασανιιιιζομαιιιιιιι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Φεβρουαρίου 2014 #171 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Νικο φιλε μου η υπογραφη σου,ολα τα λεφτα!! φιλαρακι να εισαι καλα περιτω να πβ οι φωτο τα σπανε.Γρηγορη ποτε φωναζεις ειπαμε?στην 3η φωτο η ακρο τα σπαει,μπραβο. :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 25 Φεβρουαρίου 2014 Author #172 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Φιλαράκι ευχαριστώ πολύ για το φωτορεπορτάζ, το καινούριο σου εργαλείο βγάζει μάτια, βλέπω να σε φωνάζουν πολλοί τοπικοί ψαροκαμμένοι για να απαθανατίσεις στιγμές, ευχαριστώ παιδιά, η αλλαγή στο setup θα συνεχιστεί αφού έχω βάλει σκοπό να το γεμίσω με άκρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 25 Φεβρουαρίου 2014 #173 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Βρε βρε pic team o Βαλαντης...οντως οι φωτο τα σπανε!!Γρηγορη να το καμαρωνεις φιλε το καμαρι σου!!Φτου φτου!Σαν τις Ακρο δεν εχει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 25 Φεβρουαρίου 2014 #174 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ καλες φωτο.Μπραβο παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 25 Φεβρουαρίου 2014 #175 Share 25 Φεβρουαρίου 2014 Πανέμορφος ύφαλος και πολύ πολύ ωραίες φωτογραφίες!!Φτου φτου σκόρδα φιλαράκι!!!Οι από πάνω είναι άντε γειά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος