klaz 29 Σεπτεμβρίου 2013 #101 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 αντε η σειρα του αιολου τωρα εμεινε..... υγ.εξαιρετικη παρεα-ΦΙΛΟΙ,και ενυδρειο θαλασσα στην κυριολεξια. μπραβο παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 30 Σεπτεμβρίου 2013 #102 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Όλο και κάτι μαστορευω στο ενυδρείο Σωτήρη, θεματακια με τα ζωντανά έχω, το flame angel χτες που μιλούσα με τον Στάθη πρέπει να έχει βακτηριακη μόλυνση στο μάτι γιατί έχει θολώσει πολύ και το ένα το bubble έχει μείνει μισό, ένα θετικό είναι ότι έκανε split η ανεμώνη. Αστο το flame θα στρώσει μόνο του δεν νομίζω να είναι βακτηριδιακή μόλυνση αλλά τίποτα τοξικά από την μεταφορά που το ενόχλησαν το είχαν πάθει και τα blue tang μου όταν είχα βάλει ανεμώνη στο ενυδρείο και μάλιστα από το ένα του είχε πεταχτεί το μάτι έξω. Εντάξει με τόσο που το πειράξαμε αυτά που ακολούθησαν είναι πταίσματα υπομονή και όλα θα επανέλθουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Οκτωβρίου 2013 #103 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Ομορφες φωτογραφιες και πολυ καλο στησιμο φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 2 Οκτωβρίου 2013 Author #104 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Η παρέα μας είναι πολύ δυνατή εδώ και καιρό και ελπίζω να παραμείνει έτσι Κώστα, ευχαριστώ Θανάση για τα καλά σου λόγια, Σωτήρη σήμερα που το είδα το flame υποχώρησε η μόλυνση, θετικό αυτό, πριν απο λίγο μου ήρθε και το νέο σετ των λεντ και ξεκινάω απο το απόγευμα σιγά σιγά να φτιάχνω το νέο φωτιστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 2 Οκτωβρίου 2013 #105 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Αντε να δούμε ΦΩΣ! καλά μαστορέματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Οκτωβρίου 2013 #106 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Mε το καλό να το τοποθετήσεις Γρηγόρη, και μην ξεχνάς! Θέλουμε update!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 2 Οκτωβρίου 2013 #107 Share 2 Οκτωβρίου 2013 Αντε αδερφε...παρε τα πανω σου και πεταξε μας τα ματια απ'εξω με το φωτιστικο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Οκτωβρίου 2013 #108 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Γρηγορη τι εγινε με το ματι του flame?Του περασε? Το bubble συνηλθε? Eλπιζω να ειχες θετικη εξελιξη και με τα δυο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 10 Οκτωβρίου 2013 Author #109 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Το flame συνήλθε, το κοράλλι το παλεύει αλλά δύσκολα, θα ανεβάσω σε λίγες μέρες ένα update με το ενυδρειο και το καινούριο φωτιστικό που τελειώνω πολύ σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Οκτωβρίου 2013 #110 Share 10 Οκτωβρίου 2013 Χαιρομαι για το ψαρακι γρηγορη,μακαρι να επανελθει και το bubble. Το κοραλι μηπως παιρνει πολυ ροη η' εχει ανεβει το kh πανω απο 9-10? Παλαιοτερα ενα bubble που ειχα το τσεκαρα παντα σαν ενδειξη για το αν μου ξεφυγει το Kh. Mε το που περναγε το 9,3-9,7 αμεσως μαζευοταν και εδειχνε στρεσαρισμενο.Αυτο το εχουν αναφερει και αλλα παιδια. Ειμαι σιγουρος πως τα εχεις τσεκαρει αυτα αλλα σε ρωταω για την ιστορια,που λενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 11 Οκτωβρίου 2013 Author #111 Share 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπάρχει πρόβλημα με το ΚΗ, το συγκεκριμένο κοράλλι είχε ένα θέμα απο πριν με μια μοντιπόρα και μόλις μπήκε στο καινούριο στρεσαρίστηκε περισσότερο απο την αλλαγή, το καλό είναι ότι ακόμα αντέχει, θα επανέλθει σε κάποια φάση πιστεύω αλλά θα αργήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 12 Οκτωβρίου 2013 Author #112 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Το φωτιστικό στήθηκε, μερικές φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Οκτωβρίου 2013 #113 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Μιλαμε για πολυ φως! Και το ενυδρειο πανεμορφο. Να το χαιρεσαι γρηγορη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 12 Οκτωβρίου 2013 #114 Share 12 Οκτωβρίου 2013 (edited) Αυτό θα πει ήρθε η θάλασσα στο σπίτι! Να το χαίρεσαι!!! Έγινε επεξεργασία 12 Οκτωβρίου 2013 - nick_d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 12 Οκτωβρίου 2013 #115 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Ποτε εγιναν οοοοολα αυτα!!! Πω πω εχω χασει επεισοδια μιλαμε!!! Γρηγορη... τι να πω...ευχομαι φιλε οοοοοοοτι καλυτερο!!!!!!!!! Χαρα στο κουραγιο σου!! Καλη παρεα παει με ολα... εγγυημενο αποτελεσμα αφου ηταν εκει και η Λερα... Ευχομαι να το δεις οπως το εχεις φανταστει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 12 Οκτωβρίου 2013 #116 Share 12 Οκτωβρίου 2013 παιδια καμια φωτο και πληροφοριες για την κατασκευη του φωτιστικου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 12 Οκτωβρίου 2013 #117 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Αυτό είναι φως! με γεια Γρηγόρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 12 Οκτωβρίου 2013 #118 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Πσσσ ωραίο ρε συ έχεις κάνει καλή δουλεία με τα φώτα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 12 Οκτωβρίου 2013 Author #119 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά, τωρα πιστεύω οτι ειναι επαρκης, φίλε tsap έχω ανεβάσει δυο θέματα σχετικά με την κατασκευή φωτιστικού, ένα είναι αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=75448 απο την κατασκευή του πρώτου μου φωτιστικού και ενα είναι αυτό http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=83289&hl= απο την κατασκευή του φωτιστικού του Toyotamania, η συνταγή σε όλες τις κατασκευές μου είναι η ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 12 Οκτωβρίου 2013 #120 Share 12 Οκτωβρίου 2013 και εγενετω ΦΩΣ ... και γεννηθητω reefαρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Οκτωβρίου 2013 #121 Share 12 Οκτωβρίου 2013 Μπραβο ρε φιλε τρομερη κατασκευη φωτιστικου και φυσικα γραφει στο ενυδρειο υπεροχο να το χαιρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Οκτωβρίου 2013 #122 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Και το ενυδρείο και το φως άπαιχτα είναι! Συγχαρητήρια Γρηγόρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 13 Οκτωβρίου 2013 #123 Share 13 Οκτωβρίου 2013 Γεια σου ρε Γρηγοριε με την ενυδρειαρα σου και τις φωτιστικαρες σου και τις ψαρουκλες σου και τις κοραλαρες σου!!! Άψογο απο κάθε άποψη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 14 Οκτωβρίου 2013 #124 Share 14 Οκτωβρίου 2013 φιλαράκι πολύ καλή δουλειά .μπράβο σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 3 Νοεμβρίου 2013 #125 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Γρηγορη το ενυδρειο σου ειναι 120 μηκος σωστα? Τα φωτιστικα που εφτιαξες ποσα led εχουν και συνολικα και τα 2 ποσα watt καταναλωνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος