AngelinaA 5 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 Με ποιον τροπο φυτευεται η βαλισνερια και πως δενουμε σε ξυλο την java moss??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τη βαλισνερια τη βάζεις στο βυθο αλλα όχι πολυ βαθιά τι ρίζα (ετσι εχω διαβασει αλλα δε ξέρω γιατι) και τη μος τη δένεις με πετονιά ή αν σε βολεύει το σημείο του ξύλου, της περνάς απο πανω ενα δυχτάκι (εγω έτσι το έχω κάνει σε πέτρα). Μπες στο YouTube να δεις τέτοιους τρόπους με παραδείγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 oκ ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Σεπτεμβρίου 2013 Author #4 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 ειδα ενα και ειδα οτι την ριζα την κοβουμε δεν θα χαλασει ετσι το φυτο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 ειδα ενα και ειδα οτι την ριζα την κοβουμε δεν θα χαλασει ετσι το φυτο ?? Την κοβεις λίγο, όχι εντελώς. Αν είναι ήδη μικρη , μην την κοβεις καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 5 Σεπτεμβρίου 2013 Author #6 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΚ ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος