Jump to content

Μείωση Ροής Φίλτρου

Costantinos

Recommended Posts

Γειά σας. παρατηρώ το μονομάχο μου στο 5λτ ενυδρειάκι να κάθεται κάτω. μόλις σβήνω το φίλτρο είναι πολύ ποιό άνετος.

και κολυμπάει σε όλο το ενυδρείο.

Το φίλτρο είναι της resun το μινι για 60λτ με ροή 200λτ την ώρα.

Πως μπορώ να μειώσω τη ροή του?

Δεν έχει ρυθμιστή.

Τεχνικα λυνεται το προβλημα.

Παρε ενα σωληνακι ,οσο μηκος εχει το ενειδρειο σου,με αντιστοιχη διαμετρο με το φιλτρο σου,ταποσε το ζεστενοντας του με αναπτηρα,ανοιξε πολλες και μεγαλες τρυπες σε ολο το σωληνακι,και θα πεσει η ροη.

Αλλα 5 λιτρα ενυδρειο δεν κανει για κανενα ψαρακι,και επισης 40 φορες ανακυκλωση νερου,ειναι σαν να το εχεις σε πλυντηριο

Το κατάλαβα αν και λίγο αργά αλλά δεν προβλέπεται να έχω τα χρήματα για αλλαγή ενυδρείου πριν από τα μέσα οκτώβριου....

ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

για 15 με 20 λτ τι λες για αυτό το ψάρι και ίσως μερικές γαρίδες...

το σωληνάκι που θα το προμηθευτώ?

Για 20 λιτρα ναι μπορεις να το φιλοξενισεις.Να εχεις υποψιν οτι τα λιγα λιτρα ειναι πολυ πιο δυσκολα απο τα πολλα,γιατι ευκολα ανατρεπονται οι παραμετροι του νερου.Οποτε μονο το ψαρακι,και ομορφα αληθινα φυτα,και θα φτιαξεις μια ομορφη ζουγκλα.

Δεν ξερω αν σε βολευει η οδος αθηνας στο μοναστηρακι,εκει που πολανε σωληνες για ποτισμα,η μπορεις να βρεις και σωληνακι απο πλεξιγκλας,φανταζομαι οτι θα ειναι γυρο στα 10 χιλιοστα στο φιλτρο?

Έγινε επεξεργασία - kixlidatos

μόλις βρήκα ένα από αλφαδολάστιχο στην αποθήκη μου. 10 χιλιοστά...

το προσαρμόζω τώρα.

μόλις τέλειωσα τη μπουγάδα

:D:D:D

Οι τρυπες που θα ειναι κοντα στην εξοδο να ειναι μικροτερες απο αυτες που ειναι απο την μεση και πανω

Έγινε επεξεργασία - kixlidatos

Γειά σας. παρατηρώ το μονομάχο μου στο 5λτ ενυδρειάκι να κάθεται κάτω. μόλις σβήνω το φίλτρο είναι πολύ ποιό άνετος.

και κολυμπάει σε όλο το ενυδρείο.

Το φίλτρο είναι της resun το μινι για 60λτ με ροή 200λτ την ώρα.

Πως μπορώ να μειώσω τη ροή του?

Δεν έχει ρυθμιστή.

επισης αν 8ελεις στο κατω μερος που μπαινει το νερο στερεωσε μια καλτσα που βαζουμε μεσα τα υλικα του φιλτρου με ενα λαστιχακι.ετσι θα μειωθουν τα ρευματα μεσα στο ενυδρειο κ θα ειναι πιο ανετα το ψαρι.το εχω κανει κ γω στο ιδιο φιλτρο.

παιδιά στο λιλτράκι μειώθηκε η ροή από μόνη της.

τι παίζει?

και δεν τραβάειτο οξυγόνο από τον εξωτερικό σωληνα.(χρειάζεται)

Μηπως μπουκωσε το σφουγγαρι που εχεις μεσα? Καθαρισε το νε νερο απο το ενυδρειο.

το κανει αυτο αμα ειναι μπουκωμενο με υλικα,θελει να περνάει το νερο ανετα απο μεσα.ειναι μικρο κ δεν χωραει κ πολλα πολλα η αληθεια ειναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...