aka68 5 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ακολουθίες αριθμών ίσον κάλεσμα αφύπνισης Όταν άρχισα να βλέπω επαναλαμβανόμενα τον αριθμό 22, δεν είχα ιδέα τι μου συνέβαινε. Στην πραγματικότητα με έβαζε να σκεφτώ ότι το σύμπαν δεν μπορεί, μου κάνει πλάκα. Θυμάμαι ότι βρισκόμουν σε μια μεταβατική περίοδο και θεώρησα ότι έδινα υπερβολική σημασία στους αριθμούς, ίσως για να βάλω την ζωή μου σε καλούπια. Όμως το γεγονός έπαιρνε τόση μεγάλη έκταση και η επανάληψη γινόταν σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό σε πινακίδες αυτοκίνητων, τηλέφωνα, ρολόι και οτιδήποτε άλλο που στην καθημερινότητά μου προσγειωνόταν μπροστά στα μάτια μου ένα μεγάλο 22. Μερικοί από εμάς μπορεί να αγνοούμε την αληθινή έννοια τους. Ας δούμε με μια συνοπτική ματιά τι σημαίνουν μερικοί αριθμοί:11. Η αρχή μιας νέας διαδρομής ευθυγραμμισμένη με το σκοπό της ψυχής μας.11:11. Είναι συνήθως η ακολουθία που εμφανίζεται σε πολλούς ανθρώπους. Είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει μια ευκαιρία που ανοίγεται για εμάς και τις σκέψεις μας να εκδηλωθούν με αστραπιαία ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι το Σύμπαν έχει πάρει μόλις ένα στιγμιότυπο από τις σκέψεις μας και τις ιδέες μας που θα εκδηλωθούν σε υλική μορφή.22. Το μήνυμα είναι να κρατήσουμε την πίστη και να σταθούμε ισχυροί στις προσωπικές μας αλήθειες.22:22. Δείχνει ότι φυτεύτηκαν πρόσφατα οι ιδέες που αρχίζουν να λαμβάνουν τη μορφή και να εξελιχθεί σε πραγματικότητα για εμάς. Η αποκόμιση των ανταμοιβών είναι ακριβώς μπροστά μας! http://patrasevents.gr/News/246e8d07-859d-480d-8c6b-1a328d46ec7f/ti-nohma-exoun-epanalambanomenoi-arithmoi-emfanizontai-sthn-kathimerinotita-mas-pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleovoulos 6 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τι λες βρε παιδί μου? Κι εγώ αναριωτιόμουν τι να σημαίνουν όλοι αυτοί οι αριθμοί στο εκκαθαριστικό της εφορίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος