nicpapa 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #26 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 χαχα κατάλαβα τι φυτάκια , θες να πεις την μπανανια,,, αυτά που ειχε στο θέμα εφημεριδα φυτεμένου... Για πες κανενα μπορει να το βρω... αλλα αν ειναι απο το εξωτερικό δυσκολα να πραγματα να ερθει σε καλη κατάσταση εδω. Θα τα βάλω στο αλλο μου δεν πειράζει, οσο πιο ομορφο φυτό τόσο περισοτερες απαιτησεις, και συνηθως χαμηλες σκληροτητες Απο μπουκάλες εχω 3 τετρακιλες εγω , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 6 Σεπτεμβρίου 2013 #27 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην γράφω τα ονόματα δες λίγο της τιμές από την Bucephalandra η οποία πιάνει σε ξύλο ή πέτρα όπως ή ανουμπια (φωτο κάτω) Και δες και την σελίδα αυτή με τα διάφορα φυτά όμορφα φυτάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 6 Σεπτεμβρίου 2013 #28 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Χρηστο αιβτε τωρα γιατι αιντε...πρεπει να πληρωσω εφορια και να φτιαξω(ή ισως το αλλαξω πια) το αμαξι... Πωπωωωω!!!! Ρε παιξτε τζοκερ μπας και!!!:-Ρ Ρε 'συ Νικ πολλα τ ακουω για τα λεφτα που λε για μανομετρα...εχω μια λυση, εαν αλλαζουνε μονο τα μανομετρα, που ισως σου κανει...παρε 2 μανομετρα γλυκερινη απο καποιο μαγαζι με υδραυλικα, αλλα παρε ενα μαζι σου για να βρεις το σωστο σπυρωμα...δεν το εχω κανει ποτε, μια μπουκαλιτσα ειχα και την εστειλα, οποτε δεν ξερω εαν γινεται, αλλα ποτε δεν ξερει :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #29 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Χρηστο αιβτε τωρα γιατι αιντε...πρεπει να πληρωσω εφορια και να φτιαξω(ή ισως το αλλαξω πια) το αμαξι... Πωπωωωω!!!! Ρε παιξτε τζοκερ μπας και!!!:-Ρ Ρε 'συ Νικ πολλα τ ακουω για τα λεφτα που λε για μανομετρα...εχω μια λυση, εαν αλλαζουνε μονο τα μανομετρα, που ισως σου κανει...παρε 2 μανομετρα γλυκερινη απο καποιο μαγαζι με υδραυλικα, αλλα παρε ενα μαζι σου για να βρεις το σωστο σπυρωμα...δεν το εχω κανει ποτε, μια μπουκαλιτσα ειχα και την εστειλα, οποτε δεν ξερω εαν γινεται, αλλα ποτε δεν ξερει :-) ΧΑχα ναι ειναι δυσκολα τα πραγματα.... ουτε για τζοκερ πια λεφτα... Εχει καποια επωνυμα που χρησιμοποιυν , τα victor , ειναι γνωστά για τα φυτεμενα ενυδρεία... Αλλα δες τιμές ... http://greenleafaquariums.com/co2-regulators/ultimate-dual-stage-regulator.html Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2013 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 6 Σεπτεμβρίου 2013 #30 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ έχω γονατίσει και από πρακτικός έγινα πλέον θεωρητικός χομπίστας. Τα ενυδρεία μου περιορίστηκαν σε δυο άκρος απλά φυτεμένα. Τη να κάνουμε αυτά έχει η ζωή αν εν μέσο κρίσης σπουδάζεις δυο παιδιά. Όταν τελειώσουν της σπουδές τους σε 4 χρόνια τότε ελπίζω να ανοίξω φτερά και να κάνω το όνειρό μου. Φυσικά πάντοτε ελπίζω ότι κάποιος θα μου δωρίσει 40.000 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #31 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δύσκολα Χρήστο, ειδίκά στην περίπτωση σου οπως λες, τα ενυδρεία πάνε και ερχονται, αλλα οι υποχρεώσεις αυτές ειναι μια φορά, δεν μπορεις να μην το προσφέρεις στα παιδιά σου. Μεχρι τοτε θα εχω μαζεψει τα φυτάκια που ονειρευσαι, να καλιεργησεις μπανανιες στα ενυδρεία μέσα... Οπότε το μόνο που μπορεις να κάνεις ειναι υπομονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 7 Σεπτεμβρίου 2013 #32 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Δεν θα σου πω οτι ηδη για ξερεις για το πως να ρυθμιζεις τις υποχρεωσεις σου... Θα σου πω οτι ευχωμαι τα καλητερα για τα παιδια σου Χρηστο, γιατι εκεινα θα συνεχεισουν με αμφιβολο μελλον... Και μακαρι να να σου πηγενουν ολα δεξια στην ζωη σου... Ρε Νικ πολλυ ωραιο πραμα αυτο ... Μετα θα ειναι το σαλονι σου σαν πυρινηκο εργοσταδιο.... Α ρε θεοι των γκατζεν και τον μαραφετιων, δωστε μας δυμανη :-Ρ Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2013 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Σεπτεμβρίου 2013 Author #33 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποιες αλλαγές... μετά απο 10 ημέρες.. Τα φυτακια ξεκινήσανε να αναπτύσσονται... Μέχρι στιγμής 2 αλγες , πράσινη στα τζάμια , και λίγη cladophora.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Σεπτεμβρίου 2013 #34 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα παει Νικο,μολις φουντωσει και το γρασιδι θα γινει πολυ σουπερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 15 Σεπτεμβρίου 2013 #35 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καταπληκτικό! Συγχαρητήρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 15 Σεπτεμβρίου 2013 #36 Share 15 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Τέλειο κι αυτό σου το ενυδρείο φίλε Νίκο... Αριστούργημα!! :bowdown: Έγινε επεξεργασία 15 Σεπτεμβρίου 2013 - nospanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Σεπτεμβρίου 2013 #37 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 Πανεμορφο και οταν φουντωσουν και αλλο τα φυτα θα ειναι φανταστικο ΥΓτο φυτο πισω δεξια πως λεγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 17 Σεπτεμβρίου 2013 #38 Share 17 Σεπτεμβρίου 2013 πολύ καλή δουλειά και αυτή Νίκο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 30 Οκτωβρίου 2013 Author #39 Share 30 Οκτωβρίου 2013 Η φώτο ειναι από το κινητό, και είναι ψιλό παρατημένο , το ενυδρείο.. αλλαγές εβδομαδιαίες λίγο γενικό λίπασμα, και τροφή για τα ψάρια.. Νομίζω πως αργει πολύ το gloso να απλωθεί , επειδή είναι φρέσκο το υπόστρωμα και το νερό είναι πολύ σκληρό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Οκτωβρίου 2013 #40 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Φαντασου να μην ηταν παρατημενο δηλαδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 31 Οκτωβρίου 2013 #41 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Πολύ όμορφο! Που και να το μην το ψιλοπαρατούσες ρε Νικ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 31 Οκτωβρίου 2013 Author #42 Share 31 Οκτωβρίου 2013 xaxa ναι , δεν κάνω και τιποτα , ενα πανευκολο ενυδρειο... θα δοκιμάσω μηπως καταφέρω να πίασει το mini γλοσο, γιατι το κανονικό glosostigma φαίνεται μεγάλο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 24 Νοεμβρίου 2013 Author #43 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Ενα update... εχει καλυφθει πλέον απο το τα φυτάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 25 Νοεμβρίου 2013 #44 Share 25 Νοεμβρίου 2013 κούκλα γίνεται Νικόλα .μπράβο ρε φίλε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Νοεμβρίου 2013 #45 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Πανέμορφο! Αυτό κλαδεύεται τώρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Νοεμβρίου 2013 #46 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Σουπερ εγινε Νικο,καλα δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο σενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Νοεμβρίου 2013 #47 Share 25 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ωραιο εγινε τωρα που εχει καλυφθει απο τα φυτα και τα molly του πανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 6 Ιανουαρίου 2014 Author #48 Share 6 Ιανουαρίου 2014 Εφυγαν αρκετά φυτάκια, και βγηκε το gloso στην θεση του μπηκε το μινι γλοσο. Εχει πιασει μερικες αλγες, εχω να βάλω co2 2 εβδομάδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 9 Απριλίου 2014 Author #49 Share 9 Απριλίου 2014 update,, αργα αργα , προχωραει... λιγο ατσαλο το κουρεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Απριλίου 2014 #50 Share 9 Απριλίου 2014 Ναι ... άτσαλο ... χάλια και αυτό Νίκο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος