Costantinos 4 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν παιδιά επειδή το ψαράκι μου φλέρταρε με τους 30+αποφάσισα να δοκιμάσω την αερόψυκτη μέθοδο με ανεμιστηράκι υπολογιστή. Σε δέκα λεπτά μου έριξε δύο βαθμούς. ενθουσιάστηκα. Αλλά επειδή πιστεύω πως στις ιδιοκατασκευές πρέπει να γράφουμε και κόστος... ένα παλιό ανεμιστηράκι από υπολογιστή υπάρχει σε όλα τα τροφοδοτικά αλλά και να το αγοράσεται έχει 5 ευρό και ένα τροφοδοτικό 12 βολτ γύρω στα 8 ευρό. για καπάκι έκοψα πρόχειρα χαρτόνο για δοκιμή, αλλά τώρα λέω να βάλω μπροστά κατασκευή άλλου ενυδρείου και κεκλιμένο καπάκι ώστε να επιστρέφει η εξάτμιση... περιμένω γνώμες απόψεις και συμβουλές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 4 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Απλά προχώρα!! Δεν θα το μετανιώσεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν παιδιά επειδή το ψαράκι μου φλέρταρε με τους 30+αποφάσισα να δοκιμάσω την αερόψυκτη μέθοδο με ανεμιστηράκι υπολογιστή. Σε δέκα λεπτά μου έριξε δύο βαθμούς. ενθουσιάστηκα. Αλλά επειδή πιστεύω πως στις ιδιοκατασκευές πρέπει να γράφουμε και κόστος... ένα παλιό ανεμιστηράκι από υπολογιστή υπάρχει σε όλα τα τροφοδοτικά αλλά και να το αγοράσεται έχει 5 ευρό και ένα τροφοδοτικό 12 βολτ γύρω στα 8 ευρό. για καπάκι έκοψα πρόχειρα χαρτόνο για δοκιμή, αλλά τώρα λέω να βάλω μπροστά κατασκευή άλλου ενυδρείου και κεκλιμένο καπάκι ώστε να επιστρέφει η εξάτμιση... περιμένω γνώμες απόψεις και συμβουλές.... πολύ καλά το πας κοντρολερ έχεις βάλει για να σου κρατάει σταθερή την θερμοκρασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #4 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 όχι το έκαν πολύ πρόχειρα. προς το παρόν χειροκίνητα μιας και το έχω στο γραφείο που είμαι όλη μέρα βέβαια δεν κάνω μεγάλες μεταβολές . παίζω στον ένα βαθμό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεις προχειρα μεχρι να παρεις κοντρολερ να βαλεις ενα χρονοδιακοπτη να ανοιγοκλεινη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος