Jump to content

Τρύπες Στην Ουρά

xams

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ο μονομάχος μου είναι νωχελικός από χθες, σήμερα μετά από τη χθεσινή αλλαγή νερού που έκανα είναι ελάχιστα καλύτερα.  Παρατήρησα όμως στην ουρά του σαν μικρές τρυπίτσες, οι άκρες είναι οκ, μέσα στην ουρά φαίνονται αυτές οι τρύπες.  Τι μπορεί να είναι;

Ναι λευκές τρυπίτσες. Φωτο προσπάθησα να βγάλω, δε φαίνονται με τίποτα. Σε αναζήτηση είδα ότι μάλλον είναι φιν ροτ. Θα διαβάσω και θα επανέλθω. Άν έχετε κάτι να προτείνετε στο μεταξύ...

Ας μου εξηγήσει κάποιος, πως μπορεί μια τρύπα να έχει χρώμα;...βάλε μια φωτογραφία για να βοηθηθείς απο τα παιδιά

• Like 1

δεν ειναι φιν ροτ ειχε και ο μονομαχος μου ειναι φυσιολογικο

Ας μου εξηγήσει κάποιος, πως μπορεί μια τρύπα να έχει χρώμα;...βάλε μια φωτογραφία για να βοηθηθείς απο τα παιδιά

δεν ειναι τρυπες αλλα ασπρες μικρες κουκιδες και ειναι φυσιολογικο δεν φενονται με φωτο...

:) Έχεις δίκιο, πρέπει να τον δω καλύτερα, ούτε εγώ καλά καλά δε μπορώ να καταλάβω τι είναι ακριβώς. Άν πετύχω φωτο που να φαίνονται θα βάλω. Έχουμε άρθρο για το φιν ροτ;

Ναι λευκές τρυπίτσες. Φωτο προσπάθησα να βγάλω, δε φαίνονται με τίποτα. Σε αναζήτηση είδα ότι μάλλον είναι φιν ροτ. Θα διαβάσω και θα επανέλθω. Άν έχετε κάτι να προτείνετε στο μεταξύ...

το φιν ροτ ειναι λευκα σημαδια κατι σαν σπυρια,οχι μονο στην ουρα αλλα κ σε ολο το σωμα βγαινουν.μηπως εχεις αιχμηρα αντικειμενα μεσα,οπως ξυλα μυτερα η πετρες με προεξοχες?μπορει να τραυματισε την ουρα του καπου.

οχι το φιν ροτ το λεει και η λεξει ειναι το σαπισμα τον πτερυγιων πεφτουν απο το ψαρι

το φιν ροτ ειναι λευκα σημαδια κατι σαν σπυρια,οχι μονο στην ουρα αλλα κ σε ολο το σωμα βγαινουν.μηπως εχεις αιχμηρα αντικειμενα μεσα,οπως ξυλα μυτερα η πετρες με προεξοχες?μπορει να τραυματισε την ουρα του καπου.

Αυτό δεν είναι fin rot.

Συμπλήρωσε τη φόρμα , άνοιξε ένα θέμα στην κατηγορία και βάλε φωτογραφίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...