piki 3 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 τωρα που οι θερμοκρασιες αρχιζουν να πεφτουν,πρεπει σιγα σιγα να προαιτιμαζομαστε...εχω αυτον τον θερμοστατη κ δεν ξερω πως να ρυθμησω την θερμοκρασια,εχει καποια βελακι μονο.τον εχει καποιος να με βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 3 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν εχει καποια αριθμηση πανω τον ρυθμιζεις σε συναρτηση με ενα καλο αξιοπιστο θερμομετρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 αν δεν εχει καποια αριθμηση πανω τον ρυθμιζεις σε συναρτηση με ενα καλο αξιοπιστο θερμομετρο! μμμμμμ.....χαθηκε ο κοσμος να ειχαν αριθμηση για να μην γινει ο μονομαχουλης μου ψαροσουπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 3 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) και αριθμιση να ειχε παλι με το θερμομετρο θα τον ρυθμιζες απλως θα ηταν πιο ευκολο!! Έγινε επεξεργασία 3 Σεπτεμβρίου 2013 - polyagkistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 και αριθμιση να ειχε παλι με το θερμομετρο θα τον ρυθμιζες απλως θα ηταν πιο ευκολο!! αχα.....δεν το ηξερα...βλεπεις πρωτη φορα θα βαλω θερμοστατη.να τον βαλω σε ενα δοχειο να τον ρυθμησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι, μεσα στο ενυδρειο να το κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 3 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι, μεσα στο ενυδρειο να το κανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 και αμα ανεβει η θερμοκρασια η κατεβαινει μεχρι να την ρυθμησω,δεν ειναι κακο για το ψαρι?μην το βρασω φοβαμαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 3 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο θα το κανεις σταδιακα και οχι με τη μια. Λιγο - λιγο και θα το παρατηρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 3 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 και αμα ανεβει η θερμοκρασια η κατεβαινει μεχρι να την ρυθμησω,δεν ειναι κακο για το ψαρι?μην το βρασω φοβαμαι.. Μα δεν θα το εχεις ωρες αναμμενο! Δεν γνωριζω τον θερμοστατη σου αλλα πανω κατω ολοι την ιδια αρχη εχουν πχ ο δικος μου εχει ενα κουμπακι, βλεπεις την θερμοκρασια απ το θερμομετρο , γυρνας τον θερμοστατη στην θερμοκρασια που λεει το θερμομετρο και πατας το κουμπακι! Βουαλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #11 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 ωχ παιδια...βουνο μου φαινεται!(μαλλον γιατι ειμαι ασχετη)θα το προσπαθησω κ πιστευω θα τα καταφερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος