Nick-Kleis 3 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα. όπως καταλάβατε και απο τον τίτλο ειμαι αρχαριος και καινουργιος σε αυτο τον υπεροχο κοσμο των ενυδρειων! Εχω αγοράσει ενα ενυδρειο 80 λύτρων δεν ξερω όμως τι ψάρια να βάλω τα οποια να μην τα βαρεθω....Πείτε καμια ιδεα παιδιαα! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 3 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Απο αφρικη μονο μουλτι μπορεις να βαλεις,για τα υπολοιπα περιμενε,αμερικανους και ασιατες Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Καλως ηρθες για αφρικη μπορεις να δεις εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115#entry550987 για ασια μπορεις να βαλεις 1 ζευγαρακι gourami ή 1 ομαδα (8 ατομα) αρλεκινους για αμερικη μπορεις να βαλεις 1 ζευγαρακι apistogrmma (πμ ramirezi) ή 1 ομαδα (8 ατομα) neon ή carnidal ή 1 χαρεμακι (1 αρσενικο + 3 θηλυκα ) guppy εγω σου ειπα μερικα ψαρακια που μπορεις να βαλεις τωρα περιμενε να σου πουν και αλλα μελη Αλλα δεν μας ειπες της διαστασεις του ενυδρειου και τον εξοπλισμο που εχεις Έγινε επεξεργασία 3 Σεπτεμβρίου 2013 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
noa1978 3 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 απο tanganyika τι λες για ενα ζευγαρι n.brichardi!!!!!!!!!(αν δεν πενεψουμε το σπιτι μασ θα πεσει να μας πλακωσει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick-Kleis 3 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλως ηρθες για αφρικη μπορεις να δεις εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115#entry550987 για ασια μπορεις να βαλεις 1 ζευγαρακι gourami ή 1 ομαδα (8 ατομα) αρλεκινους για αμερικη μπορεις να βαλεις 1 ζευγαρακι apistogrmma (πμ ramirezi) ή 1 ομαδα (8 ατομα) neon ή carnidal ή 1 χαρεμακι (1 αρσενικο + 3 θηλυκα ) guppy εγω σου ειπα μερικα ψαρακια που μπορεις να βαλεις τωρα περιμενε να σου πουν και αλλα μελη Αλλα δεν μας ειπες της διαστασεις του ενυδρειου και τον εξοπλισμο που εχεις Καταρχην σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Οι διαστάσεις του ενυδρειου μου ειναι: 61cm μήκος / 31cm πλάτος / και 41cm ύψος... Τώρα για τον εξοπλισμό δεν μπορω να σας πω με ακριβεια διοτι ειναι μιανού φίλου που τελικα δεν του εκατσε η ολη κατασταση, ομως μου ειπε πως το φιλτρο κανεις για ταν διπλασια λίτρα που εχω... Αν μπορω να σε βοηθησω με αυτο... Και κατι ακομα αμα βαλω ενα χαρεμι απο guppy, μπορω να βαλω και τιποτε αλλο γιατι εχω δει οτι ειναι μικρα; :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα αν βαλεις 1 χαρεμακι guppy θα σου γεμησει σε γρηγορο χρονικο διαστημα απο μικρα και πολυ συντομα θα χρειαστει να δινεις αν θες μπορεις να βαλεις κανα σαλλιγκαρακι και καμια γαριδα πχ red cherry μονο αν εχει πολλες κρυψονες εγω θα σου προτεινα να βαλεις Amano που ειναι πιο μεγαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Καλως ηρθες για αφρικη μπορεις να δεις εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115#entry550987 για ασια μπορεις να βαλεις 1 ζευγαρακι gourami ή 1 ομαδα (8 ατομα) αρλεκινους για αμερικη μπορεις να βαλεις 1 ζευγαρακι apistogrmma (πμ ramirezi) ή 1 ομαδα (8 ατομα) neon ή carnidal ή 1 χαρεμακι (1 αρσενικο + 3 θηλυκα ) guppy εγω σου ειπα μερικα ψαρακια που μπορεις να βαλεις τωρα περιμενε να σου πουν και αλλα μελη Αλλα δεν μας ειπες της διαστασεις του ενυδρειου και τον εξοπλισμο που εχεις Αρλεκινοι σε τετοιο μηκος δεν μπαινουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 ουτε neon και carnidal του προτεινα καποια ψαρακια χωρις να ξερω διαστασεις και μετα εκανα το λαθος να μην του τα αφαιρεσω ευχαριστω που το διορθωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικα οτι διαστασεις να ειχε το 80λιτρο παλι δεν θα μπορουσε να βαλει αρλεκινους. Το θεμα ειναι αν ο φιλος θελει να μαλακωσει το νερο της βρυσης του η αν θελει να βαζει μονο βρυση,απο αυτο κρινετε και τι ψαρια μπορει να βαλει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick-Kleis 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα αν βαλεις 1 χαρεμακι guppy θα σου γεμησει σε γρηγορο χρονικο διαστημα απο μικρα και πολυ συντομα θα χρειαστει να δινεις αν θες μπορεις να βαλεις κανα σαλλιγκαρακι και καμια γαριδα πχ red cherry μονο αν εχει πολλες κρυψονες εγω θα σου προτεινα να βαλεις Amano που ειναι πιο μεγαλες Σε ευχαριστω πολυ μαλλον κατι τετοιο θα κάνω... Και παλι ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick-Kleis 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #11 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 απο tanganyika τι λες για ενα ζευγαρι n.brichardi!!!!!!!!!(αν δεν πενεψουμε το σπιτι μασ θα πεσει να μας πλακωσει) χαχα.. σε ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick-Kleis 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #12 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικα οτι διαστασεις να ειχε το 80λιτρο παλι δεν θα μπορουσε να βαλει αρλεκινους. Το θεμα ειναι αν ο φιλος θελει να μαλακωσει το νερο της βρυσης του η αν θελει να βαζει μονο βρυση,απο αυτο κρινετε και τι ψαρια μπορει να βαλει! Εχω επιλεξει νερο βρυσης... απο φυτα τι μου προτεινεται να βάλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θες νερο βρυσης καλητερα να πας σε ζωοτοκα που ειναι και ευκολα ψαρακια,πχ ενα χαρεμι γκαπυ. Απο φυτα θα πρεπει να μας πεις τι φωτισμο εχει το ενυδρειο σου (βατ και κελβιν),λογικα θα πας σε ευκολα φυτα,οπωτε κοιτα εδω και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος