Παναγιώτης Κ 27 Σεπτεμβρίου 2013 #251 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Άμα θα κολλήσω θα κολλήσω μόνο καμία καμάρα στη μέση. Πάρε τύπου portland που δεν επηρεάζει το πεχά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #252 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αφρό όταν λέτε εννοείται πολυορεθανης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Σεπτεμβρίου 2013 #253 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Άμα θα κολλήσω θα κολλήσω μόνο καμία καμάρα στη μέση. Κάτι τέτοιο δηλαδή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #254 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι παλαβός.... Δεν πας καλά.... Σε έχει πειράζει η αλμυρά εσένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 27 Σεπτεμβρίου 2013 #255 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πάρε τύπου portland που δεν επηρεάζει το πεχά. ΚΑΙ το Portland ανεβάζει το ph!!!!! Αλλα είναι κατάλληλο για ενυδρεια θαλασσινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Σεπτεμβρίου 2013 #256 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 ΚΑΙ το Portland ανεβάζει το ph!!!!! Αλλα είναι κατάλληλο για ενυδρεια θαλασσινά. Δεν το έχω δοκιμάσει να πω εκ του ασφαλούς, αλλά φίλος που το δοκίμασε για να φτιάξει πλαγκς δεν του το επηρέασε. Βέβαια απ'ότι μου είπε οι μετρησεις έγιναν σε γλυκό νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 27 Σεπτεμβρίου 2013 Author #257 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πολεορεθανη μπορώ να βάλω ...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Σεπτεμβρίου 2013 #258 Share 27 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Απο που σκεφτεσαι να την προμηθευτεις βασιλη? edit Εαν δεν ειναι ενυδρειακη θα σου προτεινα να μην χρησιμοποιησεις! Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 28 Σεπτεμβρίου 2013 Author #259 Share 28 Σεπτεμβρίου 2013 Απο που σκεφτεσαι να την προμηθευτεις βασιλη? edit Εαν δεν ειναι ενυδρειακη θα σου προτεινα να μην χρησιμοποιησεις! δεν ξερω... θα πρεπει να το ψαξω λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #260 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 μετα απο τρεις μετες αδειο το ενυδρειο... σημερα ξεκινησε να ξαναγεμηζει με Α/Ο... λετε να μπορεσε να εζησε τιποτα στα τζαμια....???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Σεπτεμβρίου 2013 #261 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 μετα απο τρεις μετες αδειο το ενυδρειο... σημερα ξεκινησε να ξαναγεμηζει με Α/Ο... λετε να μπορεσε να εζησε τιποτα στα τζαμια....???? Πολύ αμφιβάλλω. Αν έχεις την δυνατότητα ξέπλυνε τον βράχο σε νερο όσμωσης πριν τον βάλλεις μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #262 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 ο αραγωνητης σημερα αν και λιγο υγρος ακομα μπηκε λιγος-λιγος στον φουρνο μικροκυματων για 3-4 λεπτα η καθα''μεριδα''... οταν εβγενε ζεματουσε... δεν πιανοταν... δεν νομιζω να εζησε τιποτα... το ιδιο θα γινει και με τις πετρες... τι λετε καλει ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Σεπτεμβρίου 2013 #263 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 ο αραγωνητης σημερα αν και λιγο υγρος ακομα μπηκε λιγος-λιγος στον φουρνο μικροκυματων για 3-4 λεπτα η καθα''μεριδα''... οταν εβγενε ζεματουσε... δεν πιανοταν... δεν νομιζω να εζησε τιποτα... το ιδιο θα γινει και με τις πετρες... τι λετε καλει ιδεα? Καλή! Όπως θες βέβαια. Τον αραγωνίτη μην τον βάλεις ζεστό μέσα στο ενυδρείο γιατί μπορεί να κρασάρουν οι σιλικονες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #264 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 οχι παλι στο μπαλκονι ειναι απλα τον εκαψα για σιγουρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Σεπτεμβρίου 2013 #265 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν κρατιεσαι ε βασιλη?χαχα! Αν εμεινε στεγνο το ενυδρειο σιγουρα δεν θα εχει μεινει τιποτα και να ειχε μεινει(αφου τα ειχες βγαλει ολα) θα την εβλεπες. Μην τρελλαινεσαι Ποτε σκεφτεσαι να το ξεκινησεις? Λογικα με ολα αυτα που εχεις κανει σε βραχο και αμμο δεν θα εχει μεινει ουτε η αυρα τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 29 Σεπτεμβρίου 2013 Author #266 Share 29 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Δεν κρατιεσαι ε βασιλη?χαχα! φιλε ειναι ενα ονειρο που το ειχα απο παιδι.... λογο χρηματων δεν μπορουσα να το υλοποιησω...αλλα τωρα που μπορεσα να μαζεψω 5 φραγκα (τροπος του λεγειν) το ξεκινησα.. Αν εμεινε στεγνο το ενυδρειο σιγουρα δεν θα εχει μεινει τιποτα και να ειχε μεινει(αφου τα ειχες βγαλει ολα) θα την εβλεπες. 3 μερες ηταν στεγνω... δεν ειχε σταγωνα μεσα... Μην τρελλαινεσαι Ποτε σκεφτεσαι να το ξεκινησεις? κοιτα... ελπειζω αυριο να εχει γεμισει με νερο απο Α/Ο. οποτε παω περνω αλατι και βουρ στον πατσα ξανα. Λογικα με ολα αυτα που εχεις κανει σε βραχο και αμμο δεν θα εχει μεινει ουτε η αυρα τους! ξερω 'γω... φοβιθηκε το ματι με ολα αυτα που εχω διαβασει και ακουσει... τωρα αμα ζεισει και μετα απο τετοιες θερμοκρασιες σε βραχο και υποστρομα. τι να πω??? Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου 2013 - satkingr Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkingr 30 Σεπτεμβρίου 2013 Author #267 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σημερα εκατσα και εκανα ενα πληρη προιπολογισμο για το κοστος ολου του εξοπλησμου μου (200 λιτρα) χωρις ζωντανα!!!! δλδ σε περιπτωση που ξεκινουσα σημερα να τα αγορασω ολα τι θα εβγενε.. και οριστε το αποτελεσμα αν εξερεσεις το ενυδρειο και το φιλτρο που υπειρχαν απο το γλυκο τα υπολοιπα αγοραστικαν τωρα... καλα παμε... σημερα εκτος απο το αλατι αγοραστηκαν και 2 κυκλοφοριτες καλοι...για να εχουμε το κεφαλι μας λιγο πιο ησυχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Σεπτεμβρίου 2013 #268 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πωωωωω κατι τετοια εκανα και εγω στην αρχη και μετα πεταξα οτι χαρτι και μολυβι υπηρχε στο σπιτι,για να μην μπορω να τα γραφω πουθενα!! Ουτε τον δικο σου προυπολογισμο δεν ηθελα να δω! Δευτερη μπουγατσα στοιχημα οτι μολις αρχισεις να παιρνεις κοραλια,ψαρια κτλ θα σταματησεις το αρχειο σου Μεγεια και τους κυκλοφορητες βασιλη,απο τις αγορες που παιζουν πολυ μεγαλο ρολο σε ενα ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Σεπτεμβρίου 2013 #269 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Τέτοιους καταλόγους έκανα και συνεχίζω να κάνω, όχι όμως για να δω το τελικό κόστος (με τρομάζει), αλλά για το τι έχω σκοπό να προμηθευτώ !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Σεπτεμβρίου 2013 #270 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χεχε! Είχα κάνει και εγώ τέτοια λίστα! Θα έχω ξεπεράσει σίγουρα όπως το κόβω τα 2... Όταν μαζεύονται λίγα λίγα δεν το καταλαβαίνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Σεπτεμβρίου 2013 #271 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χεχε! Είχα κάνει και εγώ τέτοια λίστα! Θα έχω ξεπεράσει σίγουρα όπως το κόβω τα 2... Όταν μαζεύονται λίγα λίγα δεν το καταλαβαίνεις... μονο τοσα λιγα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Σεπτεμβρίου 2013 #272 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πωωωωω κατι τετοια εκανα και εγω στην αρχη και μετα πεταξα οτι χαρτι και μολυβι υπηρχε στο σπιτι,για να μην μπορω να τα γραφω πουθενα!! Ουτε τον δικο σου προυπολογισμο δεν ηθελα να δω! Δευτερη μπουγατσα στοιχημα οτι μολις αρχισεις να παιρνεις κοραλια,ψαρια κτλ θα σταματησεις το αρχειο σου Μεγεια και τους κυκλοφορητες βασιλη,απο τις αγορες που παιζουν πολυ μεγαλο ρολο σε ενα ενυδρειο. δεν χανεις με τιποτα.+10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Σεπτεμβρίου 2013 #273 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 μονο τοσα λιγα? Λίγα είναι? Πρέπει να είναι παραπάνω. Πρέπει να τα μετρήσω, αλλα φοβάμαι ότι θα χάσω το μέτρημα! Δεν είμαι και χρόνια θαλασσινός. Ούτε χρόνο δεν είμαι! Έτσι όπως το κόβω με τα λεφτά που ήθελα και θα θέλω έπαιρνα λουξατο αυτοκίνητο(αλλά αν μου πεις αυτοί που δεν έχουν θαλασσινό έχουν? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Σεπτεμβρίου 2013 #274 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Λίγα είναι? Πρέπει να είναι παραπάνω. Πρέπει να τα μετρήσω, αλλα φοβάμαι ότι θα χάσω το μέτρημα! Δεν είμαι και χρόνια θαλασσινός. Ούτε χρόνο δεν είμαι! Έτσι όπως το κόβω με τα λεφτά που ήθελα και θα θέλω έπαιρνα λουξατο αυτοκίνητο(αλλά αν μου πεις αυτοί που δεν έχουν θαλασσινό έχουν? ) σε λιγο θα επερνες και γκαρσονιερα :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 30 Σεπτεμβρίου 2013 #275 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 σε λιγο θα επερνες και γκαρσονιερα :bigemo_harabe_net-74: Τι να σου κάνει η γκαρσονιέρα... Απο βίλα και πάνω! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος