Jump to content

Απο Αφρικανο Σε Θαλασσινος

satkingr

Recommended Posts

Το βράδυ ήρθε ....... Πάμε για ξημέρωμα.

Μια καλη και παρα πολυ εύκολη λύση για να σταθεροποιησεις τα μανιτάρια ρικορδεες ανεμονες είναι να παρεις μια γεννιστρα να βάλεις στον πάτο τις μικρα βραχακια και να ρίξε θα τα κοραλια εκει μέσα. Σε λίγες μέρες θα έχουν πιάσει πάνω σε κάποιο βραχακι. Στην συνέχεια βάζεις αυτο το βραχακι όπου εσενα σου αρέσει.

σωστος!!!!!!

σε 15 λεπτα ειναι on air!!!

Έγινε επεξεργασία - satkingr

οριστε και το βιντεο!!!!

see in HD

περιμενω γνωμες... μην βαριεστε να γραψετε!!! :ph34r::ph34r::ph34r:

Έγινε επεξεργασία - satkingr

Την αλήθεια ;;;;;;;

Μόνο η γοργονια μπήκε σε καλο μέρος ολα τα αλλα όχι. Χαχαχαχα εσυ ρωτησες.

Γενικότερα τα μ****α κοραλια θέλουν στα χαμηλά γιατι αυτα μπορούν και εκει. Ενώ κάποια αλλα που θα ερθουν στην πορεία θα πρέπει να τα βάλεις πιο ψηλά.

Τα μπατον τα σταρ πολυπς και το μανιτάρι το κόκκινο (αριστερά στην κορυφή που είναι ) βαλτα χαμηλά στον βράχο.

Μην σ΄ακουσω να λες "εεεε τωρα τα κωλησα"

Άσε παλικάρι μόνο το ένα μανιτάρι έμεινε στην θέση του.το πράσινο. Τα αλλά δύο σήμερα το πρωί είδα ότι ξεκολησαν.

Και τι? Για να τα κολλήσω κάτω πρέπει να ξεστεισω όλο το ενυδρείο.

Και όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω σκοπό να βάλω πολλά έως τίποτα.... Ότι μου δώσεις εσύ και άμα μου αρέσει κάτι πάρω κατά 2-3 σπειρογραφους ακόμα και αυτά τα χριστουγεννιάτικα που μου είπες χτες.

Tα ζωντανά ωραία.

όπως σου είπε ο Θοδωρής, βάλτα χαμηλά, και αν μπορείς περιόρισε τα κιόλας.

Έχεις πολλή κυκλοφορία η οποία φαίνεται και στα κοράλια, και μάλλον εκεί ευθύνεται και το ξεκόλλημα των μανιταριών.

Βλέπω 3 κυκλοφοριτές. Πές μου λίγο τι έχεις και τι αποδίδουν.

1 x SEN JVP-101 3000 λίτρα/ώρα.

και

2 χ Turbelle® nanostream® 6025 2800 λίτρα/ώρα.

ο ενας ο sen και ο ενας ο tunze ειναι πιο πολυ για την επιφανεια και ο ενας ο tunze βλεπει βραχους

αν θα βγαλω τον κινεζο θα πρεπει να βαλω και τους 2 τους tunze να χτυπανε επιφανεια...αν δεν το κανω αυτο πιανω αυτη την μ@λ@κι@ στην επιφανεια και με κατεβαζει το ph...

για μενα κερδος θα ειναι να τον βγαλω..λιγοτερο ρευμα...αλλα μετα?

Βάλε και τους 2 να κοιτάνε ελαφρώς προς την επιφάνεια. Έτσι ούτε φιλμ θα έχεις και καλή κυκλοφορία θα έχεις.

το εκανα οπως ειπαμε και εβαλα εναν χρονοδιακοπτη στον κινεζο να δουλευει 15 λεπτα καθε 4 ωρες γιατι δεν ειχε πολυ μεγαλη αναταραξη η επιφανεια...

Αν παίζεις με εξωτερικό φίλτρο,μπορείς να το κάνεις να ρουφάει μόνο από την επιφάνεια νερό με ένα σκίμερ επιφανείας!Ψάξ'το λιγάκι! ;)

Πάντς κάτι μου λέει πως σε λίγο καιρό θα μας πετάξεις (κι εσύ) τα μάτια έξω!Φτου φτου!!

Αν παίζεις με εξωτερικό φίλτρο,μπορείς να το κάνεις να ρουφάει μόνο από την επιφάνεια νερό με ένα σκίμερ επιφανείας!Ψάξ'το λιγάκι! ;)

Πάντς κάτι μου λέει πως σε λίγο καιρό θα μας πετάξεις (κι εσύ) τα μάτια έξω!Φτου φτου!!

εχεις κατι στο μυαλο σου?

κιαλλο σκιμερ?

θα βαλω τα δυνατα μου!!!

755870.jpg11_1.jpg

Μη τρελαίνεσαι ... αυτό εννοεί !!

Κύριε γενικέ αυτό ακριβώς εννοώ!Αν δεν έχεις sump,τότε για να κρατήσεις την επιφάνεια σου κρυστάλλινη χωρίς κυκλοφορητές να την "κοπανάνε",αυτό το μαραφέτι είναι η λύση!Ένα εξ.φίλτράκι που θα έχει μέσα και τον άνθρακα με τον αντιφώσφορο και ένα surface skimmer.Τέλος στο πρόβλημα!

Εγώ αυτό το μαραφέτι το είχα προσαρμόσει κάποτε στο skimmer (MCE-600), αλλά λόγω της ισχυρής του αντλίας ρουφούσε και αέρα μερικές φορές και το κατάργησα τελικά.

Εγώ αυτό το μαραφέτι το είχα προσαρμόσει κάποτε στο skimmer (MCE-600), αλλά λόγω της ισχυρής του αντλίας ρουφούσε και αέρα μερικές φορές και το κατάργησα τελικά.

Εσύ και οι πατέντες σου!!!

Άσε άσε, από πατέντες τίποτα άλλο.... τουλάχιστον μοιράζω τις εμπειρίες μου είτε είναι πετυχημένες είτε αποτυχημένες.
Όλο και κάποιος θα βοηθηθεί.

Άσε άσε, από πατέντες τίποτα άλλο.... τουλάχιστον μοιράζω τις εμπειρίες μου είτε είναι πετυχημένες είτε αποτυχημένες.

Όλο και κάποιος θα βοηθηθεί.

Αυτό είναι το παν!

:bigemo_harabe_net-64:

Ωραίες προσθήκες ρε που της κονόμησες? :)

Ωραίες προσθήκες ρε που της κονόμησες? :)

ασε με ματιασαν.... ξεκολησε και η γοργονια τωρα το βραδυ...ξανα βγαλε βραχο ξανακολα....

Τι κολλά βάζεις , να μας πεις να μην πάρουμε !!!

Θα έρθεις στο σπίτι για να φραγγαρουμε μπας και σε μάθω να κόλλας.

Κλαίω...γιατί να είσαι τοοοοοοσο μακριά ρε παιδί μου!!!

:hysterical:

χαχαχαχαχα. Που τα βρίσκεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...