Jump to content

Απο Αφρικανο Σε Θαλασσινος

satkingr

Recommended Posts

Σκορδο ????? :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64:

ωχωχωχ να αγορασω κανεναν εξωτ. σκληρω γιατι βλεπω τρελες λειψεις....

για πιο λογο να βαλω σκορδο ομως? τι θα κερδισω?

αυξανει την ορεξη και προστατευει βοηθα το ψαρι να ενισχυσει το ανοσοποιητικο συστημα.

κοιτα σημερα που τους εδωσα να φανε ειδα οτι και τα δυο απο ορεξη τιποτα αλλο...

παντος θα το εχω στο νου μου... σε ευχαριστω!!!

κοιτα σημερα που τους εδωσα να φανε ειδα οτι και τα δυο απο ορεξη τιποτα αλλο...

παντος θα το εχω στο νου μου... σε ευχαριστω!!!

:bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64:

Όλα όμορφα!

Καλό στοκάρισμα απο δω και πέρα! :bigemo_harabe_net-64:

Ωραίο το βίντεο σε hd!

ΥΓ: Μια διόρθωση. Τα σαλιγκάρια δεν είναι trochus histrio, αλλά tectus fenestratus ;)

καθος εβλεπα το ενυδρειο ειδα οτι η επιφανεια του εχει πιασει κατι σαν κρουστα... λιγο που την επιασα ειδα οτι ειναι σαν την γλυτσα που βγαζουν τα πλαινα τα τσαμια , απο την διατομικη?...

αλλα και το σκιμερ εχει βγαλει πολυ βρωμα...

DSC_1921.jpg

DSC_1922.jpg

Το σκίμμερ καλά κάνει και βγάζει βρωμα. Λογικό είναι στο στάδιο αυτό ειδικά με τις άλγες.

Αν γλίτσα εννοείς την άσπρη γραμμή που φαίνεται πάνω στην επιφάνεια, δεν νομίζω να είναι άλγη. Σαν βλένα μοιάζει που βγάζουν τα κοράλια όταν στρεσάρονται(πχ ζοανθους).

μα δεν εχω κοραλια!!!

Δεν είπα ότι έχεις, αλλά με αυτό μοιάζει...

Έχεις κάνει κάτι τώρα τελευταία? Κάποια αλλαγή? Έριξες τίποτα?

τιποτα... τα ζωντανα που ειπα χτες... υπηρχε αυτο στην επιφανεια αλλα οχι σε τετοιο βαθμο

Αυτο που βλέπεις στην επιφάνεια λέγεται προτεινικό φιλμ, και σου δημιουργείται επειδή δεν εχεις υπερχηλιση.

Το πρόβλημα που μπορει να δημιουργήσει είναι να εχεις χαμηλότερο ph στο ενυδρειο σου.

Μια λύση είναι , περισσότερη ανατάραξη της επιφάνειας του νερου με κυκλοφοριτές.

Σκορδακι θα ταΐσεις τα ψαρακια σου μόνο όταν εισαι μόνος ΔΟΥ στο σπίτι , αλλιος θα πέσει παντόφλα. Άκου που σε λέω !!!

Έβλεπα το βίντεο σου..... Καλα εεεε έχει φάει σκαλομα με τους σπυρογραφους λέμε έτσι;

Εχεις υπ΄οψην σου το Christmas tree coral.

Ειμαι συγουρος θα τρελαθεις.

Καλη συνέχεια photo boy.

Αυτο που βλέπεις στην επιφάνεια λέγεται προτεινικό φιλμ, και σου δημιουργείται επειδή δεν εχεις υπερχηλιση.

Το πρόβλημα που μπορει να δημιουργήσει είναι να εχεις χαμηλότερο ph στο ενυδρειο σου.

Μια λύση είναι , περισσότερη ανατάραξη της επιφάνειας του νερου με κυκλοφοριτές.

Σκορδακι θα ταΐσεις τα ψαρακια σου μόνο όταν εισαι μόνος ΔΟΥ στο σπίτι , αλλιος θα πέσει παντόφλα. Άκου που σε λέω !!!

Έβλεπα το βίντεο σου..... Καλα εεεε έχει φάει σκαλομα με τους σπυρογραφους λέμε έτσι;

Εχεις υπ΄οψην σου το Christmas tree coral.

Ειμαι συγουρος θα τρελαθεις.

Καλη συνέχεια photo boy.

ανεβασα περισοτερο την αναταραξη στην επιθανεια και το ειμαι οκ...

αυτο το christams tree caral ειναι ολα τα λεφτα......

σημερα εκανα πλιατσικο στο ενυδρειο του βαγγελη...

μου βγηκε ο πιστη στο κολημα αλλα νομιζω οτι τα καταφερα... ενα μικρο μανιταρι ψιλο παει και ερχετε αλλα δεν ξερω.... υπαρχει περιπτωση να πιασει απο μονο του?

βιντεακι το βραδυ!!!!

αυτο το christams tree caral ειναι ολα τα λεφτα......

μου βγηκε ο πιστη στο κολημα αλλα νομιζω οτι τα καταφερα... ενα μικρο μανιταρι ψιλο παει και ερχετε αλλα δεν ξερω.... υπαρχει περιπτωση να πιασει απο μονο του?

βιντεακι το βραδυ!!!!

Άντε ντε, ρίξε ένα απ!

Το μανιτάρι αναόγως, Μπορεί να σκαλώσει πουθενά και να κολλήσει μπορεί και όχι και θα κολλήσει μετά αραγωνίτης στο πόδι του στην προσπάθεια να κολλήσει κάπου.

Εγώ αυτό που κάνω αν δεν βαριμέμαι είναι στην πέτρα που θέλω να κολλήσει του βάζω τούλι και το δένω με κλοστή απαλά και κολλάει, ή άμα βαριέμαι παίρνω μια πολύ μικρή πέτρα και το βάζω σε μια γωνία που δεν έχει πολλή κυκλοφορία και κολλάει μόνο του μέσα σε 2,3 μέρες.

θελει τοσες μερες???

με τι κολας?

Άντε ντε, ρίξε ένα απ!

Το μανιτάρι αναόγως, Μπορεί να σκαλώσει πουθενά και να κολλήσει μπορεί και όχι και θα κολλήσει μετά αραγωνίτης στο πόδι του στην προσπάθεια να κολλήσει κάπου.

Εγώ αυτό που κάνω αν δεν βαριμέμαι είναι στην πέτρα που θέλω να κολλήσει του βάζω τούλι και το δένω με κλοστή απαλά και κολλάει, ή άμα βαριέμαι παίρνω μια πολύ μικρή πέτρα και το βάζω σε μια γωνία που δεν έχει πολλή κυκλοφορία και κολλάει μόνο του μέσα σε 2,3 μέρες.

θελει τοσες μερες???

με τι κολας?

τωρα το καλοδιαβασα!!! :bigemo_harabe_net-82::bigemo_harabe_net-82:

θελει τοσες μερες???

με τι κολας?

Μόνο του κολλάει. Δεν έχω δοκιμάσει να βάλλω Κυανοκρυλική, αλλά πιστεύω ότι μόνο του κολλάει καλύτερα(για τα μανιτάρια αναφέρομαι).

Αν δεν έχεις σημείο στο ενυδρείο με ήρεμη κυκλοφορία βάλε ένα ποτήρι σε μια γωνία, βάλλε ένα μικρό βραχάκι-πετρούλα και βάλε το μανιτάρι να πατάει πάνω του. Δεν έχει θέμα με κυκλοφορία για τόσες λίγες μέρες.

ΥΓ: Το μανιτάρι μέσα στο ποτήρι. Μην γυρίσεις ανάποδα το ποτήρι γιατίρέπει να ανανεώνεται το νερό.

Έγινε επεξεργασία - Παναγιώτης Κ

μερικες φωτο απο αυτα που με εδωσε ο βαγγελης!!!

IMG_9000.jpg

IMG_8984.jpg

IMG_9002.jpg

IMG_8989.jpg

IMG_8994.jpg

IMG_8991.jpg

IMG_8999.jpg

IMG_8981.jpg

πιο αργα το βιντεο εκπληξη!!!!

Πολύ όμορφα όλα! :)

Το τελευταίο πως λέγεται? :bigemo_harabe_net-134:

Πολύ όμορφα όλα! :)

Το τελευταίο πως λέγεται? :bigemo_harabe_net-134:

Γοργονια...

Όμορφα!

Τα star δώστους χρόνο και θα θεριέψουν! :bigemo_harabe_net-64:

και ο βαγγελης το ιδιο με ειπε... οποτε υπομονη!!!

Εχεις σκεφτεί πως στησεις τα κοραλια σου;

Τι θελεις που ;

Οι φωτό σου είναι πολυ κοντινές και δεν αντιλαμβάνομαι το που βρίσκωνται.

Το star polyp εξαπλώνεται πολυ γρήγορα (απο ένα σημείο και μετα ) και είναι δύσκολο μετα να το ξηλωσεις

Τα buton polyps έχουν απο τα πιο μεγάλα κεφαλιά και η ανάπτυξη τους θα σου καλύψουν άνετα όλο το βράχο.

Οι λύσεις για τέτοια θέματα περιορισμού , είναι σε βραχακια πάνω στον αραγωνιτη ή μεγάλα πλαγκακια πάνω στον βράχο με δυνατότητα μετακίνησεις.

Αν δεις ότι σου κάθονται αυτα που πήρες και πανε καλα, έλα μετα και απο μένα αλλα φέρε πολλα κοραλοδοχεία.

Θα δεις πως απλώνει το κάθε κοραλι και ανάλογος θα κανεις το στήσιμο του reef σου.

Και εννοείτε ότι δεν θα περνεις ότι σου δίνουν αλλα μόνο ότι σου αρέσει.

αυτο το christams tree caral ειναι ολα τα λεφτα......[/font]

βιντεακι το βραδυ!!!!

Το βράδυ ήρθε ....... Πάμε για ξημέρωμα.

Μια καλη και παρα πολυ εύκολη λύση για να σταθεροποιησεις τα μανιτάρια ρικορδεες ανεμονες είναι να παρεις μια γεννιστρα να βάλεις στον πάτο τις μικρα βραχακια και να ρίξε θα τα κοραλια εκει μέσα. Σε λίγες μέρες θα έχουν πιάσει πάνω σε κάποιο βραχακι. Στην συνέχεια βάζεις αυτο το βραχακι όπου εσενα σου αρέσει.

Εχεις σκεφτεί πως στησεις τα κοραλια σου;

Τι θελεις που ;

Οι φωτό σου είναι πολυ κοντινές και δεν αντιλαμβάνομαι το που βρίσκωνται.

Το star polyp εξαπλώνεται πολυ γρήγορα (απο ένα σημείο και μετα ) και είναι δύσκολο μετα να το ξηλωσεις

Τα buton polyps έχουν απο τα πιο μεγάλα κεφαλιά και η ανάπτυξη τους θα σου καλύψουν άνετα όλο το βράχο.

Οι λύσεις για τέτοια θέματα περιορισμού , είναι σε βραχακια πάνω στον αραγωνιτη ή μεγάλα πλαγκακια πάνω στον βράχο με δυνατότητα μετακίνησεις.

Αν δεις ότι σου κάθονται αυτα που πήρες και πανε καλα, έλα μετα και απο μένα αλλα φέρε πολλα κοραλοδοχεία. ( γυρνα με το καλο εσυ τελος του μηνος και τα λεμε....)

Θα δεις πως απλώνει το κάθε κοραλι και ανάλογος θα κανεις το στήσιμο του reef σου.

Και εννοείτε ότι δεν θα περνεις ότι σου δίνουν αλλα μόνο ότι σου αρέσει.

οπως ειχα πει και στην αρχη πριν το ξεκινησω δεν ειχα σκοπο να βαλω κοραλια απο τοσο νωρις...αλλα με σας που εμπλεξα βλεπω να αλλαζω ενυδρειο...(αυτο τελικα ειναι μικρο)

τωρα που ηρθα στην πραγματικοτιτα λεω οτι δεν θελω να βαλω πολλα ειδη μεσα...

θελω 5-6 πραγματακια που θα απλοθουν με τον καιρο και τελος...

ισως μπουν καποια σκληρα αλλα σιγουρα πολυ αργοτερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...