Giorgos Kk 2 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Αυριο θα δωσω το πιρανχας αλλα πριν φυγει ειπε να την κανει στο γατοψαρο..!!το εχει φαει ολο απο πανω!ειναι πολυ ασχημα και δεν ξερω αν θα ζησει..!δεν ανεβαζω φωτογραφια γιατι ειναι σοκαριστικο!το γατοψαρο ζει ακομα ομως και εφαγε!το εβαλα στο βαρελι μεχρι αυριο με αεραντλια και αυριο θα μπει στο 30ρι μονο του!δεν ξερω τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις..του εχω ριξει βιταμινες και esklarin!απο αυριο και αλατι!απο φαρμακα εχω esha 2000-exit και αντιχλωριο prime!τι προτεινεται?? :bigemo_harabe_net-111: Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2013 - Giorgos Kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 2 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Και γιατί δεν έβαζες το πιράνχα στο βαρέλι! εμ δαρμένος εμ και απομονωμένος! φάρμακο με προσοχή στο βαρέλι καλύτερα στο ενυδρείο και ρίξε ότι έχει αντιμυκητιακή δράση και αντιβακτηριδιακή-αντιβιοτική δράση για να μην μολυνθεί. Θα μπορούσε να γίνει και από μόνο του αν δεν υπάρχει κίνδυνος να μολυνθεί, με την βοήθεια από κάποιο σκεύασμα που έχει aloe vera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 2 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 aloe vera εχει το esklarin νομιζω!το εβαλα μονο του γιατι δεν θελω να μπουν στο μεγαλο ενυδρειο φαρμακα κτλπ.θα μπει αυριο στο 30ρι μονο του!και επισης το πιρανχας θα το δωσω αυριο!καποια ονομασια φαρμακου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 2 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) το esklarin έχει αλόη και νομίζω με προσοχή θα μπορούσε να σε βοηθήσει με το ψάρι αν χρειαστεί το easy-life multicura είναι κατάλληλο και για πληγές! http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2909 Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2013 - sammy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 2 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 θα το ψαξω εδω στα πετ σοπ και αν το βρω θα το παρω!!το δερμα να ξαναγινει οπως πριν δεν θα γινει ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 2 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 το δέρμα θα ξαναγίνει όπως ήταν πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 2 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) αν εχεις βαλε αυτο http://www.apifishcare.com/product.php?sectionid=1&catid=19&subcatid=0&id=652 θα βοηθησει αρκετα και αυτο! Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2013 - polyagkistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 2 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 το δέρμα θα ξαναγίνει όπως ήταν πριν. Σου στελνω π.μ να καταλαβεις πως ειναι η κατασταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 2 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 στείλε έχω δει και χειρότερα σίγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 2 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 αν εχεις βαλε αυτο http://www.apifishcare.com/product.php?sectionid=1&catid=19&subcatid=0&id=652 θα βοηθησει αρκετα και αυτο! οποιο βρω θα παρω!αλατι να ριξω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 2 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 αλάτι δεν βρίσκω τον λόγο να ρίξεις! εφόσον το ψάρι κινείται και τρώει δεν νομίζω να θυμάται τι του έχει συμβεί! το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να το παρατηρείς να μην μολυνθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 2 Σεπτεμβρίου 2013 Author #12 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει ευχαριστω θα ενημερωνω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #13 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Το ψάρι τελικά δεν άντεξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 4 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Κριμα , Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 4 Σεπτεμβρίου 2013 #15 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 κρίμα! :bigemo_harabe_net-111: αν το άφηνες στο ενυδρείο χωρίς το πιράνχα βέβαια, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να την γλυτώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 4 Σεπτεμβρίου 2013 #16 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Κρίμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #17 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω..από μόλυνση πέθανε μάλλον ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 4 Σεπτεμβρίου 2013 #18 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 μπορεί! εγώ πιστεύω πως το αποτελείωσε το στρες στον κουβά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #19 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξέρω...το είχα ξαναβάλει όταν το είχε ξανά δαγκώσει και δεν είχε κάποιο πρόβλημα.. :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 4 Σεπτεμβρίου 2013 #20 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 μπορεί να ήταν μικρότερο τότε ή να έπαιξαν και άλλοι παράγοντες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 4 Σεπτεμβρίου 2013 Author #21 Share 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι έχεις δίκιο! τώρα όμως ότι και να λέμε.. :bigemo_harabe_net-111: τουλάχιστον έφυγε το πιράνχας και ησύχασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 5 Σεπτεμβρίου 2013 #22 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 ε ναι! τα πιράνχα είναι ιδιαίτερα ψάρια και δεν νομίζω να κάνουν για κοινωνικά ενυδρεία. οπότε τώρα ξέρεις! καλή συνέχεια στο χόμπι με ποιο ήρεμα πλάσματα αυτή τη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 5 Σεπτεμβρίου 2013 Author #23 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος