Jump to content

Recommended Posts

Αυριο θα δωσω το πιρανχας αλλα πριν φυγει ειπε να την κανει στο γατοψαρο..!!το εχει φαει ολο απο πανω!ειναι πολυ ασχημα και δεν ξερω αν θα ζησει..!δεν ανεβαζω φωτογραφια γιατι ειναι σοκαριστικο!το γατοψαρο ζει ακομα ομως και εφαγε!το εβαλα στο βαρελι μεχρι αυριο με αεραντλια και αυριο θα μπει στο 30ρι μονο του!δεν ξερω τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις..του εχω ριξει βιταμινες και esklarin!απο αυριο και αλατι!απο φαρμακα εχω esha 2000-exit και αντιχλωριο prime!τι προτεινεται?? :bigemo_harabe_net-111:

Έγινε επεξεργασία - Giorgos Kk

Και γιατί δεν έβαζες το πιράνχα στο βαρέλι! εμ δαρμένος εμ και απομονωμένος! :bigemo_harabe_net-134: φάρμακο με προσοχή στο βαρέλι καλύτερα στο ενυδρείο και ρίξε ότι έχει αντιμυκητιακή δράση και αντιβακτηριδιακή-αντιβιοτική δράση για να μην μολυνθεί. Θα μπορούσε να γίνει και από μόνο του αν δεν υπάρχει κίνδυνος να μολυνθεί, με την βοήθεια από κάποιο σκεύασμα που έχει aloe vera

aloe vera εχει το esklarin νομιζω!το εβαλα μονο του γιατι δεν θελω να μπουν στο μεγαλο ενυδρειο φαρμακα κτλπ.θα μπει αυριο στο 30ρι μονο του!και επισης το πιρανχας θα το δωσω αυριο!καποια ονομασια φαρμακου? :bigemo_harabe_net-126:

το esklarin έχει αλόη και νομίζω με προσοχή θα μπορούσε να σε βοηθήσει με το ψάρι αν χρειαστεί

το easy-life multicura είναι κατάλληλο και για πληγές!

http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2909

Έγινε επεξεργασία - sammy

θα το ψαξω εδω στα πετ σοπ και αν το βρω θα το παρω!!το δερμα να ξαναγινει οπως πριν δεν θα γινει ετσι δεν ειναι?

το δέρμα θα ξαναγίνει όπως ήταν πριν.

αν εχεις βαλε αυτο http://www.apifishcare.com/product.php?sectionid=1&catid=19&subcatid=0&id=652 θα βοηθησει αρκετα και αυτο!

Έγινε επεξεργασία - polyagkistro

το δέρμα θα ξαναγίνει όπως ήταν πριν.

Σου στελνω π.μ να καταλαβεις πως ειναι η κατασταση!

στείλε έχω δει και χειρότερα σίγουρα! :bigemo_harabe_net-134:

αν εχεις βαλε αυτο http://www.apifishcare.com/product.php?sectionid=1&catid=19&subcatid=0&id=652 θα βοηθησει αρκετα και αυτο!

οποιο βρω θα παρω!αλατι να ριξω??

αλάτι δεν βρίσκω τον λόγο να ρίξεις! εφόσον το ψάρι κινείται και τρώει δεν νομίζω να θυμάται τι του έχει συμβεί! το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να το παρατηρείς να μην μολυνθεί.

κρίμα! :bigemo_harabe_net-111: αν το άφηνες στο ενυδρείο χωρίς το πιράνχα βέβαια, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να την γλυτώσει!

μπορεί! εγώ πιστεύω πως το αποτελείωσε το στρες στον κουβά!

δεν ξέρω...το είχα ξαναβάλει όταν το είχε ξανά δαγκώσει και δεν είχε κάποιο πρόβλημα.. :bigemo_harabe_net-111:

μπορεί να ήταν μικρότερο τότε ή να έπαιξαν και άλλοι παράγοντες!

Ναι έχεις δίκιο! ;) τώρα όμως ότι και να λέμε.. :bigemo_harabe_net-111: τουλάχιστον έφυγε το πιράνχας και ησύχασα!

ε ναι! τα πιράνχα είναι ιδιαίτερα ψάρια και δεν νομίζω να κάνουν για κοινωνικά ενυδρεία. οπότε τώρα ξέρεις! καλή συνέχεια στο χόμπι με ποιο ήρεμα πλάσματα αυτή τη φορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...