KenJiNx 1 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Καλησπέρα! Έχω βυθό 70*40 και είχα πάρει πριν κανένα χρόνο 3 σακιά flourite black sand, 24 € το σακί 72 ευρώ σύνολο Τα οποία όμως στον βυθό μου δεν φτάνουν, έχω 3 εκ υπόστρωμα μόνο... Δε θέλω να πάρω κ άλλο σακί λόγω τιμής... Έχω ψάξει στην Καβάλα σχεδόν παντού για μαύρη λεπτόκοκη άμμο αλλά δε βρήκα πουθενά... Ξέρει κάποιος οπουδήποτε αλλού που να πουλάει κάτι παρόμοιο? Κάτι άλλο που μπορώ να το αναμίξω ώστε να σηκώσω αλλά 2-3 εκ τον βυθό? Κάτι που να βγαίνει πιο φθηνό από 3.5€ το κιλό... + τα μεταφορικά.. ακολουθούν φωτογραφίες.. Έγινε επεξεργασία 1 Σεπτεμβρίου 2013 - KenJiNx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skydiver 1 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Δεν νομίζω πως θα μπορέσεις να βρεις εύκολα μαύρη χαλαζιακή. Νομίζω πως έχει εδώ. Κάνε ένα τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν στέλνουν επαρχία και δεν ξέρω αν θα μπουν στον κόπο να ασχοληθούν με τόσο μικρή ποσότητα. Καλύτερα να συνεννοηθείς με κάποιον φίλο από Αθήνα, να σου το στείλει αυτός. Τέλος εγώ θα σου πρότεινα μιας και χάλασες τόσα πολλά χρήματα για το βυθό σου, να κάνεις λίγο υπομονή και μόλις μαζέψεις χρήματα να πάρεις άλλο ένα τσουβάλι. Το λέω αυτό γιατί υπάρχει περίπτωση να χαλάσεις τον βυθό σου αν μπλέξεις τις κοκκομετρίες... Φαντάσου για 24€ να χαλάσεις κάτι το οποίο σου έχει κοστίσει 72€ + ότι άλλο θα πάρεις για να συμπληρώσεις. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς; ΥΓ Έτσι όπως το σκέφτομαι εγώ θα σου κοστίσει η όλη φάση του συμπληρώματος όχι λιγότερο απο 10€ - 15€. Βάλε άλλα τόσα και πάρε άλλο ένα τσουβάλι flourite να έχεις το κεφάλι ήσυχο... Έγινε επεξεργασία 1 Σεπτεμβρίου 2013 - Skydiver Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenJiNx 1 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Σίγουρα θα μου κοστίσει 10-15 ίσως και παραπάνω μόνο το υλικό... + τα μεταφορικά γιατί δε νομίζω να βρω κανέναν να μου την στείλει και τζάμπα Με έπεισες,.. Ελπίζω τουλάχιστον να πείσω κ εγώ με την σειρά μου τον τοπικό πετ-σοπα να μου φέρει ένα τσουβάλι.. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 2 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=3294 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenJiNx 2 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλε Δήμο ψάχνω άμμο μαύρη, όχι χαλίκι. Σε ευχαριστώ πάντως όπως και να 'χει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 2 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ ..το έβαλα γιατί είναι λόγω κοκομετριας πολυ ψιλό ,το έχω στο δικο μου ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenJiNx 14 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 14 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Ανανεώνω γιατί δε μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ flourite black sand... Έχω ρωτήσει σε αρκετά pet-shops σε όλη την Ελλάδα... Μέχρι και στην Γερμανία στο aquaristic.net ΔΕΝ έχουν..δε ξέρω τι γίνεται.. Στην Pangea στην Θεσσαλονίκη έχουν μαύρη βασάλτικη άμμο.. επειδή απέχω 150 χλμ, έχει κανείς άμμο απ' αυτούς να μου στείλει 2-3 φωτογραφίες να δω πως φαίνεται ? Έχει ενώσει κανείς black sand με βασάλτικη άμμο? Φυτέυω και σε 2 λεπτά ξαναφεύγουν πάνω τα φυτά.. Σήμερα το πρωι ξύπνησα και 4-5 συστάδες επέπλεαν.. Τα νεύρα μου.. Έγινε επεξεργασία 14 Σεπτεμβρίου 2013 - KenJiNx Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 30 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα μόλις πέρασα από εκεί και έχει τα 20 λίτρα 10 ευρώ χαλαζιακή μαύρη και μπεζ από εδώ http://www.xomatexniki.gr/ αν σου κάνει φιλαράκι μπορώ να στην πάω στα ΚΤΕΛ και να στην στείλω αν δεν έχεις κανέναν εδώ. Δεν ξέρω αν αυτή που θέλεις την έχει αλλά κάνε ένα τηλέφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbit22 30 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Έχει το aquascape.. Ο μόνος αυτήν την εποχή.. Ουπς λάθος, εσύ μου το είπες..:$ Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2013 - jimbit22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenJiNx 30 Σεπτεμβρίου 2013 Author #10 Share 30 Σεπτεμβρίου 2013 Σήμερα μόλις πέρασα από εκεί και έχει τα 20 λίτρα 10 ευρώ χαλαζιακή μαύρη και μπεζ από εδώ http://www.xomatexniki.gr/ αν σου κάνει φιλαράκι μπορώ να στην πάω στα ΚΤΕΛ και να στην στείλω αν δεν έχεις κανέναν εδώ. Δεν ξέρω αν αυτή που θέλεις την έχει αλλά κάνε ένα τηλέφωνο Συνονόματε Γιώργη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά σου! Πραγματικά τέτοιο άνθρωποι σπανίζουν στις μέρες μας, και τέτοιες βοήθειες είναι χρήσιμες ειδικά για εμάς τους ξεχασμένους εδώ στην επαρχεία! Όπως όμως με πρόλαβε και έγραψε ο jimbit βρήκα black sand, στο aquascape.gr και παράγγειλα ήδη 2 σακιά! Επίσης να ενημερώσω ότι εκτός του aquascape.gr, σε λίγες μέρες θα έχει και το petcumulus black sand, για όποιον ενδιαφέρεται Ευχαριστώ και πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος