johnb 1 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Και μερικες απο το συντριβανι που εφτιαξα προσφατα!:D Έγινε επεξεργασία 1 Σεπτεμβρίου 2013 - johnb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μας τρελανες βραδιατικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 1 Σεπτεμβρίου 2013 #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 πωωω εγώ τρελάθηκα με τις πάπιες.....θέλω κι εγώωωωω!!!!! Πολύ όμορφες φωτό Γιάνναρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πανεμορφα ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αχ αυτές οι γαρίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τιποτα αλλο;;;; Πανεμορφα ολα αλλα οντως μας τρελανες βραδιατικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω λόγια! Πολύ όμορφα ζωντανά και φωτογραφίες επίσης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 2 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι ολα τέλεια μπραβο για το μερακι σου μου εφτιαξες τη μερα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 2 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι μας το κανεις αυτο?!Απιστευτα ψαρια-γαριδες-χελωνες και ενυδρεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Απολαυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 2 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 μπραβο john Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 2 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 υπεροχα ολα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 2 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 υπεροχα ολα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 3 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παράκληση προς την συντονιστική ομάδα: Να αφαιρεθεί απο τον φίλο JohnB το δικαίωμα αν ανεβάζει ΤΕΤΟΙΕΣ φωτο στο forum γιατι θα τρελαθούμε καμια ώρα. Πέραν της πλάκας όμως, συγχαρητήρια φίλε και για την δουλειά και το μεράκι σου αλλα και για το αποτέλεσμα που φαινεται στα ενυδρεία σου. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Σεπτεμβρίου 2013 #15 Share 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παράκληση προς την συντονιστική ομάδα: Να αφαιρεθεί απο τον φίλο JohnB το δικαίωμα αν ανεβάζει ΤΕΤΟΙΕΣ φωτο στο forum γιατι θα τρελαθούμε καμια ώρα. Πέραν της πλάκας όμως, συγχαρητήρια φίλε και για την δουλειά και το μεράκι σου αλλα και για το αποτέλεσμα που φαινεται στα ενυδρεία σου. Κ +1000000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος