Pantrif 5 Νοεμβρίου 2013 Author #26 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Και μια γενικη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renieris777 5 Νοεμβρίου 2013 #27 Share 5 Νοεμβρίου 2013 :jawdrop: :jawdrop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 5 Νοεμβρίου 2013 #28 Share 5 Νοεμβρίου 2013 φοβερα ψαρια αδερφε και πανεμορφες οι φοτο σου πραγματικα βασιλιαδες οι ατιμοι...μεγαλο και επιβλιτικο το ενυδρειο και με διαστασεις σουπερ για δισκους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Νοεμβρίου 2013 #29 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Πανέμορφα ψάρια ! Μπράβο σου , να τα χαίρεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 5 Νοεμβρίου 2013 Author #30 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια!! Να στε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 5 Νοεμβρίου 2013 #31 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο φίλε μου,να τα χαίρεσε, πανέμορφα ζωντανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 5 Νοεμβρίου 2013 #32 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Φιλε πανεμορφο να το χαιρεσαι εσυ και τα ψαρακια σου απιστευτο ειναι ολο το αποτελεσμα..... Εγω θα εβαζα και αλλα δισκακια μεσα..... 6 δεν ειναι? καμια 10αρια θα τα εκανα για πλακα σε τετοιο χωρο και με τετοιο samp!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 5 Νοεμβρίου 2013 Author #33 Share 5 Νοεμβρίου 2013 6 ειναι οντως φιλε μου. Αλλα περιμενω τα δικα μου.....Εχω το ζευγαρι στην γεννηστρα και ειναι η πεμπτη μερα σημερα που τα μωρα τρωνε πανω απο τους γονεις. Εχουμε ακομα μελον μεχρι να μεγαλωσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 6 Νοεμβρίου 2013 #34 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Αυτα ειναι!!!! σωστος!!!! μπραβο φιλε μου και παλι μπραβο να χαρεις και τα νεα μελοι της οικογενειας!!! Εαν θελεις ανεβασε μας καμια φωτο κανενα βιντεακι απο τα πιτσιρικια δεν βλεπουμε συχνα τετοια πραγματα εμεις :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 6 Νοεμβρίου 2013 Author #35 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Έγινε εντός της ημέρας θα ανεβάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 6 Νοεμβρίου 2013 Author #36 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Ξεκινάω με το ζευγάρι...Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με κινητό οπότε είναι χαμηλότερης ποιότητας.... Ο αρσενικός είναι αριστερά στην φωτό και η θηλύκια δέξια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 6 Νοεμβρίου 2013 Author #37 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Συνεχίζω με κάποια από τα μωρά πάνω στον πάτερα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 6 Νοεμβρίου 2013 Author #38 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Μερικές ακόμα πιο κοντινές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 6 Νοεμβρίου 2013 Author #39 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Για τα μικρά είναι η πέμπτη μέρα από τότε πού σκάσανε ..Εχουμε δρόμο μπροστά μαςΜακάρι να πάνε όλα κάλα ...Είναι καμιά 30άρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 6 Νοεμβρίου 2013 #40 Share 6 Νοεμβρίου 2013 φτου φτού να σου ζήσουν φίλε μου! Υπέροχο το ενυδρείο σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 6 Νοεμβρίου 2013 Author #41 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenakisteo 6 Νοεμβρίου 2013 #42 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Ωραιος ρε φιλε και παλι να σου ζησουν και να μας βαλεις ξανα φωτο και οταν μεγαλωσουν με το καλο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Νοεμβρίου 2013 #43 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Υπέροχο ενυδρείο με υπέροχα ψαρια! Να σου ζήσουν και τα μικρα φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 9 Νοεμβρίου 2013 #44 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Πολύ όμορφα. Αντε να μεγαλώσουν να πάρουμε κανένα ''ντόπιο'' δίσκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 9 Νοεμβρίου 2013 Author #45 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα.. Ευχαριστώ πολύ παιδία Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μεγαλώσουν χωρίς κανένα πρόβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 9 Νοεμβρίου 2013 #46 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Να σου ζήσουν φίλε μου!! Πανέμορφα ζωντανά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 9 Νοεμβρίου 2013 #47 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Να σου ζήσουν φίλε μου!! Πανέμορφα ζωντανά! Φίλε pantrif αφού αρέσει τόσο πολύ και σε μας τους αφρικανούς σημαίνει οτι έκανες πολυυ καλη δουλεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Νοεμβρίου 2013 #48 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Οι δισκοι σου ειναι πανεμορφοι φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantrif 9 Νοεμβρίου 2013 Author #49 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Φίλε pantrif αφού αρέσει τόσο πολύ και σε μας τους αφρικανούς σημαίνει οτι έκανες πολυυ καλη δουλεια!! Να σε κάλα σ'ευχαριστω. Ήταν αρκετά δύσκολο να γίνει αυτή η αλλαγή στα λίτρα , άλλα πιστεύω άξιζε τον κόπο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Νοεμβρίου 2013 #50 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Καλά ""κτήνος""! Να το χαίρεσαι1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος