Synagridas 1 Σεπτεμβρίου 2013 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη θελω να βαλω ενα ενυδρειο σε μια εσοχη του τοιχου (μονο το παταρι μενει μετα και το WC) και οι διαστασεις ειναι περιεργες, 88*65*65 , σκεφτομαι εδω και καιρω να φτιαξω ενα αν και να πω την αληθεια δεν εχω σε μεγαλη εκτιμηση τις ιδιοκατασκευες αφου με τις τρεχουσες τιμες των μεταχειρισμενων δεν πολυαξιζει να παιδευεσαι,αλλα με περιοριζει ο χωρος..Ετσι παιρνω γνωμες και ακουω εμπειριες και εχω καταληξει στα εξης, -10αρι τζαμι με κοντρες 8αρες κατω περιμετρικα και πανω μονο στο μηκος και μια καθετα στη μεση -τα πλαινα τζαμια να κοληθουν περιμετρικα της βασης Αποριες τωρα.. Αν αντι για 10αρι βαλω 12αρι οι πανω κοντρες ειναι απαραιτητες? Μπορω να βαλω πανω περιμετρικα αλουμινογωνια και μια κοντρα στη μεση που να τις δενει,σαν την πλαστικη του RIO?Αρκει? Θα μπορουσα αφου τα πλαινα λεω να τα κολησω περιμετρικα της βασης,να κολησω πρωτα τις κατω κοντρες στον πατο και στη συνεχεια τα πλαινα ωστε να εχω μεγαλυτερη επιφανεια κολησης αλλα και να μη σκαλιζω τις σιλικονες μετα για να βαλω κοντρες? Πως θα εχω 'καθαρες' κολησεις στα πλαινα τζαμια?Αν βαλω χαρτοταινια προφανως πρεπει να την αφαιρεσω πριν στεγνωσει η σιλικονη,αλλα μηπως κουνηθουν τα τζαμια και κανω ζημια? Για πειτε καμια γνωμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 1 Σεπτεμβρίου 2013 #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Με 10αρι τζάμι και κόντρες πάνω κάτω δεν θα έχεις πρόβλημα!! Γνώμη μου είναι να κολλήσεις τον πάτο του ενυδρείου πάνω σε ένα κόντρα πλακέ και μετά να ξεκινήσεις τα περιμετρικά τζάμια. Αφού τελειώσεις με αυτό συνεχίζεις στις κόντρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 1 Σεπτεμβρίου 2013 Author #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Με 10αρι τζάμι και κόντρες πάνω κάτω δεν θα έχεις πρόβλημα!! Γνώμη μου είναι να κολλήσεις τον πάτο του ενυδρείου πάνω σε ένα κόντρα πλακέ και μετά να ξεκινήσεις τα περιμετρικά τζάμια. Αφού τελειώσεις με αυτό συνεχίζεις στις κόντρες. Ναι καπως ετσι το σκεφτομαι,ισως σε dow .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 1 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Θα προτιμούσα κόντρα πλακέ θαλάσσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 1 Σεπτεμβρίου 2013 Author #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην ''βουλιαξουν'' λογω βαρους τα πλαινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 1 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά είναι ποιο ανθεκτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος