Lenia 31 Αυγούστου 2013 #1 Share 31 Αυγούστου 2013 Γειά σας, μπορεί κάποιος να μην αφήσει τα apple snail του να γεννησουν; Κατι για τσαμπια εχω ακουσει,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 31 Αυγούστου 2013 #2 Share 31 Αυγούστου 2013 Τα αυγά τα κάνουν έξω απο το νερό, συνήθως στο καπάκι του ενυδρείου! Αν δεν θέλεις να βγούνε μικρά απλά αφαιρείς το τσαμπί, αν θέλεις πάλι να βγούνε μικρά άπλα το κρατάς βρεγμένο ρίχνοντας νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 31 Αυγούστου 2013 #3 Share 31 Αυγούστου 2013 Τα αυγά τα κάνουν έξω απο το νερό, συνήθως στο καπάκι του ενυδρείου! Αν δεν θέλεις να βγούνε μικρά απλά αφαιρείς το τσαμπί, αν θέλεις πάλι να βγούνε μικρά άπλα το κρατάς βρεγμένο ρίχνοντας νερό. +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 31 Αυγούστου 2013 #4 Share 31 Αυγούστου 2013 Τα αυγά τα κάνουν έξω απο το νερό, συνήθως στο καπάκι του ενυδρείου! Αν δεν θέλεις να βγούνε μικρά απλά αφαιρείς το τσαμπί, αν θέλεις πάλι να βγούνε μικρά άπλα το κρατάς βρεγμένο ρίχνοντας νερό. Πες μου κατι σε αυτο. Αφου εξω απο το νερο υποθετικα ξερενωνται και πρεπει εμεις να τα κραταμε υγρα, για τα αφηνουν εξω απο το νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πες μου κατι σε αυτο. Αφου εξω απο το νερο υποθετικα ξερενωνται και πρεπει εμεις να τα κραταμε υγρα, για τα αφηνουν εξω απο το νερο? Εγώ το ένα τσαμπί που είδα, το άφησα κανονικά στην "τύχη" του και μπορώ να πω ότι εκκολάφτηκαν πολλά αυγά τελικά Δημήτρη. Επίσης, δες εδώ στη σελίδα 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πιστευω οτι ειδικα τωρα το καλοκαιρι που υπαρχει εξατμιση νερου ολο και καποιο θα εκκολαφθει και χωρις να κανουμε κατι εμεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenia 1 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστω πολυ, περιπου καθε ποτε γινεται αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 1 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ το ένα τσαμπί που είδα, το άφησα κανονικά στην "τύχη" του και μπορώ να πω ότι εκκολάφτηκαν πολλά αυγά τελικά Δημήτρη. Επίσης, δες εδώ στη σελίδα 8. Απλά χρειάζονται υγρασία , γιαυτό και τα βρέχουμε σε περίτπτωση που ειναι κόντα σε φωτιστικό, ή και σε ανεμιστήρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος