nostha 31 Αυγούστου 2013 #1 Share 31 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα σε όλους!!! Σαν νέο , μέλος και αρχάριος, θα ήθελα να ρωτήσω τι πέτρες μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου?? Μπορώ να βάλω μάρμαρο??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Αυγούστου 2013 #2 Share 31 Αυγούστου 2013 το μαρμαρο θα σου ανεβαζει τις σκληροτητες στο υπερπεραν.πες ακριβως τι ψαρια εχεις μεσα στο ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nostha 31 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 31 Αυγούστου 2013 αφρικάνες εχω!!! θέλω να τους φτιάξω κρυψώνες και δεν ξέρω τι πέτρες μπορώ να χρεισιμοποιησω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nostha 1 Σεπτεμβρίου 2013 Author #4 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 1 Σεπτεμβρίου 2013 #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Αν πας σε καποιο πετ σοπ θα βρεις πετρες που ειναι για ενυδρειο! Έγινε επεξεργασία 1 Σεπτεμβρίου 2013 - Giorgos Kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Σεπτεμβρίου 2013 #6 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ρίξε μια ματιά σε αυτό εδώ το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 1 Σεπτεμβρίου 2013 #7 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Κανέ μια βόλτα και μάζεψε Είναι δυνατόν να πληρωσεις και τις πέτρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nostha 1 Σεπτεμβρίου 2013 Author #8 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 αν μαζέψω πέτρες απ το βουνό!!τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να τις βάλω μέσα στο ενυδρείο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 1 Σεπτεμβρίου 2013 #9 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 αν μαζέψω πέτρες απ το βουνό!!τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να τις βάλω μέσα στο ενυδρείο ?? Η διαδικασια ειναι η εξης: Αρχικα τις πλενεις με νερο ωστε να φυγει η πολλη βρωμια απο πανω.... υστερα τις αφηνεις να στεγνωσουν και τις δοκιμαζεις με υδροχλωρικο οξυ(ακουαφορτε) για να δεις αν ειναι ασβεστολιθικες... αν αφριζουν ειναι ασβεστολιθικες και ανεβαζουν το Ph! Βεβαια δεν ξερω οι αφρικανες αν θελουν υψηλο ph... εφοσον τις περασεις το τεστ με το ακουαφορτε και δεις οτι σου κανουν αναλογα με την ψαροσυνθεση σου..... τις πλενεις πολυ καλα με νερο σκετο οχι χημικα και μετα τις βραζεις για περιπου μιση ωρα! Μετα ειναι ετοιμες να μπουν στο ενυδρειο! Σημειωση : Αυτες που θα τεσταρεις με το ακουαφορτε δεν τις χρησιμοποιεις!!! το καλυτερο θα ηταν να σπασεις ενα κομματακι απο την καθεμια και να κανεις εκει τη δοκιμη με το ακουαφορτε! Αυτα... αν κανω καπου λαθος ασ με διορθωσει καποιος πιο εμπειρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 1 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το βρασιμο πρεπει να γινει οπωσδήποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 1 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Το βρασιμο πρεπει να γινει οπωσδήποτε? Απο οσο ξερω ναι για να αποστειρωθουν! γιατι στο βουνο ειναι...... μπορει να μεταφερουν οτιδηποτε παρασιτο που μπορει να βλαψει τα ψαρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nostha 1 Σεπτεμβρίου 2013 Author #12 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 1 Σεπτεμβρίου 2013 #13 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω!!!! Τιποτα φιλε μου να σαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 2 Σεπτεμβρίου 2013 #14 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Αν ειναι για αφρικανικο δεν σε πειραζει αν ειναι ασβεστολιθικες! Ισα ισα. Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος