andreas2000gr 22 Φεβρουαρίου 2007 #26 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 Στη δεύτερη ο γιατρός το λιγουρεύεται? Για βάλτου καμιά κρυφή κάμερα, είδες με τον Μάριο και τώρα με τον Μάνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Φεβρουαρίου 2007 Author #27 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 Στη δεύτερη ο γιατρός το λιγουρεύεται? Για βάλτου καμιά κρυφή κάμερα, είδες με τον Μάριο και τώρα με τον Μάνο Οχι το neon goby ειναι καλο παιδι απλα του αρεσει να αραζει πανω στην crocea... Και συνεχιζω... Απο πανω Στην ώρα του ταΐσματος Και αλλη μια με τα αγαπημενα μου zebrasoma xanthurum και acanthurus triostegus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 22 Φεβρουαρίου 2007 #28 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 Ηταν λίγο φλου η φωτογραφία και με ξεγέλασε, ωραίοι οι neon και καλά παιδιά και ζούνε περισσότερο (Θύμισε μου να δαγκώσω το Χρήστο που έδωσε τον δικό μου ) Αρα έχει δίκιο ο λαός που λέει .... μακρυά από τους Γιατρούς (Sorry Νίκο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas2000gr 22 Φεβρουαρίου 2007 #29 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 (edited) Αυτή είναι πίνακας για το Σαλόνι !!! (Εχει την αδυναμία μου τον Xanthurum) Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2007 - andreas2000gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 22 Φεβρουαρίου 2007 #30 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 Εξαιρετικές οι νέες φωτογραφίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 22 Φεβρουαρίου 2007 #31 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 Εξαιρετικές οι νέες φωτογραφίες!!! Πραγματικα, δειχνουν το ενυδρειο πως εχει και το ολο στησιμο του. Φυσικα με τον απαραιτητο χωρο αναμεσα στα κοραλλια γιατι περιμενει μεγαλη αναπτυξη.... Κοινως, αψογο τωρα, αλλα τα καλυτερα ερχονται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 22 Φεβρουαρίου 2007 #32 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 μπράβο ΤΑΝ .. ..<χορταστικό > ενυδρείο .. έχει πολλά να δείξει.. .. τα κλαμάκια υπέροχα.. τα αδικούν οι φωτογραφίες .. .. εύχομαι σύντομα να το δω και από κοντά .. τα nano stream είναι σε wave maker ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy 22 Φεβρουαρίου 2007 #33 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 Θέλω κι εγώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 22 Φεβρουαρίου 2007 #34 Share 22 Φεβρουαρίου 2007 Τα λογια είναι περιττά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 23 Φεβρουαρίου 2007 #35 Share 23 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε Θανάση, αν και δεν έχω θαυμάσει το Reef σου από κοντά, και επειδή σίγουρα οι φωτογραφίες το αδικούν, θα στο πω ευθέως… Θέλω να δω από κοντά το αριστούργημα σου! Καθαρό, περιποιημένο, υγιέστατο, πολλά ψάρια, πολλά κοράλλια… άψογος Θανάση!!! Μπράβο!!! Και πάλι μπράβο και… κρέμασε κανένα ματάκι επάνω… δεν ξέρεις τι γίνετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 23 Φεβρουαρίου 2007 #36 Share 23 Φεβρουαρίου 2007 Ταν, ειμαι σκεπτικός στην επιλογή σου να έχεις τοποθετήσει 2 nanostream κοντά στην υπερχείληση, αυτό δεν εμποδίζει όποια αιωρούμενα σκουπιδάκια να επιστρέφουν στο ενυδρείο αντί να πηγαίνουν κάτω? προκύπτει κάτι τέτοιο ή οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Οκτωβρίου 2011 Author #37 Share 4 Οκτωβρίου 2011 7 χρόνια σχεδόν μετα την αρχική λειτουργιά του και συγκεκριμένα 26-7-11 το αγαπημενο μου ρεεφακι έκλεισε την αυλαία του οχι απο εγκατάλειψη αλλα για να στηθεί στην θέση του κατι ποιο σύγχρονο στο οποίο μπορούνε να αξιοποιηθούν καλύτερα οι νέες ευκολίες της εποχής μας και η τεχνογνωσίες που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.... Θα ανεβάσω νέο θέμα με το νέο μου Rimless ενυδρείο 500 λίτρων που τρέχει από τις 27-7-11 μέχρι στιγμής απροβλημάτιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Οκτωβρίου 2011 Author #38 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Ανεβάζω και μια αποχαιρετιστήρια φωτογραφία του ενυδρείου... 27-9-06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Οκτωβρίου 2011 #39 Share 4 Οκτωβρίου 2011 Με το καλό Θανάση για νέες περιπέτειες. Αυτό είναι το ωραίο, με τον καιρό που περνάει να εξελισσόμαστε μαζί με το χόμπι. Περιμένουμε την παρουσίαση του νέου ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Οκτωβρίου 2011 #40 Share 5 Οκτωβρίου 2011 TANαση περιμενουμε τις φωτο συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 5 Οκτωβρίου 2011 #41 Share 5 Οκτωβρίου 2011 photos σύντομα να κάνουμε μπανιστήριον!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 5 Οκτωβρίου 2011 #42 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Καλό ξεκίνημα με το νέο ενυδρείο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 5 Οκτωβρίου 2011 #43 Share 5 Οκτωβρίου 2011 Άντε να γουστάρουμε Θανάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Νοεμβρίου 2011 #44 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Θανάση αργείς..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 1 Νοεμβρίου 2011 #45 Share 1 Νοεμβρίου 2011 μαλλον το καλό πράγμα αργεί να γίνει... σωστά;;;ή ελπίδες περιμενουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Νοεμβρίου 2011 #46 Share 1 Νοεμβρίου 2011 Θανάση αργείς..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 2 Νοεμβρίου 2011 #47 Share 2 Νοεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος