Jump to content

Πολεμος Με Τα No2!!!!!!!!

Recommended Posts

εδω κ μια εβδομαδα μου ανεβαινουν τα νιτρικα κ δεν πεφτουν με τιποτα!!!!!!!!κανω καθημερινες αλλαγες νερου κ την αλλη μερα μετραω κ παλι τα ιδια........βαζω κ βακτηρια τις microbe lift που λεει οτι εξαλειφει την αμμωνια κ τα no2,εχω απελπιστει..φοβαμαι μην μου αρρωστησει ο μονομαχος μου...

Με τι τεστ μετρας?Μηπως εχει λειξει και μετραει οτι ναναι?Κανε μια μετρηση και στη βρυση σου και δοκιμασε και με αλλο τεστ να μετρησεις στο ενυδρειο.

νιτρωδη η νιτρικα ειναι το προβλημα σου..?

τα νο2 ηθελα να πω,τα μπερδευω,,τα τεστ που μετραω ειναι της τροπικαλ σε υγρη μορφη,εψαξα για ημερομηνια ληξης κ δεν βρηκα τιποτα.θα το δοκιμασω με νερο της βρυσης για να δω κ θα παρω αλλης μαρκας αν ειναι..

αν μετρας νιτρωδη ,μηπως δεν εχεις στρωμενο το ενυδρειο σου?μηπως εισαι σε φαση που γινεται ο κυκλος αζωτου?

ενα μηνα κ βαλε τρεχει το ατιμο,δεν θα επρεπε να ητταν οκ τωρα?3 μπουκαλια βακτηρια εχει καταναλωσει! :bigemo_harabe_net-88:

στο φίλτρο τι υλικά έχεις;

mini siporax,μπλε σφουγαρι κ ενυδριακο βαμβακι...νομιζω οτι εχω βαλει οτι πρεπει για να εχω μια σωστη βιολογια.θα κοιταξω κ αυτο που μου ειπε ο ραστα,μηπως εχουν προβλημα τα τεστ μου.δεν γινεται το ενυδρειο να τρεχει 35 μερες,με 3 μπουκαλια βακτηρια κ να εχω no2 o,9...

Μηπως εχεις βαρυ χερι στο ταισμα? :rolleyes:

μπααααααααα!τον εχω ταραξει στην λιτοτητα τον καψερο τον μονομαχο μου!λιγο τον ταιζω μεχρι να δω τι θα γινει. :bigemo_harabe_net-74:

τελικα λυθηκε το μυστηριο...εκανα τεστ με νερο της βρυσης κ βγηκε το ιδιο χρωμα με το ενυδρειο...αρα 2 πραγματα συμβαινουν...1)να εκανα λαθος διαγνωση κ να μην ερμηνευσα σωστα το χρωμα κ ενω μου εδειχνε 0 νο2 εχω τα περασα για ο,9 η τα τεστ εινα ληγμενα...θα παρω αλλα να μετρισω για σιγουρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...