hms 30 Αυγούστου 2013 #1 Share 30 Αυγούστου 2013 Ποιο φυτο ειναι αυτο γνωρίζει κανεις ; Πληροφορίες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Αυγούστου 2013 #2 Share 30 Αυγούστου 2013 Εμενα μου μοιαζει γι αυτο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=86093 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 30 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 30 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω, αλλα δεν ειναι αυτο. Να τονίζω πως δεν ξερω αν φυτευεται πάντως το εχω στην επιφάνεια δείχνει να μην εχει ρίζες σαν το κερατοφυλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 30 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 30 Αυγούστου 2013 κανεις άλλος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Αυγούστου 2013 #5 Share 30 Αυγούστου 2013 Που το βρήκες; είναι κάποιας γνωστής εταιρίας ή. από χομπιστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 30 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 30 Αυγούστου 2013 Που το βρήκες; είναι κάποιας γνωστής εταιρίας ή. από χομπιστά; Ειχε χαρίσει κλαδέματα απο αυτό ο fotisgt για το ενυδρείο του σχολείου ( http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=57502&hl= ) στον φίλο μου freeman το οποίο και κατέκλυσε ολο το ενυδρείο με τρομερα γρηγορη ανάπτυξη, το ίδιο και το ριο 125 μου, το ίδιο και το μονομαχοενυδρειο δεν το έχετε ξαναδει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Αυγούστου 2013 #7 Share 30 Αυγούστου 2013 Μοιάζει λίγο με το potamogeton gayi, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό... Σκέφτικα όμως ότι μπορεί να υπάρχει και κανένα παρόμοιο είδος potamogeton που να μοιάζει περισσότερο με αυτό που έχεις. Σίγουρα δεν είναι κάποιο συνηθισμένο φυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 30 Αυγούστου 2013 Author #8 Share 30 Αυγούστου 2013 Μοιάζει λίγο με το potamogeton gayi, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό... Σκέφτικα όμως ότι μπορεί να υπάρχει και κανένα παρόμοιο είδος potamogeton που να μοιάζει περισσότερο με αυτό που έχεις. Σίγουρα δεν είναι κάποιο συνηθισμένο φυτό. Σε ευχαριστω πολυ theodor, για ακόμη μια φορα οι γνώσεις σου με βοηθούν είδα κατι εικόνες και πράγματι μοιάζει αρκετα θα έλεγα. Πως είμαστε σίγουροι πως δεν ειναι αυτο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 30 Αυγούστου 2013 #9 Share 30 Αυγούστου 2013 Aν ειναι απο το ενυδρείο του σχολείου μπορεί και να είναι κάποια απο αυτά που είχε φέρει ένα παιδί, δεν θυμάμαι ποιος, από μiα ελληνική λίμνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Αυγούστου 2013 #10 Share 30 Αυγούστου 2013 Τώρα που το ξαναβλέπω, μπορεί και να είναι αυτό. Αλλά πάλι, μου φαίνεται πως έχει μικρότερα φύλλα το δικό σου. Να υποθέσω πως ο φωτισμός σου είναι σχετικά χαμηλός; έχει την τάση να σπάει και να σκορπά στο ενυδρείο όταν πας να το πιάσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Αυγούστου 2013 #11 Share 30 Αυγούστου 2013 Παίζει και αυτό που λέει η astra! Πάντως είναι πολύ όμορφο φυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 31 Αυγούστου 2013 Author #12 Share 31 Αυγούστου 2013 Τώρα που το ξαναβλέπω, μπορεί και να είναι αυτό. Αλλά πάλι, μου φαίνεται πως έχει μικρότερα φύλλα το δικό σου. Να υποθέσω πως ο φωτισμός σου είναι σχετικά χαμηλός; έχει την τάση να σπάει και να σκορπά στο ενυδρείο όταν πας να το πιάσεις; Κοιτα στο συγκεκριμένο ( dennerle ) εχω το γνωστο φως που βάζουμε στα nano της dennerle νομίζω οτι ειναι 9 w ( το πολυ 11w δεν θυμάμαι ). Ναι! ο κορμός ειναι παρα πολυ ευαίσθητος αν πας να το τραβηξεις και εχει μπλεχτεί σπάει αμέσως! Πάντως οποίο και να ναι οποίος θελει κλάδεμα ευχαρίστως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 31 Αυγούστου 2013 #13 Share 31 Αυγούστου 2013 Δεν είναι potamogeton gayi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 31 Αυγούστου 2013 #14 Share 31 Αυγούστου 2013 Το φυτάκι είναι Lagarosiphon madagascarensis! Είναι εύκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 31 Αυγούστου 2013 Author #15 Share 31 Αυγούστου 2013 Το φυτάκι είναι Lagarosiphon madagascarensis! Είναι εύκολο... Μπράβο βρε φίλε επιτέλους ναι αυτο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος