Jump to content

Recommended Posts

Φιλε μου στην Ελλαδα δεν θα βρεις τετοιες γαριδες..ειναι πολυ δυσκολες στη διατηρηση τους,θελουν πολυ μαλακο νερο και χαμηλες θερμοκρασιες..

Εγώ θα έλεγα φίλε μου να ξεκινήσεις με εύκολα ψαράκια και φυτά για αρχη. Κάνεις δε μπήκε στα δύσκολα με τη πρώτη. Μη τρελαίνεσαι. Έχεις ανοίξει τόσα "μέτωπα" που εγω προσωπικά έχω χάσει τη μπάλα και δε ξέρω τι πραγματικά θέλεις να φτιάξεις. Ξεκίνα με το τι ψάρια θέλεις να βάλεις και απο εκει και πέρα βλέπουμε και τις συνθήκες, τα φυτα και όλα τα υπόλοιπα. Αφου πάρεις μια απόφαση για τα ψάρια, άνοιξε ενα θεμα για τα φυτά κτλ. Εμένα πάντως με έχεις μπερδέψει.

Εγώ θα έλεγα φίλε μου να ξεκινήσεις με εύκολα ψαράκια και φυτά για αρχη. Κάνεις δε μπήκε στα δύσκολα με τη πρώτη. Μη τρελαίνεσαι. Έχεις ανοίξει τόσα "μέτωπα" που εγω προσωπικά έχω χάσει τη μπάλα και δε ξέρω τι πραγματικά θέλεις να φτιάξεις. Ξεκίνα με το τι ψάρια θέλεις να βάλεις και απο εκει και πέρα βλέπουμε και τις συνθήκες, τα φυτα και όλα τα υπόλοιπα. Αφου πάρεις μια απόφαση για τα ψάρια, άνοιξε ενα θεμα για τα φυτά κτλ. Εμένα πάντως με έχεις μπερδέψει.

Γιατι εγω παω πισω νομιζεις.....

• 1 year later...

Eiχα δει σε μαγαζι της Αθηνας κατι γαλαζωπες γυρω στα 2,5 - 3 cm σαν Blue Tiger στο ιδιο ενυδρειο με κατι κιτρινες!!!εδώ και 10 μέρες !!!Αλλα πηγα προχτες και δεν υπήρχαν!!Δεν ξερω αν αναφερεσαι σ αυτές τις Blue pearl ΄΄΄΄η καποιες άλλες!!

Eiχα δει σε μαγαζι της Αθηνας κατι γαλαζωπες γυρω στα 2,5 - 3 cm σαν Blue Tiger στο ιδιο ενυδρειο με κατι κιτρινες!!!εδώ και 10 μέρες !!!Αλλα πηγα προχτες και δεν υπήρχαν!!Δεν ξερω αν αναφερεσαι σ αυτές τις Blue pearl ΄΄΄΄η καποιες άλλες!!

Αλλο blue pearl και αλλο blue tiger...

Οι pearl ειναι neocaridina και οι tiger caridina..

υπαρχουν και οι Blue bolt (caridina spieces) και οι blue velvet (neocaridina)...

Έγινε επεξεργασία - kifinas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...