PanaGreco 30 Αυγούστου 2013 #1 Share 30 Αυγούστου 2013 Μια απορία και μια παράκληση. Γιατί τα post που κάνουμε εμφανίζονται στην αναζήτηση google? Θα προτιμούσα να μην γίνεται αυτό αν είναι θέμα ρυθμίσεων δικής μου ή του site. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Αυγούστου 2013 #2 Share 30 Αυγούστου 2013 Το φόρουμ είναι ένας χώρος που μοιράζει γνώσεις και είναι πολύ θεμιτό για όσους δεν γνωρίζουν το ΑΖ, μέσα από μια μηχανή αναζήτησης να μπορούν να βρουν αυτό που τους ενδιαφέρει..... Εδώ άλλοι κάνουν αμάν και πως να προβληθούν στην Google!!! Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί σε "ενοχλεί" αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 30 Αυγούστου 2013 Το φόρουμ είναι ένας χώρος που μοιράζει γνώσεις και είναι πολύ θεμιτό για όσους δεν γνωρίζουν το ΑΖ, μέσα από μια μηχανή αναζήτησης να μπορούν να βρουν αυτό που τους ενδιαφέρει..... Εδώ άλλοι κάνουν αμάν και πως να προβληθούν στην Google!!! Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί σε "ενοχλεί" αυτό? Δεν με ''ενοχλεί'' σε τέτοιο βαθμό. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου προβολή στο Google. Απλά μέσα απο την γνωριμία των μελών αρκετοί απο εμάς μοιράζονται και κάποια προσωπικά στοιχεία. Τηλέφωνα,διευθύνσεις κλπ. Χαρακτηριστικά να σου πώ ότι πολλά απο τα nick names είναι περιττά εφόσον μιλάμε με τα ονόματά μας. Παρόλα αυτά εφόσον είναι επιλογή του ΑΖ την δέχομαι και την σέβομαι απλά θα είμαι απο τώρα περισσότερο προσεκτικός σε αυτά που κοινοποιώ ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι σε ένα forum που τουλάχιστον χρειάζεται εγγραφή για να συμμετέχει κάποιος. Αν παράλληλα υπάρχει τρόπος το ΑΖ να ''φιλτράρει'' τι βγαίνει δημόσια τουλάχιστον εγώ (και νομίζω και αρκετοί άλλοι) θα το εκτιμούσα. Πάντα με καλή διάθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Αυγούστου 2013 #4 Share 30 Αυγούστου 2013 Να σου πω την αλήθεια κι εμένα την πρώτη φορα που το είδα με ενόχλησε κάπως. Το σκέφτηκα όμως καλύτερα και πιο λογικά και είδα ότι δεν υπάρχει λόγος τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Αυγούστου 2013 #5 Share 30 Αυγούστου 2013 Τα μόνα στοιχεία που κοινοποιούνται είναι αυτά που υπάρχουν μέσα στις αναρτήσεις που κάνουν τα μέλη..... Οι φόβοι σου δεν έχουν τόσο βάση, τουλάχιστον μέσα από το φόρουμ, γιατί από την στιγμή που συνδέεσαι στο ίντερνετ μέσω του παρόχο σου, είσαι ήδη "φακελωμένος" πολύ πιο πολύ απ όσο νομίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Αυγούστου 2013 #6 Share 30 Αυγούστου 2013 Τα μόνα στοιχεία που κοινοποιούνται είναι αυτά που υπάρχουν μέσα στις αναρτήσεις που κάνουν τα μέλη..... Οι φόβοι σου δεν έχουν τόσο βάση, τουλάχιστον μέσα από το φόρουμ, γιατί από την στιγμή που συνδέεσαι στο ίντερνετ μέσω του παρόχο σου, είσαι ήδη "φακελωμένος" πολύ πιο πολύ απ όσο νομίζεις. +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Αυγούστου 2013 #7 Share 30 Αυγούστου 2013 Επίσης να τονίσω ότι όποια προσωπικά στοιχεία δηλώσατε κατά την εγγραφή σας (e-mail κλπ), δεν είναι ορατά σε κανέναν παρά μόνο στον διαχειριστή. Από την μεριά του το ΑΖ δεν δημοσιοποιεί για κανένα λόγο αυτά τα στοιχεία, παρά μόνο με εισαγγελική παρέμβαση εάν αυτό χρειαστεί... πράγμα που δεν μας έτυχε ποτέ !!!! Όταν δημοσιεύετε κάποια ανακοίνωση να αποφεύγετε να γράφετε το τηλέφωνό σας.... όσο για την αναγραφή ενός ονόματος, πχ Δημήτρης, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Αυγούστου 2013 Author #8 Share 30 Αυγούστου 2013 OK δεκτό. Απλά καλύτερα γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Αυγούστου 2013 #9 Share 30 Αυγούστου 2013 Αν αγχωνόμαστε γι αυτο, φαντάσου τι θα έπρεπε να κάνουμε με το Facebook που ο άλλος την Κίνα ξέρει ακόμα και τι χρωμα βρακι φοράω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Αυγούστου 2013 #10 Share 30 Αυγούστου 2013 Όταν μιλάμε για internet μάλλον πρέπει να ξεχάσουμε ότι αυτά που λέμε "μένουν μεταξύ μας". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Αυγούστου 2013 #11 Share 30 Αυγούστου 2013 OK δεκτό. Απλά καλύτερα γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε φίλε μου αν θέλεις να "γαιδουροδέσεις", πρέπει να αποσυνδεθείς από το δίκτυο να πετάξεις τον υπολογιστή, κινητό, σταθερό, ταυτότητα... και ένα σορό άλλα προσωπικα έγγραφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Αυγούστου 2013 Author #12 Share 30 Αυγούστου 2013 Αν αγχωνόμαστε γι αυτο, φαντάσου τι θα έπρεπε να κάνουμε με το Facebook που ο άλλος την Κίνα ξέρει ακόμα και τι χρωμα βρακι φοράω! Σε αυτό έχεις δίκιο. Απο ότι βλέπω φοράς το μπλέ σήμερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Αυγούστου 2013 Author #13 Share 30 Αυγούστου 2013 φίλε μου αν θέλεις να "γαιδουροδέσεις", πρέπει να αποσυνδεθείς από το δίκτυο να πετάξεις τον υπολογιστή, κινητό, σταθερό, ταυτότητα... και ένα σορό άλλα προσωπικα έγγραφα. Συμφωνώ αλλά το ενυδρείο μου δεν το πετάω Τουλάχιστον μέχρι να δώ pearling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Αυγούστου 2013 #14 Share 30 Αυγούστου 2013 ...και μ αυτό θα σε βρούνε.. μέσω δορυφόρου !!! χα χα χα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Αυγούστου 2013 #15 Share 30 Αυγούστου 2013 Αν αγχωνόμαστε γι αυτο, φαντάσου τι θα έπρεπε να κάνουμε με το Facebook που ο άλλος την Κίνα ξέρει ακόμα και τι χρωμα βρακι φοράω! Σε αυτό έχεις δίκιο. Απο ότι βλέπω φοράς το μπλέ σήμερα. Δεν το πρόσεξες καλά..... ποδηλατικό κολάν φοράει σήμερα, και μένει εδώ https://maps.google.gr/maps?saddr=39.665756,20.857758&hl=el&sll=39.66529,20.856873&sspn=0.002242,0.005284&t=h&mra=mift&mrsp=0&sz=18&z=18 χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Αυγούστου 2013 #16 Share 30 Αυγούστου 2013 ....ρε αλάνια.... μέσα πέσατε! Αααχαχαχαχαχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 31 Αυγούστου 2013 #17 Share 31 Αυγούστου 2013 Αν δεν δημοσιεύονταν οι αναρτήσεις στο Google ίσως και να μην ανακάλυπτα το φόρουμ και ίσως τα χρυσοψαράκια μου να ήταν ακόμη στη γυάλα... Και πολλά άλλα ίσως! Σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, συμφωνώ με το "καλύτερα γαϊδουρόδενε", όσο μπορεί κανείς να γαϊδουροδέσει. Κάποιοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα, όσα "μέτρα προστασίας" και αν υπάρχουν. Εμείς επιλέγουμε αν θα τους τα δώσουμε έτοιμα στο πιάτο ή αν θα τους δυσκολέψουμε τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Αυγούστου 2013 #18 Share 31 Αυγούστου 2013 Αν δεν δημοσιεύονταν οι αναρτήσεις στο Google ίσως και να μην ανακάλυπτα το φόρουμ και ίσως τα χρυσοψαράκια μου να ήταν ακόμη στη γυάλα... Και πολλά άλλα ίσως! Σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, συμφωνώ με το "καλύτερα γαϊδουρόδενε", όσο μπορεί κανείς να γαϊδουροδέσει. Κάποιοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα, όσα "μέτρα προστασίας" και αν υπάρχουν. Εμείς επιλέγουμε αν θα τους τα δώσουμε έτοιμα στο πιάτο ή αν θα τους δυσκολέψουμε τουλάχιστον. Είμαστε φακελωμένοι εδώ και χρόνια μέσα απο άλλες διαδικασίες. Μην ανησυχείτε για τις αναρτήσεις σας στο ΑΖ......να υποθέσω λοιπόν ότι δε σε λένε Καλλιρόη;;; Μην είσαι κανας πράκτορ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 1 Σεπτεμβρίου 2013 #19 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αν αγχωνόμαστε γι αυτο, φαντάσου τι θα έπρεπε να κάνουμε με το Facebook που ο άλλος την Κίνα ξέρει ακόμα και τι χρωμα βρακι φοράω! Να προσθεσω οτι αυτο που δεν καταφερε το FBI τοσα χρονια το εκανε το Facebook σε πολυ - πολυ λιγο χρονο. Αυτο βεβαια το επιτρεψαμαι κι εμεις με τις διαφορες αναφορες, δραστηριοτητες μας φωτο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Σεπτεμβρίου 2013 #20 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 χε χε ίσως να μην είναι τυχαίο το FB με το FBI... ένα γιώτα κάνει τη διαφορά !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Σεπτεμβρίου 2013 #21 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 χε χε ίσως να μην είναι τυχαίο το FB με το FBI... ένα γιώτα κάνει τη διαφορά !!!! Στην πραγματικότητα FB σημαίνει ...FakelomaBy-yourself! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 1 Σεπτεμβρίου 2013 #22 Share 1 Σεπτεμβρίου 2013 Σε αυτο δεν εχεις αδικο Βαγγελη. F ace B ook I nterational 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος