GIORGOSKAD 30 Αυγούστου 2013 #1 Share 30 Αυγούστου 2013 θελω να αγορασω ενα φυτο που μοιαζει με χορτο μπορειτε να μου πειτε ποιο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Αυγούστου 2013 #2 Share 30 Αυγούστου 2013 Φιλε μου τα γρασιδια ειναι δυσκολα φυτα και απαιτητικα. Πες λιγα λογια για το ενυδρειο που το θες,τι φωτισμο εχει?Εχεις co2?Υποστρωμα για φυτα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 30 Αυγούστου 2013 #3 Share 30 Αυγούστου 2013 ....να μοιάζει με χόρτο;;;; Έχω κάτι στο μυαλο μου αλλα ειναι ακριβό Οπως σου είπε και ο Rastafarian ειναι παρα πολυ απαιτητικά και δύσκολα να τα συντηρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Αυγούστου 2013 #4 Share 30 Αυγούστου 2013 επίσης δες και απο τα προφιλ τους τις απαιτήσεις για να καταλάβεις γιατι σε ρωτάνε τα παιδια http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIORGOSKAD 30 Αυγούστου 2013 Author #5 Share 30 Αυγούστου 2013 οκ ευχαριστω θα δω τι θα κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος